آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت خانه داري

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت
١٠٥
٠
خانواده سبز / چی لازم دارم (برای سه نفر):
پیازچه: 10 عدد
فلفل سبز: یک عدد
لیموترش: یک عدد
روغن کنجد: یک قاشق سوپخوری
گشنیز ریز خرد شده: یک قاشق سوپخوری
گوشت استیکی: 600 گرم
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
لوبیا سـبز نازک: 150 گرم
قارچ: 200 گرم
سیر: دو حبه
روغن سرخ کردنی: سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
طرز تهیه سس سبز:
پیازچه و فلفل سبز را به صورت ریز خرد می‌کنیم، سپس با گشنیز مخلوط کرده و به آنها آب لیموترش، روغن کنجد و نمک می‌افزاییم تا طعم بگیرند.
طرز تهیه استیک:
به گوشت، نمک و فلفل سیاه می‌زنیم. تابه استیک‌پزی را با روغن مایع کمی چرب کرده و هر طرف استیک را تقریبا حدود سه دقیقه در آن سرخ می‌کنیم.
لوبیا سبز را تمیز کرده، شسته و از طول دو تکه می‌کنیم. قارچ‌ها را چهار تکه کرده، سپس قارچ و لوبیاها را در روغن سرخ کردنی به همراه سیر‌های خرد شده تفت می‌دهیم. در آخر به آنها نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.
استیک‌های آماده شده را در ظرفی چیده، روی آنها را با سس سبز می‌پوشانیم. دور استیک را با سبزی‌های تفت داده شده، تزیین کرده و در آخر در صورت دلخواه روی آنها کنجد می‌پاشیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات