آریا بانو

آخرين مطالب

پلوی هفت رنگ؛ شیک و مجلسی خانه داري

پلوی هفت رنگ؛ شیک و مجلسی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
پلوی هفت رنگ؛ شیک و مجلسی
k ٨
٥
شور و شیرین / چی لازم دارم:
فیلۀ مرغ 200 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
برنج 2 پیمانه
خلال پوست پرتقال یک دوم پیمانه
شکر 1 قاشق سوپخوری
آب 2 قاشق سوپخوری
خلال بادام یک دوم پیمانه
خلال پسته یک دوم پیمانه
کره 50 گرم
زرشک یک دوم پیمانه
کشمش یک دوم پیمانه
پیاز سرخکرده یک دوم پیمانه
زعفران یک قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
فیلۀ مرغ را با نمک و فلفل مزه دارکنید.
آن گاه آن را رول نموده و در اندکی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
سپس برنج را آبکش کرده و دم کنید.
حالا پوست پرتقال را حدود 3 دقیقه بجوشانید و سپس در آب سرد بریزید (بلانچ) و آبکش نمایید و با شکر و آب آن را بپزید.
خلال بادام و پسته را نیز که از شب قبل در آب سرد خیسانده‌اید آبکش کنید و در فویل بپیچید و روی برنج قرار دهید تا با بخار برنج کمی نرم شوند.
اینک کره، زرشک و کشمش را به طور جداگانه کمی تفت دهید و آماده کنید.
حالا پلو را در ظرف مناسب پذیرایی بکشید و با فیلۀ مرغ‌،‌ پیاز سرخکرده، زعفران و مواد فراهم کرده بیارائید.
یادآوری
می‌توانید پلو را با عدس، آلبالو، شوید،خرما، رشته، ماش، زیره و ... مخلوط کنید.
یادتان باشد کشمش و زرشک را حدود یک ساعت بخیسانید و سپس آبکش نمائید.
می‌توانید برنج را به هفت قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با یکی از مواد فراهم کرده مخلوط کنید و بعد سرو نمائید


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات