غذای اصلی/ خورشت گوجه سبز را امتحان کرده اید؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ خورشت گوجه سبز را امتحان کرده اید؟
٢٦٣
٠
ایران / چی لازم دارم (برای 4 نفر):
پیاز 3عدد
گوشت 300گرم
سبزی (شامل نعناع و جعفری تازه) 250تا300گرم
گوجه سبز نیم کیلو
برگ بو 2عدد
آبغوره (اختیاری) به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
گرد غوره به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نکته:
نکته 1: این خورش در گیلان با جعفری، نعناع و خالواش که نوعی سبزی محلی است تهیه میشود.
نکته 2:در صورت تمایل از مقداری شکر بهعنوان چاشنی استفاده کنید.
نکته 3: گوجه سبز خیلی زود له میشود زیاد آن را نپزید.
نکته 4: در صورتی که ترشی خورش شما بدون گرد غوره و آبغوره اندازه است دیگر این مواد را اضافه نکنید.
نکته 5: این خورش را با مرغ هم میتوان تهیه کرد.
چطور بپزم:
ابتدا 2عدد از پیازها را به چهار قسمت تقسیم کرده و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.گوشت را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بعد مقداری زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید و اجازه دهید با مقداری آب و برگ بو گوشت بپزد.(مقدار زیادی آب بریزید) از گوجه سبزها هم بهصورت درسته و هم نصف شده میتوانید استفاده کنید. به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید. جعفری و نعناع را خرد کنید و پیاز باقی مانده را ریز کرده و در روغن سرخ کنید و بعد سبزی را اضافه کرده و کمی سرخ کنید.گوشت پخته شده را از مواد اضافی جدا کرده و به سبزی اضافه کرده و باقی مانده آب گوشت را صاف کرده و به مواد اضافه کنید. اگر آب آن کم بود کمی آب جوش اضافه کرده و ادویه را نیز به مواد اضافه کنید.30 دقیقه مانده به جا افتادن خورش آبغوره و گرد لیمو و گوجه سبز را اضافه کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
-
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۴:۲۷
-
۹۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/153396/