آریا بانو

آخرين مطالب

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات خانه داري

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

  بزرگنمايي:

آریا بانو - سینه مرغ 1 عدد قارچ خرد شده 2 لیوان پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده 1/4 لیوان رب گوجه فرنگی 2 قاشق چایخوری ذرت پخته 1/2 لیوان آرد 1 لیوان شیر 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد نمک مقدار لازم ریحان و جعفری مقدار لازم

طرز تهیه: داخل ماهیتابه روغن بریزید ، پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، سینه مرغ خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
پس از تغییر رنگ مرغ ، قارچ های خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، ذرت و مقداری ریحان و جعفری خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا آب غذا کشیده شود سپس از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کنید.
برای تهیه نان کرپ ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و خوب بزنید تا یکدست شود سپس شیر و کمی نمک اضافه کنید ، پس از اینکه شیر به خوبی مخلوط شد کم کم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صافی بدست آید.
ماهایتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، مقدار کمی از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را تکان دهید تا تمام سطح آن بصورت لایه ای نازک پوشانده شود ، کمی که گذشت کرپ را برگردانید تا دو طرف آن بپزد.
درون هر نان کرپ مقداری از مخلوط مرغ و سبزیجات قرار دهید و از دو طرف تا کنید ( مانند لقمه نان و پنیر ) ، پس از اینکه کمی حرارت دید کرپ های آماده را درون ظرف بگذارید و روی آن ها را با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید ، این غذا باید داغ سرو شود.
نکته: از 1 حبه سیر خرد شده هم میتوانید برای مواد داخل کرپ استفاده کنید ، به جای گوشت مرغ از گوشت چرخ کرده یا سویا نیز میتوانید استفاده کنید ، همچنین بجای ذرت میتوانید از نخود فرنگی نیز استفاده کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کوکو سبزی مغزدار؛ جدیدترین نسخه غذای محبوب ایرانی

با مسقطی برشی کامتان را شیرین کنید

نان خرمایی؛ سورپرایز سفره افطار

میز اردور/ رولی مقوی با اسفناج و کالباس

کباب تابه ای یک سحری سریع!

دو پیشنهاد جدید برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب

اشکنه غذایی سریع، ارزان و مغذی!

دونات کرمی را با شیر و بدون فر بپزید

مربای خیار را برای تابستان گرم آماده کنید!

طعم لذیذ اسپاگتی با مرغ را امتحان کنید

اصول تهیه کیک وانیلی خوش پخت

خوراک خاویار بادمجان مجلسی

تزئین شاعرانه شیشه مربا!

برای پرپشت شدن موی جنین چه اقداماتی انجام دهیم؟

طرز تهیه ته دیگ ماکارونی خوشمزه به 4 روش

انتشار طرز تهیه ته دیگ زعفرانی ایرانی توسط نیویورک تایمز

انواع لباس های سرهمی بانمک

چگونه ماسک زغال خانگی درست کنیم؟

طرز تهیه گوشفیل

باغبان باشی/ چه گیاهی را در بهار بکاریم؟

افطاری/ سوپ لوبیا سفید، غنی از منیزیم و آهن

میزاردور/ تهیه مارمالاد هویج به 2 روش

پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

پرطرفدارترین غذا در ایران چیست؟! قسمت آخر

ته دیگ بال مرغ؛ ته دیگی متفاوت و خوشمزه

ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم

تهیه ترشی لیته به سبک مامان بزرگ ها

نوشیدنی ها/ اسموتی شاه توت دلچسب کودکان

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

میزاردور/ سالاد لوبیا سفید

سحری/ تاس کباب خوشمزه و مجلسی با مرغ

مارمالاد خانگی "به" با طعمی فوق‌العاده

فرنی توت فرنگی مخصوص ماه رمضان اردیبهشتی

میزاردور/ سالاد کلم سفید و کشمش

مارمالاد به خانگی با طعمی فوق‌العاده

نان لواش خونگی افطار کنید

ساندویچ املت سبزیجات؛ گیاهی و مقوی

ترفندهای نگهداری برگ مو

سوپ و آش/ سوپ نخود فرنگی؛ پیشنهادی ویژه برای افطار

دسر سوتلاچ ترکیه ای؛ پیشنهاد افطار امشب

از شما/ حلوا

ازشما/ ماکارونی

میز اردور/ تارت کرم پرتقالی؛ خوش طعم و خوشمزه

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

ازشما/ کیک تولد خودم پز

ترشی لیته؛ دورچین محبوب ایرانی ها

از شما/ لگیمات

ورژن 2019 پخت سیب زمینی در رستوران های دنیا

از شما/ قطایف

شیر برنج؛ دسر اصیل ایرانی برای افطار امروز