میز اردور/ «سالاد اندونزی» تا حالا خوردهاید؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
میز اردور/ «سالاد اندونزی» تا حالا خوردهاید؟
٣٤٠
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
کلم برگ قرمز خرد شده 1 لیوان
کلم برگ سفید خرد شده 2 لیوان
کالباس 200 گرم
ذرت 1/2 لیوان
نخودفرنگی 1 لیوان
هویج 2 عدد
خیار شور 4 عدد
سس مایونز مقدار لازم
طرز تهیه :
کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج پخته رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید ، ظرف سالاد را 2 -3 ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نکته ها :
میتوانید به جای کالباس از مرغ پخته یا تخم مرغ پخته هم استفاده کنید.
-
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۳:۳۶
-
۸۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/150249/