آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ کیک پنبه ای ژاپنی؛ لطیف مثل ابر خانه داري

شیرینی ها/ کیک پنبه ای ژاپنی؛ لطیف مثل ابر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ کیک پنبه ای ژاپنی؛ لطیف مثل ابر
٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آرد سفید کیک پزی 2 پیمانه
تخم مرغ درشت یک عدد
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
ماست کم چرب یک پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک کمی
چطور بپزم:
قبل از شروع، همه مواد کیک را روی میز کار قرار دهید و فر را روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب مواد خشک کیک را با هم مخلوط کنید. به این ترتیب که آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سپس دوبار الک کنید. الک کردن آرد به پف بیشتر کیک پنبه ای کمک می کند.
در یک کاسه بزرگ یک عدد تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم زن بزنید بعد از چند دقیقه تخم مرغ ، شکر، کرم رنگ می شود اکنون موقع افزودن نصف پیمانه روغن مایع است. ماست را کم کم به مواد افزوده و مرتب هم بزنید. این مایع باید کمی پف کرده و کاملا یکدست باشد.
مواد خشک و مخلوط آرد را قاشق قاشق به این مایع اضافه کرده و با یک قاشق چوبی هم بزنید. افزودن آرد باید تدریجی باشد ولی نیازی به هم زدن سریع با هم زن برقی نیست. در حدی که آرد با مواد ترکیب شود کافی است.
ته قالب را با روغن مایع چرب و آرد پاشی کنید. مایع کیک را در قالب ریخته و در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم. این کیک 45 دقیقه تا پخت کامل زمان می برد.
نکته: در فر را باز نکنید چون کیک پنبه ای کاملا سفت می شود و پف کیک می خوابد.
با این دستور پخت، یک کیک ساده پنبه ای خواهید داشت که به همین صورت قابل سرو است


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات