آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ قرص خورشید؛ معرف حضور همه هست! خانه داري

شیرینی ها/ قرص خورشید؛ معرف حضور همه هست!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ قرص خورشید؛ معرف حضور همه هست!
k ١.٨
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
کره 100 گرم
پودر شکر 180 گرم
روغن جامد 120 گرم
زردۀ تخم مرغ 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
گلاب 40 میلی لیتر (حدود 3 قاشق سوپخوری)
زعفران سائیده 2 قاشق چایخوری
آرد برنج 550 گرم
پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
تخم خرفه برای تزئین به میزان لازم
چطور بپزم:
کره، پودر شکر و روغن جامد را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
آن گاه زردۀ تخم‌مرغ‌ها و تخم‌مرغ را بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
سپس گلاب و زعفران را نیز اضافه کنید و بعد آرد برنج را کم کم بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا خمیر مناسب و یکدستی حاصل شود.
حالا هل را نیز به خمیر فراهم کرده بیفزائید و روی خمیر را با سلفون بپوشانید.
اکنون خمیر را 24 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا آمادۀ مصرف شود (چنانچه خمیر خشک بود،میتوانید از مقدار بیشتری گلاب استفاده کنید).
اینک هربار به اندازۀ 20-25 گرم از این خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
آن گاه روی خمیرها مهر مخصوص شیرینی برنجی بزنید و تخم خرفه بپاشید.
سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات