مک دونالد را به خانه بیاورید!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
مک دونالد را به خانه بیاورید!
k ٢.٦
٢
سرآشپز ایرانی / همبرگرهای مکدونالد یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین انواع همبرگر است. در این مطلب طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مکدونالد را آموزش خواهیم داد.
تهیه همبرگر خانگی یکی از سالمترین و لذتبخش ترین فستفودها در منزل است. برای این منظور کافی است به چند نکته توجه کنید.
نکته قابل توجه برای تهیه همبرگر خانگی این است که زمان ترکیب مواد از مخلوط کردن هر یک از مواد لازم برای تهیه همبرگر به طور جداگانه خودداری کنید و تنها زمانی که کلیه مواد را به گوشت اضافه کردید مواد را به آرامی با یکدیگر مخلوط نمایید.
همچنین اگر به دنبال یک همبرگر رژیمی هستید، میتوانید زرده تخم مرغ و آرد سوخاری را از دستور حذف کنید و یا به مقدار کمتری استفاده نمایید.
برای رسیدن به نتیجه مطلوب بهتر است پس از ترکیب مواد و قالب زدن مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس برای سرخ کردن آن اقدام نمایید. لایههای همبرگر را بوسیله نایلون و یا کاغذروغنی از هم جدا کنید.
چی لازم دارم:
گوشت چرخشده500 گرم پیاز قرمز1/4 پیمانه
آرد سوخاری1/4 تا 1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ2 عدد
سس کچاپ1 قاشق غذاخوری
سس خردل1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
ابتدا 2 عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید. گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی میباشد.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
سس کچاپ را بیفزایید.
یک قاشق غذاخوری سس خردل را اضافه کنید. در صورت تمایل از مقداری پودر سیر نیز استفاده نمایید.
در این مرحله آرد سوخاری را بسته به ذائقه خود بین 1/4 تا 1/2 به مخلوط اضافه کنید. از مخلوط کردن تک تک مواد بپرهیزید.
نمک و فلفل را به مقدار لازم بسته به ذائقه خود اضافه کنید. کلیه مواد را با یکدیگر به آرامی ترکیب کنید.
پس از آماده سازی مواد گوشتی، مواد را به 6 تا 8 قسمت مساوی تقسیم نمایید و به کمک رینگ و یا درب شیشه قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده میکنید میبایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. همچنین توصیه میشود وسط گوشت را خالی کنید تا زمان سرخ کردن به طور یکنواخت سرخ شوند.
در این مرحله بهتر است گوشتهای قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید.
چطور بپزم: 1ابتدا 2 عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید. گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی میباشد. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
2سس کچاپ را بیفزایید. یک قاشق غذاخوری سس خردل را اضافه کنید. در صورت تمایل از مقداری پودر سیر نیز استفاده نمایید.
3در این مرحله آرد سوخاری را بسته به ذائقه خود بین 1/4 تا 1/2 به مخلوط اضافه کنید. از مخلوط کردن تک تک مواد بپرهیزید. نمک و فلفل را به مقدار لازم بسته به ذائقه خود اضافه کنید. کلیه مواد را با یکدیگر به آرامی ترکیب کنید.
4پس از آماده سازی مواد گوشتی، مواد را به 6 تا 8 قسمت مساوی تقسیم نمایید و به کمک رینگ و یا درب شیشه قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده میکنید میبایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. همچنین توصیه میشود وسط گوشت را خالی کنید تا زمان سرخ کردن به طور یکنواخت سرخ شوند.
5 در این مرحله بهتر است گوشتهای قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید.
-
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۱:۰۹
-
۴۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/149740/