نحوه مصرف برنج قهوهای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
نحوه مصرف برنج قهوهای
١٣٥
٠
بیتوته / برنج قهوه ای یکی از انواع طبیعی غلات کامل است که طعمی شبیه طعم مغزهای خوراکی دارد و حتی پس از پخت هم قهوهای میماند. برای آن که #برنج قهوه ای را برای مصرف آماده کنید، یادتان باشد:
1. پیش از پخت، آن را 25 تا 30 دقیقه بخیسانید تا نرم و آماده شود.
2. هنگام پخت آب زیادی به آن نیفزایید؛ زیرا دانههای برنج به هم میچسبند.
3. نسبت آب به برنج برای پخت 2 به 1 است؛ یعنی به ازای هر 1 پیمانه برنج قهوهای، 2 فنجان آب لازم دارید.
4. حتماً قبل از پایان پخت چند دانه برنج را امتحان کنید تا از طعم و چاشنی آن مطمئن شوید.
5. به علت وجود روغن خاص در این نوع برنج از خرید نوع مانده آن خودداری کنید؛ چون طعمش را عوض میکند.
6. هنگام نگهداری میتوانید خام آن را در یخچال بگذارید تا تازه بماند.
برنج قهوهای دانه بلند برای مصرف همراه غذاهای گوشتی و سالادها مناسب است؛ در حالی که نوع متوسط یا کوتاه آن هنگام پخت چسبندگی و نرمی بیشتری دارد و مناسب تهیه پوره و پودینگ است.
-
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۰:۳۰
-
۵۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/150198/