غذای اصلی/ تاک پلو؛ غذای محلی شاهرود
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ تاک پلو؛ غذای محلی شاهرود
٥٣
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
برنج 3 پیمانه
برگ مو300 گرم
مرغ بدون استخوان 500 تا 600 گرم
پیاز 1 عدد
سویا سس1 قاشق غذاخوری
پودر خردل1 قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم
چطور بپزم:
مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل 1 ساعت بماند تا مزه دار شود.
برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
-
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۲:۱۲
-
۶۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/149746/