آریا بانو

آخرين مطالب

این غذاهای کم کالری را به سفره‌تان دعوت کنید پزشکي

این غذاهای کم کالری را به سفره‌تان دعوت کنید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
این غذاهای کم کالری را به سفره‌تان دعوت کنید
٧٩٠
٢
مجله پزشکی دکتر سلام / با غذاهای کم کالری آشنایی دارید؟ کاهش میزان کالری دریافتی یک راه موثر در کاهش وزن می باشد. با این وجود تمام غذاها دارای ارزش غذایی یکسانی نیستند. برخی از آن ها کم کالری و همچنین مقدار ماده مغذی کمی در خود دارند. هنگام محدود کردن میزان کالری دریافتی باید توجه داشته باشید که غذاهای مغذی را انتخاب کنید. غذاهایی که با وجود کالری کم اما ماده مغذی بسیاری در خود دارند. در این مقاله به غذاهای کم کالری می پردازیم.

غذاهای سرشار از مواد مغذی می توانند در کاهش مقدار کالری نیز کمک کنند. در ادامه به غذاهای مقوی که میزان کالری کمی دارند نیز آشنا خواهید شد:
گوشت و مرغ یکی از غذاهای کم کالری
چون این مواد غذایی پروتئین بالایی دارند، گوشت کم چرب و مرغ غذاهای خوبی برای کاهش کالری می باشند.
پروتئین ها باعث می شوند که فرد احساس سیری کند و در طول روز میزان کمتری کالری مصرف کند.
گوشت های کم چرب کالری بسیار پایینی دارند. چربی سرشار از کالری می باشد بنابراین گوشت های چربی دار حاوی مقدار بسیار زیادی کالری می باشند.
استیک
دلیلی وجود ندارد که با بریدن چربی های گوشت دیگر از آن لذت نبرید. گوشت منبع خوبی برای ویتامین B12 و آهن می باشد. آهن یک ماده مغذی بسیار ضروری است که به انتقال اکسیژن در بدن کمک می کند درحالی که ویتامین B12 برای تشکیل گلبول های قرمز لازم است.
سینه مرغ بدون استخوان یکی از غذاهای کم کالری
گوشت مرغ منبع خوبی از پروتئین می باشد. می توانید کالری سینه مرغ را با جدا کردن کامل چربی و پوست آن کاهش دهید.
سینه بوقلمون
سینه بوقلمون میزان بالایی پروتئین، ویتامین B6 و نیاسین دارد. انواع ویتامین B می توانند به بدن در شکستن چربی هایی که وارد بدن می شوند کمک کنند و آن ها را از چربی به انرژی تبدیل سازند.

ماهی و غذاهای دریایی
اکثر ماهی ها و غذاهایی دریایی مواد مقوی زیادی در خود دارند و انتخاب های خوبی برای غذاهای کم کالری می باشند. همانند گوشت، ماهی و غذاهای دریایی سرشار از پروتئین می باشند. این مواد غذایی مواد مغذی مهمی مثل: ویتامین B12، ید و امگا 3 به بدن می رسانند.
اسید چرب امگا 3 مزایای بسیاری دارد از جمله: کاهش التهاب و افزایش بهبود و سلامتی قلب.
ماهی کاد یکی از غذاهای کم کالری
کاد یک ماهی بدون چربی و سفید است که پروتئین بالا اما کالری کمی دارد.این ماهی غنی از ویتامین B12 ، ید و حاوی مقدار زیادی اسید چرب آزاد امگا 3 می باشد. ید برای فعالیت مغز و تیروئید بسیار مهم است اما بیشتر مردم مقدار مناسبی از آن را دریافت نمی کنند.
ماهی سالمون
سالمن یک ماهی چرب است که حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا 3 می باشد. ماهی سالمون نیز حاوی ویتامین B12 است و از جمله معدود غذاهای طبیعی که مقدار زیادی ویتامین D در خود دارد.
کمبود ویتامین D در جهان یک مشکل اساسی است و مشکلات سلامتی زیادی ایجاد می کند مثل پوکی استخوان، سرطان،فشار خون بالا و کاهش سیستم ایمنی بدن.
سبزیجات
اکثر سبزیجات میزان کالری کم اما ویتامین، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان بالایی دارند. این مواد آن را تبدیل به خوراکی های مناسب برای کاهش وزن کرده است.
اکثر سبزیجات دارای مقدار زیادی آب و فیبر هستند که به شما بدون دریافت کالری زیاد احساس سیری می دهند. سبزیجات نشاسته ای مثل سیب زمینی و کدو کالری بالایی دارند اما دارای مواد مغذی زیادی نیز هستند.
کلم یکی از غذاهای کم کالری
وقتی صحبت از ماده مغذی می شود کلم در صدر تمام سبزیجات قرار می گیرد. کلم حاوی مقدار زیادی ویتامین C و K و فولات می باشد.
تره
تره یک سبزی تند و برگ دار است و یکی از غنی ترین سبزیجاتی که تا به حال خورده اید. تره کالی کمی دارد اما در عوض حاوی مقدار زیادی ویتامین A و C و K می باشد. می توانید از تره در سالاد و یا به همراه دیگر سبزیجات در سرو غذا استفاده کنید.
خیار یکی از غذاهای کم کالری
خیار نیز کم کالری می باشد اما اکثر آن را آب تشکیل داده است. جالب است که حاوی مقدار زیادی ویتامین K1 و دیگر ترکیبات مفید سبزیجات می باشد.
تربچه
تربچه ها نوعی سبزیجات تند هستند که دارای کالری کم اما طعم و مزه خاصی دارند. آن ها حاوی مقدار زیادی ویتامین C و کمی فولات می باشند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

اینفوگرافی؛ شایع‌ترین بیماری‌ها در بین زنان

با این خوراکی‌ها پیری را به تعویق بیندازید

صوت/ خطرات رژیم‌های غذایی غنی از گوشت، تخم‌مرغ و لبنیات!

کودکان را با باتری دکمه‌ای تنها نگذارید!

چطور عینک آفتابی تقلبی را تشخیص دهیم؟

درمان معجزه‌آسای مشکلات گوارشی با مخلوط آب لیمو و روغن زیتون

ماسک‌های مو فوق‌‌العاده با پوست موز!

خطرات استفاده از جوش شیرین در پخت نان

7 حقیقت جالب با یک آزمایش خون ساده!

آیا سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است؟

گول کپسول‌های لاغری را نخورید!

مازندرانی‌ها مراقب این بیماری خطرناک باشند!

سن مناسب فرزندآوری برای آقایان چند سالگی است؟

بیماران درگیر با سرطان معده حتما بخوانند

نکات تغذیه ای ویژه ماه رمضان که حتما باید رعایت شوند

تضمین سلامت پوست با 7 خوراکی خوشمزه

منشاء دردهای شانه چیست؟

بهترین آنتی بیوتیک‌های غیردارویی

غذاهای فرآوری شده باعث اشتهای کاذب می شوند

برای درمان سرفه شبانه کودکان چه کنیم؟

پوست و مو/ به این دلایل هرگز با موی خیس نخوابید

چگونه بفهمیم دچار فقر آهن هستیم؟

طالبی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون

زمان غذا خوردن براندازه شکم تاثیر دارد!

نارسایی احتقانی قلب و حمله قلبی چیست؟

علائم شروع عفونت کلیه را بشناسید

هر ایرانی روزانه 10 تا 12 گرم نمک مصرف می‌کند

خواص باقلا، خوراکی دلچسب بهاری

خوراکی های ممنوعه برای کسانی که اختلالات روانی دارند

‌ذائقه ایرانیان به مصرف مواد غذایی چرب عادت کرده است

خطراتی که مصرف کره پاستوریزه برای بدن دارد

آنچه باید درباره پرش پلک بدانید

هویج پخته بهتر است یا خام؟

6 نوع چربی در بدن و راه رهایی از آنها

نوشیدنی خوشمزه برای قد کشیدن

سم زدایی مو از چربی، شوره و مواد شیمیایی مضر

نسخه طبیعی برای مقابله با جرم دندان

مرگ زودرس با افراط در نوشیدن آبمیوه‌های طبیعی

اگر روزی سه عدد خرما بخورید چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد

مصرف بیش از اندازه ویتامین c عوارض دارد؟

اهدای خون بیش از 18 هزار نفر از ابتدای ماه رمضان

گل گاوزبان، گیاه خوش آب و رنگ و درمانگر

چه زمانی درد دست چپ مشانه بیماری قلبی است؟

بیماری خطرناکی که با مصرف آدامس سراغتان می‌آید

چگونه بفهمیم سردرد داریم یا میگرن؟

چطور با آگاهانه غذا خوردن لاغر شویم؟

کجا آزمایش رایگان ایدز بدهیم؟

باورهای غلط درباره استفاده از کرم ضدآفتاب

اشتهای کاذب، بلای جدید غذاهای فرآوری شده

از کجا بفهمیم که فقر آهن داریم؟