آریا بانو

آخرين مطالب

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی
١٦٥
٠
پارسه گرد / از آن جایی که پریماورا به معنی بهار است، سبزیجاتی که برای این غذا انتخاب می‌شوند، می‌توانند از بین سبزیجات تازه و بهاره باشند. می‌توان به این غذا مرغ، سوسیس یا میگو نیز اضافه کرد، ولی بخش اصلی در این نوع پاستا سبزیجات هستند. این غذا را می‌توانید با پاستاهایی مثل پنه(penne)، پاستای پروانه‌ای (farfalla)، لوله‌ای(ziti) و پیچی(fusilli) درست کنید. اگر نوع بلندتری از پاستا را استفاده می‌کنید، مثل اسپاگتی یا نوع فتوچینی (fettuccine) که باریک و نودل مانند آن است، باید سبزیجات را باریک خرد کنید تا با شکل پاستا هماهنگ باشند. با این مقدار مواد می‌توانید این پاستا را برای 4 نفر و در مدت 40 دقیقه درست کنید.
چی لازم دارم (برای 4 پیمانه سبزیجات):
هویج پوست کنده و خرد شده 1 عدد
بادنجان کوچک خرد شده نصف بادنجان
پیاز قرمز نصف پیاز
فلفل دلمه‌ای به هر رنگی نصف فلفل
روغن‌زیتون 3 قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سس پاستا:
ادویه ایتالیایی ½ قاشق چایخوری
نمک و پودر سیر کمی
سس گوجه فرنگی ¼ پیمانه
گوجه گیلاسی نصف شده 500 گرم
پاستا 400 گرم
پنیر پارمژان رنده شده به دلخواه
چطور بپزم:
قابلمه‌ای بزرگی از آب را به جوش می‌آوریم و به آن نمک اضافه می‌کنیم.
روغن را در ماهی‌تابه‌ بزرگی روی شعله متوسط گرم می‌کنیم. هویج (را به قطعات 5 در 1.5 سانتی متری خرد می‌کنیم) و بقیه سبزیجات از فلفل دلمه‌ای گرفته تا پیاز و بادنجان (را به قطعات 0.5 سانتی‌متری خرد می‌کنیم) را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا با روغن پوشیده شوند. تا وقتی که سبزیجات کاملاً پخته شوند، حدود 10 دقیقه، آنها را می‌پزیم و گه‌گاهی هم می‌زنیم. پس از پخته شدن سبزیجات، شعله را خاموش می‌کنیم.
پاستای خشک را به آب در حال جوش اضافه می‌کنیم. زمان را طوری تنظیم کنید تا کمی بعد از پختن سبزیجات پاستا هم آماده باشد.
دوباره شعله زیر سبزیجات را روشن می‌کنیم و ¼ پیمانه سس گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را به همراه ¼ پیمانه آب برای رقیق کردن آن، به سبزیجات اضافه می‌کنیم. (اگر از سس آماده اسپاگتی یا مارینارا استفاده می‌کنید، نیازی نیست خیلی ادویه به آن بی‌افزایید، تنها ½ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (de Provence)، مقدار کمی نمک و پودر سیر و نمک و فلفل برای طعم دادن به آن کافی است، چون این سس‌ها خودشان ادویه دارند). اگر از سس گوجه‌فرنگی ساده استفاده می‌کنید، ادویه ایتالیایی در این پاستا را با ترکیبی از پونه، ریحان، آویشن، مرزنجوش، رزماری، مریم گلی درست کنید و به سس اضافه نمایید. ممکن است بخواهید آشپزی را با سرخ کردن یک حبه سیر ریز شده شروع کرده و سپس سبزیجات را به آن اضافه کنید و در مرحله بعد مقدار بیشتری ادویه (برای طعم دار کردن غذا) بی‌افزایید.
پاستا را پس از 10 تا 15 دقیقه آبکش می‌کنیم و مستقیماً در تابه سبزیجات می‌ریزیم. اگر نیاز است، سس بیشتری اضافه می‌کنیم. گوجه‌های گیلاسی نصف شده را به آرامی مخلوط می‌کنیم.
اگر دوست دارید، این غذا را با مقداری پنیر پارمژان رنده شده سرو کنید. مقدار خیلی کمی ریحان تازه هم طعم خوبی به این غذا می‌دهد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/152436/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

آقای کلوپ لیگ را در گودیسون پارک از دست دادی!

خنده های یورگن کلوپ پس از گل دوم اورتون به لیورپول

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

خلاصه بازی اورتون 2 - لیورپول 0

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

امیدوارم رانگنیک پیشنهاد بایرن را رد کند

گل دوم اورتون به لیورپول توسط دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58

احساساتی شدن جان تری پس از پیام تبریک مورینیو به مناسبت ورود به تالار مشاهیر لیگ برتر

آخرین وضعیت بدهی‌های سرخابی‌ها به بانک شهر

چگونگی فرآیند واگذاری سرخابی‌ها از زبان احمدی

پاری‌سن‌ژرمن برد و در آستانه قهرمانی قرار گرفت

احمدی: تیمی خواهیم ساخت که در آسیا مدعی باشد

گل دوم منچستریونایتد توسط فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 61

گل سوم منچستریونایتد توسط فرناندز در دقیقه 81

گل چهارم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 86

پیش بینی وضعیت بارندگی برای آخر هفته

ماجرای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه جنجالی شد

یوسفی: من هیچ دلخوری از آقای دبیر ندارم

عکس یادگاری دبیر با کودکان کشتی گیر

امیری: تبریک ویژه به هواداران 2 تیم به خاطر این اتفاق ارزشمند

دبیر: اختلاف با پیمان یوسفی؟ من کینه ای نیستم

مهارت بی‌نظیر دیگو مارادونا؛ پنج ضربه متوالی به تیرک و چیپ زدن به دروازه بان

تیم رویایی 11 نفره اندی کول از هم تیمی های سابقش در منچستریونایتد

19 سال پیش در چنین روزی؛ سوپرگل وین رونی به نیوکاسل

خوشحالی شدید هوادار آرسنال پس از دریافت پیراهن مارتین اودگارد

اتفاق خوب برای سپاهان قطعی شد

مدیر اینتر: قرارداد اینزاگی تمدید می‌شود

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برابر گله گاومیش‌های عصبانی

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

دکلمه زیبای خسرو شکیبایی

گفت و گوی خبرنگاران با امیررضا معصومی در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

اهدای جایزه برترین فدراسیون سال به فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر

صحبت های علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی پس از انتخاب به عنوان برترین سرمربی سال 1402

تجلیل از حسین عبدی، سرمربی تیم ملی جوانان و شوخی های پیمان یوسفی

گل اول اورتون به لیورپول توسط جارد برنثویت در دقیقه 27

خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت

ستاره رئال در انتظار بایرن مونیخ پرستاره!

تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا

آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور

رفتار عجیب از رییس فدراسیون کشتی؛ دبیر با پیمان یوسفی دست نداد!

ژاوی در بارسلونا می‌ماند

قابی از سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم