آریا بانو

آخرين مطالب

اشکنه لوبیا؛ جدیدترین دستور هفته خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٥٨٦
٠
آخرین خبر / مواد لازم برای 5 نفر:
پیاز متوسط: 2 عدد
سیب_زمینی متوسط: 2 عدد
سیر : 5 حبه
گوجه_فرنگی بزرگ‌: 2 عدد
تخم_مرغ : 5 عدد
لوبیاچیتی : 3/4 پیمانه
بلغورجو : 2 قاشق غذاخوری
آردگندم : 1 قاشق غذاخوری
رب_گوجه : 1 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک: 1 قاشق غذاخوری
نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
فلفل_سیاه : 1 قاشق چایخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
نمک و آبغوره : به مقدار لازم
طرز تهیه:
لوبیا و بلغورجو را از روز قبل خیس می کنیم.
سیر و پیاز داخل روغن مایع تفت می دهیم تا کامل طلایی شود گوجه رنده شده را اضافه کرده صبر می کنیم تا آب آن خشک بشه به ترتیب رب گوجه، سیب زمینی نگینی درشت ریزشده، آردگندم، فلفل، زردچوبه، شنبلیله و نعناع را اضافه تفت داده و هم می زنیم 5 لیوان آب اضافه کرده بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده تا دو ساعت غذا به آرامی بجوشه.
بلغورجو و لوبیا را جداگانه داخل آب کامل می پزیم.
بعد از جا افتادن #اشکنه ، بلغورجو و لوبیای پخته شده را به همراه نمک و آبغوره اضافه می کنیم، حدود نیم ساعت صبر می کنیم تا غذا با شعله کم بجوشه در نهایت تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده شعله را بیشتر کرده، بدون هم زدن #غذا ، 10 دقیقه دیگه با پختن تخم مرغ ها اشکنه ما آماده هست.
این غذا را همراه با #پیاز ، #سبزی_خوردن ، #بادمجان_ترشی و #ترشی_لیته سرو کنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
اضافه کردن آبغوره به ذائقه شما بستگی داره می توانید بجای آبغوره، #رب_انار به همراه شکر اضافه کنید.
طریقه سرو این غذا داخل کاسه به همراه #نون_خشک و بصورت #تیلیت می باشد.
موقع پخت لوبیا و بلغورجو، بعلت خاصیت ته گرفتن بلغور هر چند دقیقه هم بزنید.
تخم مرغ باعث بالا بردن ارزش غذایی و خوشمزه تر شدن این غذا می شود، بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها غذا را هم نزنید تا بافت تخم مرغ ها یکپارچه و حفظ شود.
برای دیدن مواد لازم به صورت فیلم به هایلایت اشکنه لوبیا پیج زیر مراجعه کنید.
برگرفته از اینستاگرام زهرا افرازه





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی