آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه قالبی برگ مو خانه داري

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه قالبی برگ مو

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه قالبی برگ مو
٤١٦
٠
ایران / چی لازم دارم:
پیازدرشت 2عدد
سیر 3حبه
برنج نیم دانه عطری 3پیمانه
جعفری 2پیمانه
گوجه فرنگی یک و نیم پیمانه
روغن زیتون نصف پیمانه
رب انار نصف پیمانه
آبلیمو نصف پیمانه
برگ مو به اندازه لازم برای پرکردن قالب از دوطرف
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه به میزان لازم
چطور بپزم:
پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با روغن زیتون تفت می‌دهیم. برنج نیم دانه عطری را که قبلاً شستیم و خیس کردیم به پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. مواد را از روی حرارت برداشته و به آن جعفری شسته و خردشده اضافه می‌کنیم. گوجه فرنگی را هم نگینی خرد کرده و اضافه می‌کنیم. آبلیمو، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و رب انار را اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. برگ مو را در آب جوش و نمک می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم یک جوش بخورد. بعد آن را آبکش می‌کنیم و در آب خنک قرار می‌دهیم. حالا قالب را چرب و تعدادی از برگ‌ها را باز می‌کنیم و درون قالب می‌چینیم. دو یا سه ردیف برگ ته قالب می‌چینیم. بعد مواد دلمه را درون برگ‌های چیده شده می‌ریزیم و سری بعدی برگ‌ها را روی مواد می‌چینیم. از اطراف برگ‌ها را به داخل جمع می‌کنیم و می‌بندیم و روی برگ‌ها هم مقداری سیب زمینی حلقه شده می‌گذاریم. نصف پیمانه آب، نمک و کمی آبلیمو را مخلوط می‌کنیم و روی دلمه می‌ریزیم. روی قالب را با کاغذ آلومینیوم می‌بندیم و حدود 1ساعت و نیم در فر قرار می‌دهیم. بعد آن را درمی‌آوریم و مقداری روغن زیتون رویش می‌ریزیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات