با این دسر قبل از ماه رمضان خودتان را تقویت کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
با این دسر قبل از ماه رمضان خودتان را تقویت کنید
١٩٢
٠
خراسان / در این مطلب با طرز تهیه پاناکوتای خرما آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
خرمای بدون پوست وهسته - 10 عدد
خامه صبحانه - یک بسته یا معادل 200 گرم
شیر -2 لیوان
پودر کاکائو- 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین -2 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کنید .پوست و هسته خرما را جدا و با بقیه شیر کاملا مخلوط کنید.پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید.مایه را روی حرارت قرار دهید تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
سپس در قالب بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
-
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۸:۱۴
-
۱۶۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/154211/