آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای خانه داري

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای
٩٩
٠
سوران / چی لازم دارم:
رشته پلویی و خرما از هر کدام 500گرم
برنج یک کیلوگرم
روغن و کشمش از هر کدام 200 گرم
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
مرغ تکه شده نصف یک عدد
پیاز یک عدد
دارچین و نمک به میزان لازم
کره یک قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
گوشت مرغ را با پیاز و نمک بگذارید تا پخته شود ولی له و ریش نشود. کشمش و خرما را در مقداری روغن تفت دهید. برنج را که از قبل خیس کرده‌اید در آب جوش ریخته و رشته پلویی را در آن بریزید و آرام مخلوط کنید بعد از نرم شدن برنج، آبکش کنید ته دیگ را مقداری آب و روغن داغ ریخته سه کفگیر برنج را روی روغن پهن کنید مقداری خرما و کشمش روی پلو بریزید و دو کفگیر برنج و مرغ را لابه‌لای پلو قرار دهید و مقداری دارچین بپاشید. بقیه خرما و کشمکش را لایه به لای برنج در دیگ ریخته و به همین ترتیب برنج را روی هم بریزید تا کامل شود و در آخر زعفران ساییده و خیس کرده را روی برنج قرار دهید. وقتی بخار برنج بیرون زد حرارت را کم کرده آب روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع دم کنید. برای سرو غذا برنج را داخل ظرف برگردانده و آن را با پلوی زعفرانی، خرما، گردو و هویج سرخ شده تزیین نمایید. می‌توان انتهای دیگ را سیب‌زمینی یا کاهو قرار دارد و از ته دیگ آنها استفاده کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات