آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ شیرینی کرکی؛ لطیف و دوست داشتنی خانه داري

شیرینی ها/ شیرینی کرکی؛ لطیف و دوست داشتنی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ شیرینی کرکی؛ لطیف و دوست داشتنی
١٠٩
٠
خراسان / چی لازم دارم:
آرد نخودچی - 125 گرم
آرد برنج - 125 گرم
آرد گندم -250 گرم
روغن جامد یا روغن قنادی - 225 گرم
پودر قند - 175 گرم
پودر هل - نصف قاشق چای خوری
تخم خرفه یا پودر پسته -برای تزیین
چطور بپزم:
پودر قند را الک و با روغن جامد مخلوط کنید و با دور تند همزن برقی به مدت پنج دقیقه خوب هم بزنید تا یک مخلوط کرم مانند درست شود.
آرد برنج، آرد نخودچی و آرد گندم را الک و با هم مخلوط کنید و پودر هل را به آن اضافه کنید.
مخلوط آرد‌ها را آهسته آهسته به کرم به دست آمده اضافه و خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست و لطیف به دست آید.خمیر به دست آمده را درون یک کیسه فریزر تمیز بگذارید و به مدت چهار ساعت به آن دست نزنید تا استراحت کند.
کف سینی فر را چرب و یک کاغذ روغنی پهن کنید.
پس از چهار ساعت خمیر را از پلاستیک بیرون بیاورید و گلوله‌های کوچکی از آن درست کنید و در سینی فر بگذارید. روی گلوله‌های درست شده را طرح بیندازید. معمولا طرح زدن روی شیرینی کرکی به این صورت است که چند بار دایره را روی شیرینی می زنند طوری که دایره‌ها همدیگر را قطع کنند و هر دایره از وسط دایره قبلی بگذرد. به این مرحله در شیرینی پزی به اصطلاح پر زدن گفته می‌شود.
روی شیرینی‌ها را با تخم خرفه یا پودر پسته تزیین کنید.
فر را روشن کنید و روی حرارت 175 درجه سانتی گراد بگذارید تا داغ شود.
سینی فر را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر بگذارید.بعد از پخت صبر کنید شیرینی کرکی کاملا خنک شود سپس آن را از کاغذ روغنی جدا و به ظرف مد نظر منتقل کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات