آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ از امتحان مرغ ترش تابه ای پشیمان نخواهید شد خانه داري

غذای اصلی/ از امتحان مرغ ترش تابه ای پشیمان نخواهید شد

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ از امتحان مرغ ترش تابه ای پشیمان نخواهید شد
٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
فیله مرغ نیم کیلو
گردوی آسیاب شده سه قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده یک عدد
رب انار ترش بستگی به ذائقه از یک قاشق تا دو قاشق
روغن مایع دو قاشق
چطور بپزم:
فیله هارو برش زده و تمامی مواد دیگر رو به همراه فلفل و نمک مخلوط میکنیم و به فیله ها اضافه میکنیم و میذاریم حداقل ٣-٤ ساعت توی یخچال بمونه . بیشتر که بمونه چه بهتر .
سپس سیخ چوبی رو خیس میکنیم و فیله هامون رو به سیخ چوبی میزنیم و توی ماهی تابه قرار میدیم با شعله کم تا آماده بشه .
روی زغال هم بسیار لذیذه !





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی