آریا بانو

آخرين مطالب

سحری/ خورش قلیه مرغ؛ لذیذ و اشتهاآور خانه داري

سحری/ خورش قلیه مرغ؛ لذیذ و اشتهاآور

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سحری/ خورش قلیه مرغ؛ لذیذ و اشتهاآور
k ١.١
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
پیاز 1 عدد
مخلوط کره و روغن به میزان لازم
سیر له کرده 3 حبه
سینه مرغ خرد کرده 600 گرم
فلفل قرمز، نمک و زردچوبه به میزان لازم
ادویه خورشی یک قاشق سوپخوری
گشنیز و شنبیله خرد و سرخ کرده 400 گرم
تمر هندی یک بسته ونیم
آب جوش یک پیمانه
چطور بپزم:
پیاز را همراه با مخلوط کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
آن گاه سیر و سینه مرغ را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
نمک، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و صبر کنید تا رنگ مرغ عوض شود.
سپس ادویه خورشی و سبزی سرخ کرده را بیفزائید و مواد را خوب مخلوط کنید.
حالا تمر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و از صافی رد نمائید تا هستۀ آن جدا شود و به همراه آب جوش به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیوفتد.
یادآوری: این خورش باید کم آب باشد و می‌توانید با پلو آن را سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات