سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی و گوشت برای بیماران
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی و گوشت برای بیماران
٧٤٣
٠
خراسان / گوشت را ریز خرد می کنیم و طبق سلیقه آب پز یا سرخ می کنیم. پیاز های نگینی شده را داخل ماهی تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی شود و سپس فلفل دلمه ای رنگی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
سیب زمینی ها را به مواد اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن یک قاشق آرد سفید را هم به مواد ماهی تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعد گوشت های آب پز شده را به همراه دو لیوان آب گوشت و ذرت های پخته و سبزی های معطر به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا حدود 20 دقیقه طبخ شود. بعد ازاین که مواد سوپ نیم پز شد، خامه را با کمی از آب سوپ در یک ظرف به خوبی هم می زنیم تا صاف شود و به همراه پیازچه های خرد شده به مواد اضافه می کنیم.
موادلازم
گوشت خرد شده - 400 گرم پیازچه ساطوری شده - 3 عدد سیب زمینی شیرین خرد شده - 2 عدد متوسط
آرد سفید - 2 قاشق غذا خوری خامه - 2 قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای رنگی خرد شده - یک عدد کوچک روغن - برای سرخ کردن نمک و فلفل - به میزان لازم
-
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳:۱۹
-
۵۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/149761/