آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم خانه داري

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم
٣١١
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
روغن 4 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای زرد، قرمز و سبز از هر کدام یک عدد
سیرله کرده 2 حبه
پیاز تفت داده 3 قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده 400 گرم
رب گوجه فرنگی 4 قاشق سوپخوری
لوبیا چیتی پخته 400 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
چطور بپزم:
روغن را در تابۀ مناسبی گرم کنید.
آن گاه فلفل دلمه‌ای‌ها را نواری برش دهید و در روغن بریزد و اندکی تفت دهید تا نرم شوند.
سپس سیر و پیاز را بیفزائید و حدود 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه هید.
سپس گوشت را اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت کمی تغییر رنگ داد و سرخ شد رب گوجه، لوبیا چیتی، نمک و فلفل را بیفزائید و مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
اکنون تابه را از روی حرارت بردارید و خوراک را در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.
یادآوری
می‌توانید این خوراک را با نان ترتیلا یا برنج ساده سرو نمائید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات