آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار خانه داري

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ میگوی فوری با خیار
٩٧
٠
برترین ها / چی لازم دارم:
خیار : نصف
روغن آفتاب گردان : 2 قاشق غذاخوری
پیازچه از طول به دو نیم شده و به قطعات 4 سانتی متری خرد شده : 6 عدد
ساقه گیاه لیمو باریک خرد شده : 1 عدد
سیر خرد شده : 1 حبه
فلفل چیلی قرمز تازه خرد شده : 1 قاشق چای خوری
قارچ صدفی : 125 گرم
ریشه زنجبیل خرد شده : 1 قاشق چای خوری
میگوی ریز پخته و پوست گرفته شده : 350 گرم
آرد ذرت : 2 قاشق چای خوری
آب : 2 قاشق غذاخوری
1سویا سس غلیظ : 1 قاشق غذاخوری
سس ماهی : نصف قاشق چای خوری
برنج پخته جهت سرو : مقداری
چطوری درست کنم:
1. خیار را به خلال های چوب کبریتی در حدود 5 میلی متر در 4 سانتی متر ببرید .
2. روغن آفتاب گردان را در یک ماهیتابه بزرگ یا وک حرارت دهید .
3. پیازچه , خیار , ساقه گیاه لیمو , سیر , فلفل چیلی , قارچ صدفی و زنجبیل را به ماهیتابه یا وک اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید .
4. میگو ها را افزوده و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .
5. آرد ذرت , آب , سویا سس و سس ماهی را با هم مخلوط نمایید تا صاف و یک دست شوند .
6. مخلوط آرد ذرت را به داخل وک افزوده , حرارت دهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود . میگو تفت داده شده را با برنج پخته سرو نمایید .
توصیه سر آشپز:
قسمت سفید رنگ ساقه گیاه لیمو را می توان ریز خرد نمود و پس از پخت , داخل غذا نگه داشت . اما اگر از ساقه کامل و درسته استفاده می نمایید قبل از سرو , آن را از داخل غذا خارج سازید . اشکال مختلفی از ساقه لیمو موجود است , خشک , مربا یا خرد شده , اما هیچ کدام عطر و طراوت نوع تازه آن را ندارد .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات

با هلو در آشپزخانه غوغا کنید

این ترشی با کم خونی مقابله می کند

لیموناد گیلاس؛ خوشمزه و دلچسب

رولت مغزدار شکلاتی؛ پیشنهاد عالی برای عید

لطیفه شکلاتی؛ خوشمزه تر از شیرینی های دیگر

املت سبزیجات؛ شام خوشمزه و ساده

آموزش تهیه ساندویچ جگرآرناووت

کلوچه جو دوسر شکلاتی؛ شیرینی روز عید

این پیش غذا مهمانی شما را به یاد ماندنی می کند

نان تست هایی که دلتان نمی آید بخورید!

بازگشت روبان به تزئین وسایل خانه!

کاردستی مخصوص توالت!

فواید و عوارض لیفت ابرو

ترفندهایی برای نگهداری گل و گیاه

30 مدل سویشرت بچه گانه برای دختر و پسر‌های کوچولو

برای هندزفری خود جایگاه مناسبی تدارک ببینید!

تکنیکی ساده برای گلسازی با روبان

دستمال توالت استاندارد بخرید

چگونه مژه هایمان را فر کنیم؟

بهترین لوسیون را خودتان درست کنید