سوپ حریره مراکشی مخصوص ماه رمضان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
سوپ حریره مراکشی مخصوص ماه رمضان
٥٨٥
٠
ستاره/ سوپ حریره مراکشی حاوی سبزیجاتیست که فیبر مورد نیاز بدن را تامین کرده و مصرف آن در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری یا سحری میتواند تاثیر خوبی بر عملکرد دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست داشته باشد. به علاوه ادویه جاتی مانند دارچین، زنجبیل و فلفل دارای طبع گرمی بوده و برای افراد سرد مزاج مناسب هستند.
مواد لازم
گوشت گوسفندی 400 گرم
کرفس نگینی خرد شده 3/4 پیمانه
پیاز نگینی خرد شده متوسط 2 عدد
گشنیز ساطوری شده 1/2 پیمانه
گوجه فرنگی نگینی خرد شده 5 عدد بزرگ
عدس سبز 3/4 پیمانه
نخود پخته 425 گرم
ورمیشل 110 گرم
تخم مرغ همزده 2 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1.5 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
آب 7 پیمانه
لیمو ترش 1 عدد
دستور تهیه
گوشت را همراه با پیاز خرد شده، کره، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و زنجبیل در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید.
گشنیز و کرفس خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت و سبزیجات حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورند، در این فاصله گاهی مواد را هم بزنید تا به صورت یکنواخت حرارت ببینند.
گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و اجازه دهید مواد 15 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزند، سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید و دو سه دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
حدود 7 پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و مواد را هم بزنید، سپس عدس را در قابلمه بریزید.
پس از اینکه آب موجود در قابلمه به جوش آمد، درب قابلمه را بسته، حرارت کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 2 ساعت بپزند.
پس از 2 ساعت که گوشت کاملا پخته شد، نخود پخته و ورمیشل را به سوپ حریره اضافه کنید و حرارت را متوسط کنید.
پس از 10 دقیقه تخم مرغ زده و آبلیمو را نیز اضافه کنید و سوپ را هم بزنید.
یکی دو دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ بپزد، سپس حرارت را خاموش کنید.
سوپ حریره را در ظرف سرو بکشید و به صورت داغ میل کنید.
سوپ حریره مراکشی
سوپها در واقع پیش غذاهایی هستند که برای باز شدن اشتها سرو شده و معمولا به دو صورت رقیق یا غلیظ طبخ میشوند. سوپ را در گذشته به عنوان غذایی کامل مورد استفاده قرار میدادند و انواع گوشت قرمز یا سفید را در تهیه آن به کار میبرند. علاوه بر گوشت استفاده از سبزیجاتی نظیر کرفس، هویج، نخود فرنگی، ذرت، جعفری، سیر و پیاز در انواع سوپ مرسوم بوده و افزودن ادویه جات مختلف بستگی به ذائقه افراد دارد ولی معمولا یکی دو عدد برگ بو به سوپ اضافه شده و هنگام سرو از آن خارج میشود.
-
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹:۵۷
-
۷۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/155829/