آریا بانو

آخرين مطالب

قرمه سبزی؛ غذای محبوب همه ایرانی ها خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ١.٥
١
آخرین خبر / حدودا دو قاشق غذاخوری از پیاز رو‌با مقداری روغن تفت دادم و بعد زردچوبه,پودر سیر و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کردم‌و مقداری تفت دادم و بعد 500 گرم گوشت گوسفندی اضافه کردم، در قابلمه رو گذاشتم تا حسابی گوشت آب بندازه، درب قابلمه رو ‌برداشتم و گذاشتم آبش یکم خشک بشه، آب جوش اضافه میکنیم و‌میزاریم با حرارت ملایم بپزه.
من سبزی رو دوباره تفت دادم تا کاملا تیره بشه، نه اینکه بسوزه. اواخر سرخ شدن یک ق غ شنبلیله خشک اضافه کنید و ی تفت کوچیک بدین، و بعد از یک‌ساعت که از پخت گوشت گذشت، با 5 عدد لیموعمانی و مقداری پَرَک لیمو (یا یک قاشق مرباخوری گرد لیمو) و یک پیمانه لوبیا چیتی (250 گرم) که از قبل نیم‌پز شده رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش جا بیفته. حدودا 4 ساعت کافیه.
. اواخر پخت هم نمک و‌ سس تند (اختیاری) اضافه کردم.
-#سبزی قرمه سبزی باید خیلی ریز خرد بشه خوب سرخ شده باشه تا روغن بندازه.
-میزان تره و جعفری زیادتر از بقیه و گشنیز خیلی کم باشه.
-شنبلیله زیاد غذارو‌تلخ میکنه!
-گوشت گوسفندی برای قرمه سبزی بهتره. با تکه های درشت -من لیموهارو سوراخ کردم و یک ربع با آب جوشوندم و دوساعت داخل همون آب گذاشتم تا تلخیش کاملا از بین بره
-قرمه سبزی تندش خوبه، اگر فلفل دوست دارین حتما سس_گلوریا رو رو مقداری به خورش اضافه کنید . معجزه ایه واسه خودش.
-لوبیاقرمز، لوبیاچیتی و لوبیاچشم_بلبلی برای قرمه سبزی مرسومه.
-قبل از سرو‌ خورش پنج دقیقه قبل خاموش کنید تا روغن روی غذا جمع بشه.
-میتونین یک ق غ رب_گوجه ، رب_انار، رب_نارنج ، تمبرهندی هم اضافه کنید.(براساس سلیقه و ذائقه)
-بجای پرک لیمو یا گردلیمو یک ق غ آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید.
-تهدیگ هم نون سنگک هست که طعمش بی نظیره😋
برنج هم اگر با #برنج_دودی مخلوط بشه و با روغن جامد کته باشه که دیگه حرف نداره🥰


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی

کیک های تولد پسرانه

صبحانه/ پنکیک پنیر با تزئین موز و عسل

سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

غذای ملل/ ماکودا کتلت مراکشی

تا بامیه تمام نشده برای تهیه چاشنی بی نظیر دست به کار شوید

غذای اصلی/ خوراک مرغ و توپک سیب زمینی؛ فانتزی و لذیذ

کلم پلوی ویژه با گوشت

دستور تهیه دسر خوشمزه ای که نیاز به پخت دارد

میز اردور/ طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

از شما/ حلوا

غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!

کیک موزی شکلاتی با رویه گاناش

شام/ پاستای قارچ و اسفناج؛ مغذی و فوری

غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ

بمب ویتامین با دسر سنتی کرمان

ذائقه ها/ با دلمه سبزیجات رژیم‌ تان را حفظ کنید

با بستنی خانگی مهمان ها را شگفت زده کنید

عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار»

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم‌های خسته

کلوچه خرمایی با عسل

طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه و لذیذ