آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ در خانه شیرینی دانمارکی بپزید خانه داري

شیرینی ها/ در خانه شیرینی دانمارکی بپزید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ در خانه شیرینی دانمارکی بپزید
٥٤٨
٠
ایران / چی لازم دارم:
شیر گرم......... دو سوم لیوان
روغن........... یک سوم لیوان
آرد..................3 و نیم لیوان
شکر........ 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ.................. 2 عدد
کره......................... 200 گرم
پودر خمیر مایه .......2 قاشق چایخوری
نمک....... 1 قاشق چایخوری
اسانس وانیل.......... مقداری
کرم مخصوص شیرینی دانمارکی ........به مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی ...........به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه شربت:
شکر نصف لیوان
آب یک سوم لیوان
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
چطور بپزم:
شیر گرم (شیر داغی که دست را نسوزاند)، پودر خمیرمایه، نمک، یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق غذاخوری آرد را باهم مخلوط کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا پف کند، پس از 10 دقیقه تخم مرغ‌ها را به مخلوط خمیر مایه اضافه و مخلوط کنید. باقی مانده آرد، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید سپس به مواد دیگر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، روغن را نیز در آخر اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر لطیفی به‌دست بیاید که به دست نچسبد، خمیر را داخل کاسه‌ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید سپس به‌مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید، کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کرده سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید،
3 بار دیگر این کار را تکرار کنید (لوله کنید، صاف کنید و 10 دقیقه استراحت دهید، این کار برای ترد شدن شیرینی است).پس از انجام مراحل بالا خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و به صورت دایره بزرگی اطراف آن را ببرید سپس این دایره را به 8 قسمت مساوی برش بزنید، داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و یک قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی بریزید و شیرینی را بپیچید. ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید، 30 دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند. سپس یک زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید. سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی‌ها طلایی شود. در این فاصله که شیرینی‌ها می پزد شیره را آماده کنید. نصف لیوان شکر را با یک سوم لیوان آب و یک قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود، شیرینی‌ها را پس از پخت از فر خارج کنید و با قلم مو شیره را روی سطح شیرینی بزنید و پس از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات