بزرگنمايي:
آریا بانو -
١٦
٠
آخرین خبر / مواد لازم :👇
آرد سفید یک ونیم پیمانه (190گرم
پودر نشاسته یکسوم پیمانه
شیر خشک دو قاشق غذاخوری(یک پنجم پیمانه) اگر نداشتید بجاش یک قاشق غذاخوری آرد بریزید
پودر مخمر یک قاشق مرباخوری سرصاف
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
شربت بار یا عسل یا شکر. یک ق غ
آب ولرم سه چهارم پیمانه (1/2 پ+ یک چهارم پ)
تخم مرغ متوسط یک عدد
وانیل نوک قاشق چ
نمک نوک قاشق چ
دستور تهیه :👇 مواد خشک رو باهم مخلوط کنید بعد آب، تخم مرغ، روغن،
شربت رو اضافه وخوب مخلوط کنید سپس روی ظرفو بپوشونید تا یک
ساعت استراحت کنه و حجمش چند برابر بشه
درتابه
روغن بریزیدو بذارید رو حرارت ملایم تا خوب داغ بشه، حالا مواد خمیر روهم بزنید تا پفش گرفته شه و بعد در قیف بریزید ،سر قیف رو با قیچی بچینید ،هر چی سوراخ سر قیف بزرگتر باشه، درشتتر میشه و پختش طول تر
_ماسوره لازم نیست ولی من ماسوره گرد ساده گذاشتم
_حالا قیچی رو در
روغن داغ بزنید وباهاش خمیرو در
روغن داغ بندازید، خمیر در
روغن پف میکنه و گرد میشه باقاشق لگیماتهارو در
روغن حرکت بدین تا یکدست سرخ بشه ،
بعدش دو سه ثانیه روی دستمال کاغذی بذارید روغنشو بگیره و بعد در
شربت ولرم بندازید،سپس در صافی بذارید تا
شربت اضافیش بره ،من
شربت از قبل داشتم ولی به همش نرسید ،منم باقیشو در پودرقند زدم ،اتفاقا پودر قندیشو خییلی بیشتردوستداشتم مزه ش مثل دونات بود ک روش پراز پودرقنده و بافتش پوک و ترده، عالی بود👌
شربت بار :👇
یک و یک چهارم پیمانه شکر رو با نصف پیمانه مخلوط اب و گلاب، یک ق غ زعفران دم کرده و نوک قاشق چ جوهر لیمو رو حرارت خیلی کم مخلوط کنید ووقتی ک شکر خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سرپر گلوکز اضافه وحرارت رو بیشتر کنید تا بجوش بیاد ،بزارید دو دقیقه بجوشه بعد حرارت و خاموش و دربش رو بذارید تا ولرم بشه
حرارت لقیمات حتما باید ملایم باشه
هربار خمیر رو هم بزنید و پفش رو بگیریدو فقط به اندازه ظرفیت تابه ازش بردارید و داخل قیف بریزید، چون اضافی خمیرک در قیف بمونه پف میکنه وظاهر لقیمات خوب نمیشه