آریا بانو

آخرين مطالب

اشکنه لوبیا؛ جدیدترین دستور هفته خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٥٨٦
٠
آخرین خبر / مواد لازم برای 5 نفر:
پیاز متوسط: 2 عدد
سیب_زمینی متوسط: 2 عدد
سیر : 5 حبه
گوجه_فرنگی بزرگ‌: 2 عدد
تخم_مرغ : 5 عدد
لوبیاچیتی : 3/4 پیمانه
بلغورجو : 2 قاشق غذاخوری
آردگندم : 1 قاشق غذاخوری
رب_گوجه : 1 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک: 1 قاشق غذاخوری
نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
فلفل_سیاه : 1 قاشق چایخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
نمک و آبغوره : به مقدار لازم
طرز تهیه:
لوبیا و بلغورجو را از روز قبل خیس می کنیم.
سیر و پیاز داخل روغن مایع تفت می دهیم تا کامل طلایی شود گوجه رنده شده را اضافه کرده صبر می کنیم تا آب آن خشک بشه به ترتیب رب گوجه، سیب زمینی نگینی درشت ریزشده، آردگندم، فلفل، زردچوبه، شنبلیله و نعناع را اضافه تفت داده و هم می زنیم 5 لیوان آب اضافه کرده بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده تا دو ساعت غذا به آرامی بجوشه.
بلغورجو و لوبیا را جداگانه داخل آب کامل می پزیم.
بعد از جا افتادن #اشکنه ، بلغورجو و لوبیای پخته شده را به همراه نمک و آبغوره اضافه می کنیم، حدود نیم ساعت صبر می کنیم تا غذا با شعله کم بجوشه در نهایت تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده شعله را بیشتر کرده، بدون هم زدن #غذا ، 10 دقیقه دیگه با پختن تخم مرغ ها اشکنه ما آماده هست.
این غذا را همراه با #پیاز ، #سبزی_خوردن ، #بادمجان_ترشی و #ترشی_لیته سرو کنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
اضافه کردن آبغوره به ذائقه شما بستگی داره می توانید بجای آبغوره، #رب_انار به همراه شکر اضافه کنید.
طریقه سرو این غذا داخل کاسه به همراه #نون_خشک و بصورت #تیلیت می باشد.
موقع پخت لوبیا و بلغورجو، بعلت خاصیت ته گرفتن بلغور هر چند دقیقه هم بزنید.
تخم مرغ باعث بالا بردن ارزش غذایی و خوشمزه تر شدن این غذا می شود، بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها غذا را هم نزنید تا بافت تخم مرغ ها یکپارچه و حفظ شود.
برای دیدن مواد لازم به صورت فیلم به هایلایت اشکنه لوبیا پیج زیر مراجعه کنید.
برگرفته از اینستاگرام زهرا افرازه





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه دسر شاتوت

عادت های استرس زا

راههای شستن کلم بروکلی

طرز تهیه کوکو باقلا

چطور در طراحی و نقاشی سایه بزنیم؟

در خانه با سیر بوتاکس برای صورت بسازید

روشی جذاب برای تزئین شمع با دستمال کاغذی

مدل های جدید کابینت آشپزخانه

در ترکیه چه لباس هایی مد است؟

طرز تهیه کمپوت چند میوه

آموزش آرایش روزانه ساده و طبیعی

طرز تهیه قارچ کاراملی

قاب های دست ساز که موبایلتان را خاص می کند

خلاقیت های هنری با اتو و کاغذ روغنی

ویدئویی که کودکتان را تبدیل به پیکاسو می کند!

10 پیشنهاد برای تمیز کردن و دکوراسیون منزل

اورژانس پوست و مو در تابستان

ایده هایی جالب برای گیفت تولد

تمیز کردن شیرآلات با چند روش ساده خانگی

جدیدترین مدل های لباس مجلسی با حجاب

خواص گردو هندی

رنگ مو تابستانی سال 2019

با لباس مجلسی عربی در مجاس بدرخشید

مدل های جدید بلوز زنانه

طرز تهیه کیک موز

کرپ ژامبون و پنیر

نحوه شستن لباس عروس در منزل و نگهداری از آن

چگونه ظروف استیل را درخشان کنیم

مدل های 2019 پرده پذیرایی

کاردستی مخصوص هیجان انگیز کردن جشن های خانوادگی!

طرز تهیه مربا توت سیاه

آموزش دوخت سبد جهیزیه

آموزش حرفه‌ای آرایش صورت گرد

تمیز کردن موم شمع از روی سطوح مختلف

رازهای آرایشی که سن و سالتان را پنهان می کند!

زشت ترین رنگ های دنیا در دکوراسیون داخلی

غذاهایی که نباید در مایکروویو گرم شود!

با دو گلدان باربیکیوی خانگی بسازید!

خلاقیت دخترانه با گل و برگ های طبیعی

12 کاربرد جالب عسل که از آن بی خبرید!

بهترین اکسیرهای زیبایی جهان

کاندوم فضایی چیست و انواع آن کدامند؟

طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی

کاردستی بی نظیر با فویل آلومینیومی

شادابی تابستانی با گل های خانگی

رنگ موی قهوه ای موکا به زنان ایرانی میاد؟!

آموزش تصویری ساخت دسته گل پارچه ای شیک

آموزش جدیدترین شمع ژله ای

مگنت یخچال به شکل شیرینی ماکارون

زیورآلات جادویی که دل خانم ها را می برد!