آریا بانو

آخرين مطالب

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟ خانه داري

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟
٧٩
٠
چگونه / در تین مطلب شیوه صحیح منجمد کردن پیاز را آموزش میدهیم که چگونه پیاز را درفریز نگهداری کنیم که سالم فریز شود و برای سلامتی زیان نداشته باشد و خاصیتش حفظ شود اکنون باهم مراحل نگهداری پیاز را می خوانیم
1-پیاز هایی که برای فریز کردن مناسب هستند را انتخاب کنید. پیاز هایی انتخاب کنید که تازه باشند و لکه و کپک نداشته باشند.
2-پوست بیرونی پیاز را بکنید.
3-پیاز را خرد کنید. نیازی به پختن پیاز قبل از منجمد کردن آن نیست.
4-پیاز های خرد شده را در یک کیسه زیپ لاک پر کنید.مقداری از بالای کیسه را خالی بگذارید تا جا برای افزایش حجم در حین انجماد داشته باشد. اگر از یک کیسه زیپ لاک استفاده می کنید، قبل از بستن، به آرامی آن را فشار دهید تا هوای اضافی آن خارج شود. تا جایی که می توانید بسته بندی را صاف کنید. این کار به بالا بردن سرعت انجماد و تکه کردن مقدار کوچکی از آن – وقتی می خواهید از پیاز ها در غذایتان استفاده کنید- کمک می کند. پیاز ها را به سمت انتهای کیسه فشار دهید تا تخت شوند. به جای استفاده از یک کیسه، از کیسه های بیشتری استفاده کنید.
5-روی کیسه برچسبی بچسبانید و روی آن تاریخ بزنید.
6-کیسه یا کیسه ها را روی یک سینی فلزی قرار دهید. باز هم پیاز ها را کمی فشار دهید تا صاف شوند و مطمئن شوید به طور مساوی یخ می زنند و تا جایی که ممکن است تخت هستند. سپس آنها را داخل فریزر قرار دهید و بگذارید یخ بزنند.
7-پیاز ها را روی هم بچینید. وقتی پیاز ها در کیسه ها خشک شدند، می توان آنها را منظم تر روی هم چید و به این ترتیب فضای کمتری را در فریزر اشغال می کنند.
8-برای استفاده، به مقدار مورد نیاز از پیاز ها را جدا کرده و به غذایتان اضافه کنید. پیاز منجمد را می توان به سوپ ها، خورش ها، سس ها، گوشت چرخ کرده و … اضافه کرد.
نکات و هشدارها
پیاز منجمد را می توان 3 تا 6 ماه نگه داشت. اما بهتر است ظرف 6 هفته مصرف شود، چرا که بعد از این مدت طعم خود را از دست می دهد و تا 6 ماه به طور کامل طعم خود را از دست داده است. در طول 6 هفته هم پیاز می تواند عطر و طعم قوی خود را به دیگر مواد غذایی موجود در فریزر بدهد. بنابراین آنها را نزدیک یا روی مواد غذایی دیگر قرار ندهید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تفاوت لولایت و هایلایت چیست؟

ترفند های پختن سریع انواع گوشت

ترفندهای خیاطی برای تغییر مدل لباس

مژه مصنوعی بکارم یا خیر؟!

10 نکته برای موهایی سالم و خوش‌حالت در تابستان داغ

اسموتی توت فرنگی و تمشک

طرز تهیه دسر طالبی

جدیدترین لباس های مجلسی بلند و باحجاب

ایده هایی برای دکوراسیون خانه با تم ماه

برای رفتن به محل کار چقدر آرایش کنیم؟

رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید

لیوان های ساده را رنگ آمیزی کنید

تزیین سبد پلاستیکی با پارچه های ریون

مدل های بستن روسری به سبک عربی

برگ بیدی؛ گیاه آویزی زیبا

گیاه آپارتمانی به زیبایی رشته های مروارید

آموزش ساخت کاردستی های کاربردی

ست هایی برای جذاب شدن تیپ تابستانی

زیورآلات شیک دخترانه با پارچه جین

شیک ترین مدل های مانتوی بارداری

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم؟

سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

8 توصیه برای بوتاکس اولی‌ها

کاردستی خلاقانه برای دختردارها

چند مدل مو برای مو‌های فر و وز دخترانه

رویه های زیبا و شیک برای ناهارخوری بدوزید

9 دکوری برای زیبا شدن پذیرایی

قیافه خودم را دوست ندارم

کفش های کهنه را دکوری کنید

10 روش تشخیص ادکلن اصل از تقلبی

پنج نکته اساسی برای انتخاب لباس زنانه در مهمانی‌های دوستانه

20 مدل مانتو مجلسی و پوشیده

دکوراسیون خانه 70 متری

تمیز کننده همه کاره!

قبل از حمام آفتاب بخوانید

کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید

طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی

تبدیل دستمال توالت به آویز با چاشنی خلاقیت

طرز تهیه کباب سلطانى

ماسکی برای تقویت موهای خشک و شکننده

تأثیرات بخور پوست صورت

آموزش دوخت کیف دخترانه

سس سفید (سس قارچ)

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی

ژلیش ناخن چیست؟

بهترین نوشیدنی در گرما؛ خاکشیر و تخم شربتی

نگاه خلاقانه به چسب حرارتی

آموزش حرکت شکم در ایروبیک بانوان

گلچینی از لباس های جدید مجلسی

آموزش تهیه کوسن هایی منحصر به فرد