کراکت بادمجان و سیبزمینی؛ بدون گوشت سریع
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
کراکت بادمجان و سیبزمینی؛ بدون گوشت سریع
k ٢.٥
٣
مجله کوروش / طرز تهیه کراکت بادمجان و سیبزمینی؛ یک غذای بدون گوشت خوشمزه 30 دقیقهای را در ادامه می خوانید
بادمجان از جمله مواد غذایی است که با آن میتوان همه کار کرد. چه بادمجان را به صورت ساده سرخ کنید و با گوجه فرنگی سرو کنید و چه با آن کشک بادمجان، حلیم بادمجان، موساکا و هزار و یک غذای کبابی و بخار پز و دلمهای درست کنید هیچ چیز از این ماده خوشمزه اصالتا خاورمیانهای-مدیترانهای کم نمیشود. کراکت بادمجان از جمله غذاهای خوشمزه و پرطرفدار و البته ساده با بادمجان است . کراکت بادمجان در عرض 30 دقیقه تهیه میشود و از جمله غذاهای محبوب خیابانی در ایتالیا است. طرز تهیه کراکت بادمجان و سیبزمینی را در مجله کوروش بخوانید.
مواد لازم کراکت بادمجان و سیبزمینی برای 4 نفر
بادمجان: 4عدد کباب شده
جعفری ساطوری شده: 3 الی 4 قاشق غذاخوری
سیب زمینی: 3 عدد
پنیر پارمزان رنده شده: 70 گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
پودر سوخاری: 250 گرم
روغن مایع: به مقدار لازم
سیر له شده: 4 حبه
پنیر پیتزا: 200 گرم
آرد سفید: 70 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
طرز تهیه کراکت بادمجان و سیبزمینی
برای درست کردن کراکت بادمجان ابتدا سیب زمینیها را بپزید. در این فاصله باید بادمجانها را روی گاز یا منقل کبابی کنید. سپس اجازه دهید بادمجانهای کبابی خنک شوند و پوست آنها را جدا کنید. بادمجان کبابی پوست گرفته شده را ساطوری و له کنید.
بعد از پخته شدن سیب زمینیها آنها را رنده کرده و با بادمجانهای ساطوری شده مخلوط کنید. جعفری ساطوری شده، سیر له شده، پنیر پیتزا و پنیر پارمزان رنده شده و نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید.
حتما بخوانید طرز تهیه جوجه کباب ترکی شش تاووک با روکش بیکن گوساله
تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ را خوب بزنید و به مواد کراکت بادمجان اضافه کنید و باز هم بزنید. مایه به آماده شده نباید به دست بچسبد. اگر مایه چسبناک بود تخم مرغ سوم را هم بشکنید، هم بزنید و به مواد داخل مایه کراکت اضافه کنید.
از مایه کراکت بادمجان به اندازه یک گردو جدا کنید، در آرد سوخاری خوب بغلتانید، کمی کف دست پهن کنید یا به همان صورت گرد شده در روغن مایع داغ سرخ کنید. مقدار روغن در ماهیتابه باید به اندازهای باشد که کراکت در روغن غوطهور شود. کراکت را با خیارشور، زیتون و سایر مخلفات سرو کنید. ایتالیاییها معمولا کراکت بادمجان را با انواع پاستا و اسپاگتی یا نان سرو میکنند.
-
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۲:۵۸
-
۴۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/149758/