آریا بانو

آخرين مطالب

نحوه تمیز کردن سطوحی سنگی خانه داري

نحوه تمیز کردن سطوحی سنگی

  بزرگنمايي:

آریا بانو - در این مطلب ما نحوه تمیز کردن سنگ کف مرمر یا اصولا هر نوع سنگ خانه را به خوبی برایتان تشریح کرده ایم با ما همراه باشید و از راهکارهای مفید برای تمیز کردن سنگ ها استفاده کنید

تمیز کردن هر قسمت از خانه تمیزکننده خاص خودش را میطلبد برای تمیز کردن سنگ های مرمر و سطوح سنگی نیز باید موادی را انتخاب کرد که علاوه بر اینکه سنگ را تمیز کند و جلا ببخشد آسیب به سطوح سنگی نرساند ما در این مطلب از پرشین وی به شما خواهیم گفت که چگونه سطوح سنگی را تمیز کنیم .
چگونه سطوح سنگی را تمیز کنیم
– برای نظافت سنگ مرمر ابتدا گرد و غبار روی آن را با پارچه بگیرید.
سپس از آب ولرم و پودر صابون استفاده کنید.
– برای شستشوی سنگ مرمر از اسیدها استفاده نکنید.
ساده‌ترین راه تمیز کردن سنگ‌های مرمر ، استفاده از یک پارچه نمدار است.
می‌توان این کار را با استفاده از مقداری آب گرم یا نیم‌لیتر آب و کمی پودر لباسشویی انجام داد و
سپس سنگ‌ها را با پارچه نرمی خشک نمود.
لگه گیری سنگ مرمر
– لکه‌های سنگ مرمر را با پارچه آغشته به آب اکسیژنه پاک کنید و از روغن‌های مخصوص سنگ مرمر برای
برق و جلای آن استفاده کنید.
– هرگز ظروف گرم یا اتوی داغ روی آن نگذارید.
– برای لکه‌گیری می‌توانید از تربانتین نیز استفاده نمایید.
ترک برداشتن سنگ مرمر
– اگر وسایل مرمری شما ترک برداشته است بر روی آن پودر اکسید قلع بمالید و به این وسیله پولیش
دهید.
– برای شستن مرمر سفید مقدار زیادی نمک را در آبلیمو حل نموده و روی مرمر بمالید.
در صورت کثیف شدن زیاد سنگ مرمر چگونه سطوح سنگی را تمیز کنیم – اگر وسیله
مرمری شما خیلی کثیف شده است، چند قطره سرکه را
با پودر سنگ خیلی نرم مخلوط نموده و آن را به مرمر بکشید و پس از 12 ساعت خوب برس
کشیده و با آب گرم بشویید.پس از خشک کردن با چند قطره روغن زیتون بدون
بو و به کمک پارچه فلانل آن را براق نمایید.
برای شستن مرمر سفید مقدار زیادی نمک را در آبلیمو حل نموده و روی مرمر بمالید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ چطور شیرینی سوئدی پرطرفدار و خوشمزه درست کنیم؟

دستور تهیه ویفر بیسکوئیتی

آش ضد سرطان و سرشار از ویتامین زنجانی

غذای اصلی/ آموزش تهیه مرغ شکم پر بدون فر؛ مجلسی و آسان

فوت آشپزی/ سه روش فُرم دادن به خامه

کباب ماهیتابه ای سالم؛ ناهاری با روغن کم

دستوری برای طعم فراموش نشدنی آش دوغ

صبحانه/ دستور تهیه املت فلفل سبز و سیب زمینی

پنج اشتباه هنگام آشپزی با تابه‌ نچسب

شیر نارگیل خانگی درست کنید

شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک

ایده های جذاب پذیرایی برای مهمانی ها

ترفندهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

دستور تهیه دسر بیسکوئیتی

پیشنهادی برای بالا بردن ارزش غذایی قیمه

دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه

این سالادها مهمان را کیش و مات می کند

طرز تهیه پای تره و سیب زمینی

فرنی بستنی؛ عصرانه آخر هفته

مهارت زندگی/ فایده جالب انجام دادن کار‌های منزل که نمی‌دانستید

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب

شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت کیک یزدی

چگونه از بوی بد سرویس بهداشتی جلوگیری کنیم؟

طرز تهیه نان کدو حلوایی

لباس مناسب سفر چگونه لباسی است؟

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

آیا پختن غذا در مایکروویو مضر است؟

راهنمای خرید عطر و ادکلن

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه