آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه خانه داري

غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه
٨٠
٠
خراسان / چی لازم دارم:
سینه مرغ - یک عدد
قارچ تفت داده شده - کمی
پیاز داغ - یک عدد
سس کچاپ -به میزان لازم
روغن زیتون - نصف فنجان
ماست -یک فنجان
نمک و فلفل - به میزان لازم
مواد سس
ماست - یک فنجان
ارده - 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو - کمی( به دلخواه)
نمک و فلفل و پودر سیر- به میزان لازم
چطور بپزم:
روی سینه مرغ برش های عمیق ایجاد می کنیم و به مدت یک روز در ماست و نمک و فلفل و روغن زیتون می خوابانیم.
سپس سینه مرغ را در روغن سرخ می کنیم.
وقتی که مرغ طلایی شد، از روی حرارت بر می داریم و خرد می کنیم و دوباره تفت می دهیم.
وقتی خوب تفت خورد و طلایی شد، قارچ تفت داده شده و پیاز داغ را هم اضافه می کنیم.
سپس مقداری سس کچاپ و در صورت نیاز، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
برای تهیه سس مواد لازم را با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا سس یک دستی حاصل شود.
نان ها را باز می کنیم و با خیار شور و کاهو و گوجه پرمی کنیم و بعد شاورما را روی آن می ریزیم و در پایان سس مخصوص شاورما را اضافه می کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات