ناهار/ دستور تهیه کوکوی ریواس
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
ناهار/ دستور تهیه کوکوی ریواس
٦٣
٠
جام جم / چی لازم دارم:
ریواس: نیم کیلو / تخممرغ: 3 عدد / سبزی معطر: 100گرم / پیاز متوسط: یک عدد / سیبزمینی متوسط: یک عدد / آرد: یک قاشق غذاخوری / سیر: 2حبه / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
چطور بپزم:
ریواس را شسته و پوست نازک روی آن را گرفته و خرد میکنیم. سیبزمینی و پیاز را هم پوست کنده، خرد کرده و همه مواد را با هم چرخ میکنیم. سبزیهای معطر(به دلخواه) را شسته، خرد کرده و همراه با سیر خرد شده، آرد، نمک، فلفل و زرد چوبه به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس تخممرغها را اضافه کرده و هم میزنیم. در ماهیتابه کمی روغن ریخته، روی حرارت میگذاریم تا داغ شود بعد مواد کوکو را در ماهیتابه ریخته و ابتدا حرارت را زیاد میکنیم تا کوکو خودش را بگیرد و بعد شعله را کم میکنیم.
وقتی یک طرف آن پخت کوکو را برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم بپزد؛ البته توجه داشته باشید قطر کوکو زیاد نباشد تا هم خوب بپزد هم موقع برگراندن نشکند. وقتی کوکو پخت آن را در ظرف مناسبی گذاشته، به دلخواه تزیین کرده و سرو میکنیم.
-
شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۴:۴۴
-
۱۰۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/152892/