آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ زولبیای خانگی را با این دستور بپزید خانه داري

شیرینی ها/ زولبیای خانگی را با این دستور بپزید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ زولبیای خانگی را با این دستور بپزید
٥٢٦
٠
خراسان / چی لازم دارم:
ماست ترش - 500 گرم
خامه صبحانه - یک قاشق سوپ خوری
نشاسته گل - 500 گرم
آرد - یک قاشق سوپ خوری
زعفران - به مقدار لازم
مواد لازم شربت:
شکر- 2 لیوان
آب- نصف لیوان
گلاب – یک چهارم لیوان
آب لیمو – نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده - یک قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
برای تهیه زولبیای خانگی نشاسته و ماست را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس زعفران و خامه و آرد را به مخلوط نشاسته بیفزایید. همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت دو تا سه ساعت در مکانی مناسب قرار دهید.
بعد از مدت زمان ذکر شده مایه زولبیا را درون قیف مخصوص بریزید، سپس زولبیا را به شکل دایره های کوچک و بزرگ فرم دهید و درون روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن زولبیاها آن ها را درون شربت به مدت 10 تا 15 دقیقه غوطه ور کنید.اگر رشته های زولبیا بعد از سرخ شدن نازک باشد نشانه این است که زولبیا نرسیده است.برای این که زولبیا در زمان سرخ شدن پف کند، می توانید نصف قاشق چای خوری جوش شیرین به مواد زولبیا اضافه کنید.
اگر زولبیا را درون شربت داغ قرار دهید زولبیا خمیر می شود.
اگر رشته های زولبیا درون روغن باز شوند نشانه این است که خمیر زیاد مانده یا شل است.
تهیه شربت زولبیا
ابتدا آب را در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس زعفران دم کرده را می افزاییم و آب لیمو و گلاب را نیز اضافه می کنیم تا شربت قوام یابد و کمی غلیظ شود. بعد از این که شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو

رنگ آمیزی زیبای تی شیرت های ساده

آویز رنگی گلدان بسازید

نحوه نگهدری از آلوئه‌ورای خانگی

از شما/ فرنی سه رنگ

از شما/ سحری

از شما/ بامیه های خونگی

از شما/ شام ما همبرگر خودم پز 😀

از شما/ کیک تولد

از شما/ ژله های مهمونای دیشب

تزئین سالاد برای مهمانی افطاری

از شما/ سالاد الویه

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر

باسلوق شیره ارومیه؛ مخصوص افطار

حلوای هویج؛ دسر خوشمزه ارومیه

پودینگ ورمیشل؛ دسری مقوی برای روزه داران

چادرِ خوب را بشناسیم

کارت پستال عاشقانه برای سورپرایز همسر

جدیدترین مدل های حلقه عروسی

بهترین روش برای برداشتن ابرو در خانه

دکوراسیون اتاق خواب دخترانه با تزیینات کیتی

خوشگل ترین کیف های دستی رنگی با تم سنتی

میز اردور/ دستور پخت نان گردویی

دستور تهیه کیک شکلاتی با ارده

کودکان و مصرف تخم‌مرغ