آریا بانو

آخرين مطالب

جزیره کیش میزبان هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت منطقه آزاد کیش

  بزرگنمايي:

آریا بانو - هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت با حضور برترین اساتید ملی و بین‌المللی به میزبانی جزیره کیش برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت 29 و 30 آوریل 2019 مصادف با 9 و 10 اردیبهشت با حضور شرکت‌کنندگان داخلی و خارجی در جزیره کیش برگزار می‌شود.
دبیر برگزاری این نشست گفت: در این رویداد مهم بین‌المللی 181 سخنرانی توسط وزرا، مسئولان، اساتید علمی کشورمان و 40 کشور دنیا در قالب چهارplanery (نشست جامع) و 30 پنل در پنج گروه شش‌تایی برگزار می‌شود.
امیرحسین تکیان افزود: سلامت در جهان درحال گذار، توسعه پایدار سلامت، بیماری‌های غیرواگیر و سلامت روان، سلامت در شرایط ناایمن و بحرانی و بهداشت محیط و آموزش سلامت، 5 محور برگزاری پنل‌های نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت است.
وی هدف از برگزاری این اجلاس را جذب حمایت برای گسترش دسترسی مردم به خدمات بهتر سلامت عنوان کرد و افزود: در هر پنل یک سخنران ایرانی و یک سخنران خارجی با مشارکت یکدیگر موضوعات را مطرح و بررسی می‌کنند.
دبیر هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت در ادامه با اشاره به شعار امسال که«مراقبت‌های اولیه بهداشتی راهی به‌سوی پوشش همگانی سلامت است» تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این نشست تبادل تجربیات برای کشورهایی است که با درآمد متوسط، محدودیت منابع و افزایش تقاضا برای خدمات سلامت روبه‌رو هستند تا خدمات سلامت ارزان، با کیفیت و عادلانه ارائه شود.
تکیان افزود: چهار plenary نیز با عناوین سلامت در شرایط ناایمن، توسعه پایدار سلامت با محوریت پوشش همگانی سلامت و بیماری‌های غیرواگیر، توسعه پایدار سلامت با محوریت محیط زیست و آلودگی هوا و خدمات سلامت عادلانه، قابل تمکن و همگانی برای کشورهای با درآمد متوسط برگزار می‌شود که در هریک از این نشست‌های جامع، وزرا، رؤسای سازمان‌های بین‌المللی و دانشمندان شناخته‌شده مرتبط با موضوع حضور دارند.
وی افزود: رونمایی از شماره مخصوص مجله lancet در مورد ایران، سند جهانی تروما که مجمع فرهنگستان‌های جهانی آن را تدوین کرده است و سند جهانی مبارزه با چاقی به‌عنوان سه سند جهانی در این حوزه از نقاط عطف برگزاری این نشست به میزبانی جزیره کیش است.
تکیان اظهار داشت: برپایی همایش دانشجویی با حضور بیش از 40 دانشجوی بین‌المللی از 21 کشور انگلستان، امریکا، گامبیا، آلمان، غنا، هند، سنگاپور، سودان، افغانستان، استرالیا، بحرین، نیجریه، پاکستان، عراق، پرتغال، کره، ترکیه، سوئیس، اوگاندا، زیمباوه و ایران و 150 دانشجو از دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر دانشگاه‌های کشور از دیگر برنامه‌های هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت است که در این همایش اساسنامه شبکه دانشجویی پیمان گروه هشت نیز مطرح و مفاد آن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
دبیر هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت، سپس به برنامه‌های حاشیه این نشست اشاره کرد و گفت: برگزاری نمایشگاهی از محصولات 10 شرکت استارتاپی و اختراعات صادراتی دانشمندان ایرانی با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر دانشگاه‌های کشور، برگزاری مرحله نهایی ماراتن برنامه‌نویسی پزشکی دانشگاه صنعتی شریف و میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مجمع سالیانه پیمان گروه 8 در روز هشتم اردیبهشت از برنامه‌های جنبی این نشست است.
دبیر هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت، ضمن معرفی وب‌سایت همایش، از امکانات رزرو هتل، برنامه پروازی و ثبت‌نام به‌صورت آنلاین در سایت خبر داد و افزود: وب سایت اصلی همایش به آدرس https://www.worldhealthsummit.org/regional-meeting برای ثبت‌نام در اختیار است و علاقمندان می‌توانند با ورود به این آدرس بر روی آیکن ثبت‌نام در همایش کلیک و به‌صورت آنلاین علاوه بر ثبت‌نام در همایش، بلیت پرواز را خریداری و هتل خود را رزرو کنند. حق ثبت نام در همایش برای اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران رایگان است.
وی در پایان با اشاره به حمایت های انجام شده از سوی ریاست جمهوری، وزارت بهداشت و سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با همکاری و مساعدت مدیرعامل منطقه آزاد کیش، اقدامات خوبی درحوزه میزبانی از برگزاری این مجمع مهم جهانی انجام شده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/151741/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقش همسرتان را در فرزندپروری کمرنگ نکنید

عزت نفس کودک تان را تقویت کنید

استفاده از اینترنت روی نمرات بچه ها تاثیر می گذارد

با کودک خجالتی چطور رفتار کنیم؟

حواس پرتی در کودکان + راههای درمان

با کودکان گوشه‌ گیر چگونه رفتار کنیم؟

برای کنترل بیش فعالی کودکان چه کنیبم؟

چرا بعضی از فرزندان علاقه ای به سفر رفتن با والدینشان ندارند؟

تا حالا عبارت «کارتون‌درمانی» به گوش‌تان خورده؟! (قسمت اول)

تا حالا عبارت «کارتون‌درمانی» به گوش‌تان خورده؟ (قسمت دوم)

فواید داستان خواندن برای کودکان

بازی‌هایی که به اجتماعی‌شدن کودکان کمک میکند

راهکار هایی برای کم کردن وابستگی کودک

بگذارید بچه ها یه کم استرس هم داشته باشند!

وقتی کودک کابوس می‌بیند چگونه برخورد کنیم؟

بازی هایی برای درمان کمرویی کودکان

راهکارهایی برای جلوگیری از تماشای بیش از حد تلویزیون

از بلوغ زودرس کودک خود جلوگیری کنید

جملاتی برای آرام کردن کودک پرخاشگر

راه های تشخیص منطقی یا غیر منطقی بودن درخواست های کودکان

تأثیر بازی کردن بر شخصیت کودکان

چگونه استعدادهای کودکان را کشف کنیم؟

بازی هایی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان

با کودکی که اشتباهش را نمی پذیرد چه کنیم؟

توصیه‌هایی برای قبل از پدر شدن

چهار بازی مهارتی برای کودکان

وابستگی کودک را چگونه درمان کنیم؟

دلبستگی کودکان زیر دو سال را جدی بگیرید!

اگر کودکتان مدام می گوید حوصله ام سر رفت!

تفاوت کابوس و هراس شبانه در کودکان

نیازهای روانشناختی کودکان زیر 7 سال چیست؟

چگونه فرزندمان را به خوب حرف زدن تشویق کنیم؟

تک فرزندی با روان فرزند شما چه کار می کند؟

راهکاری برای درمان کودک خجالتی شما

چرا کودک من زیاد سوال می پرسد؟

دلایل دیر حرف زدن کودک چیست؟

اوتیسم سراغ چه کسانی می‌رود؟

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی