آریا بانو

آخرين مطالب

ناهار/ پلو شامی با سبزیجات ساده و لذیذ خانه داري

ناهار/ پلو شامی با سبزیجات ساده و لذیذ

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ناهار/ پلو شامی با سبزیجات ساده و لذیذ
٥٤٣
٠
کوکپد / مواد لازم 3 تا 4 نفر
3 پیمانه برنج
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
6 عدد قارچ
3 عدد سیب زمینی
4 عدد گوجه
1 عدد پیاز
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد فلفل دلمه ای
مراحل 2 ساعت
به نام خدا. پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو میگیریم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز میدهیم. در ظرف دربسته در یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره. بعد بیرون میاریم با دست شکل میدهیم و در روغن سرخ میکنیم.
قارچ ، گوجه وسیب زمینی رو خرد میکنیم. نمک میزنیم و جداگانه در روغن سرخ میکنیم. من فلفل دلمه ای رو سرخ نکردم چون خامش رو بیشتر دوست دارم. شما میتونید فلفل دلمه ای رو هم سرخ کنید.
من برنجم رو دم پخت کردم. برنج را میشوییم. به ازای هر پیمانه برنج، 2 پیمانه آب میریزیم و نمک و روغن هم اضافه میکنیم. 2 ساعت میذاریم تا خیس بخوره. بعد روی شعله میذاریم وقتی آبش جوشید، گنبدیش میکنیم و دم کنی میذاریم. نوش جان😊


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات