آریا بانو

آخرين مطالب

گوشفیل خانگی مخصوص ماه رمضان! خانه داري

گوشفیل خانگی مخصوص ماه رمضان!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
گوشفیل خانگی مخصوص ماه رمضان!
١٨٨
٠
کوکپد / مواد لازم برای 6 نفر و بیشتر
2 پیمانه آرد
1/2 پیمانه ماست
1 عدد تخم مرغ
2 ق غ روغن (من جامد استفاده کردم)
1 ق چ بکینگ پودر
نوک ق چ وانیل
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
شهد:
1 پیمانه آب
1 پیمانه شکر
2 ق غ زعفران دم کرده
1 ق غ گلاب
1/2 ق چ آبلیمو یا 1/4 ق چ جوهر لیمو
مراحل1 ساعت
اول شهدمون رو آماده می‌کنیم تا خوب خنک شه. ابتدا آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر حل شود. وقتی شکر حل شد و شهد جوش اومد گلاب و زعفران دم کرده و آبلیمو یا جوهر لیمو رو اضافه می‌کنیم و میزاریم تا قوام بیاد و خاموش می‌کنیم حرارت رو تا خنک بشه.
نکته:👈وقتی شکر توی آب داره حل میشه اصلا هم نزنید با قاشق باعث میشه شهد از همون اول شکرک بزنه. غلظت شهد باید مثل عسل بشه تا بفهمیم قوام اومده.
حالا خمیر: ابتدا تخم مرغ و وانیل رو با چنگال زدم تا تخم مرغ از هم باز شد
بعد روغن اضافه می‌کنیم و کمی هم میزنیم. بعد هم ماست و بکینگ پودر اضافه می‌کنیم و یکم مخلوط می‌کنیم و در آخر آرد رو اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبه و خمیر نرم و لطیفی به دست میاد.2 پیمانه آرد کافی بود و اضافه نکردم اصلا.
خمیر رو روش یک پارچه تمیز انداختم و گذاشتم تو محیط حدود یه ساعت استراحت کرد.
بعد میز کارم رو آرد پاشی کردم و خمیر رو‌ با وردنه پهن کردم و قالب زدم. و تو روغن داغ سرخ کردم و بعد داخل شهد انداختم بعد یک دقیقه در آوردم و داخل صافی گذاشتم تا شهد اضافه ش خارج بشه.
نکته:👈خمیر باید داخل روغن شناور باشه تا خوب پف کند من از کوچکترین سایز ماهیتابه استفاده کردم و تا نصفه توش روغن ریختم. نوش جان 😋


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات