آریا بانو

آخرين مطالب

از این نوع روغن‌ها دوبار استفاده نکنید! پزشکي

از این نوع روغن‌ها دوبار استفاده نکنید!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
از این نوع روغن‌ها دوبار استفاده نکنید!
٨٢٦
٠
فارس / مسوول بخش سم شناسی آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه با بیان این مطلب گفت: در طول فرآیند سرخ کردن مواد غذایی، واکنش های شیمیایی مختلف از جمله «اکسیداسیون»، «هیدرولیزاسیون» و «پلیمریزاسیون» رخ می دهد.
دکتر «انیسه زارعی» تاکید کرد: استفاده مکرر از روغن برای سرخ کردن، باعث تولید مواد سمی از جمله «هیدروپراکسیدها»، «آلدهیدها»، «اپوکسیدها»، «دیمرها»، «اکسی کلسترول ها»، اسیدهای چرب ترانس می شود و بروز بیماری های مختلف از جمله تصلب شرائین و بیماری عروق کرونر قلب را به همراه دارد.
او ادامه داد: آزمون هایی که برای بررسی سلامت این گونه روغن ها انجام می گیرد، شامل عدد پراکسید، پایداری اکسیداتیو و اندازه گیری اسیدهای چرب است.
دکتر زارعی توصیه کرد: روغن های سرخ کردنی به دلیل داشتن نقطه دود بالا (تحمل شرایط دمایی بالا) و اسیدهای چرب غیر اشباع کمتر، مناسب ترین روغن برای سرخ کردن مواد غذایی است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت: مصرف ماده مخدر تریاک سرطان زا است

اپلیکیشن‌هایی در خدمت زنان؛ از مدیریت استرس یا یادآوری عادت ماهانه

8 علت اصلی که خطر ابتلا به سنگ کلیه را تشدید می‌کنند

25 اصطلاح متداول پزشکی برای دانستن

تبعات صبحانه نخوردن؛ انجمن قلب آمریکا: بدون صبحانه چاق و پر خور می‌شوید!

تبلیغات پزشکی در اینستاگرام بدون مجوز ممنوع است

فلفل دلمه‌ای و اثرات خاصی که در پخت غذا دارد

ترک سیگار خطر ابتلا به بیماری قلبی را نصف می‌کند

دکتر سلام/ چرا عضلات بدن می گیرند؟

راه های موثر کاهش میزان کلسترول را بشناسیم

آنوریسم؛ بیماری خطرناک اندام‌های حیاتی را تهدید می‌کند

خطری به نام رژیم کاهش وزن!

8 علت اصلی که خطر ابتلا به سنگ کلیه را تشدید می‌کنند

صافی کف پا تا چه سنی طبیعی است؟

لیزر، از تجربه مراجعان تا نظر متخصصان

عواملی که باعث جلوگیری از «آلزایمر» می شوند، کدامند؟

رژیم های غذایی سالم و 10 رد پایی که در زندگی شما به جا می گذارند!

شربتی که شما را به سرعت لاغر می‌کند

خوراکی های معمولی کشنده را بشناسید

چرا غدد لنفاوی باد می کنند؟

اگر آدامس قورت بدهید واقعا هفت سال در معده‎تان می ماند؟

چقدر برنج بخوریم تا شکممان چاق نشود؟

از لاغری تا رفع چین و چروک با فلفل سیاه!

از خواص شگفت انگیز چای سیاه چه می‌دانید؟

رفع خستگی چشم هنگام کار با کامپیوتر به روش 20-20-20

مواظب این بیماری‌های پوستی در باشگاه‎های ورزشی باشید

آلو خشک برای مقابله با سرطان کولون

سرطان‌هایی که سراغ معتادان می‌آید

احساس درد شدید در قفسه سینه نشانه چیست؟

خوراکی‌هایی با کاربرد درمانی در فصل گرما

سیگار، قاتل مبتلایان به کبد چرب

عوارض خطرناک استفاده خودسرانه آلپرازولام

هر آنچه درباره پارگی پرده بکارت باید بدانید

وزن ایده آل متناسب با قد شما چند است؟

طریقه مصرف قرص مخمر آبجو چگونه است؟

دلایل سینه درد هنگام سرفه

اگر دیابت ندارید با خیال راحت هندوانه بخورید

درد پشت زانو و درمان آن

علل و علایم ابتلا به آندومتریوز

مضرترین داروهای رایج که مغزتان را هدف می‌گیرد

استخر رفتن برای چه کسانی ممنوع است؟

چای گلپر، راهی سریع برای لاغری

با خانواده ویتامین C آشنا شوید!

علائم هشداردهنده برای مراجعه به متخصص اطفال

ماسک نعناع، مخصوص پوست‌های پرجوش و کدر

خانم‌ها کلسترول‌ خون‌تان را با این 2 روش کنترل کنید!

پاها چه چیزی در مورد سلامتی شما می‌گویند؟

چگونه لاغری مفرط را از خود دور کنیم؟

عارضه‌ دردناک گوارشی که سن و سال نمی‌شناسد

بی‌خوابی به سراغ چه کسانی می‌آید؟