آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ زولبیای خانگی را با این دستور بپزید خانه داري

شیرینی ها/ زولبیای خانگی را با این دستور بپزید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ زولبیای خانگی را با این دستور بپزید
٥٢٦
٠
خراسان / چی لازم دارم:
ماست ترش - 500 گرم
خامه صبحانه - یک قاشق سوپ خوری
نشاسته گل - 500 گرم
آرد - یک قاشق سوپ خوری
زعفران - به مقدار لازم
مواد لازم شربت:
شکر- 2 لیوان
آب- نصف لیوان
گلاب – یک چهارم لیوان
آب لیمو – نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده - یک قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
برای تهیه زولبیای خانگی نشاسته و ماست را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس زعفران و خامه و آرد را به مخلوط نشاسته بیفزایید. همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت دو تا سه ساعت در مکانی مناسب قرار دهید.
بعد از مدت زمان ذکر شده مایه زولبیا را درون قیف مخصوص بریزید، سپس زولبیا را به شکل دایره های کوچک و بزرگ فرم دهید و درون روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن زولبیاها آن ها را درون شربت به مدت 10 تا 15 دقیقه غوطه ور کنید.اگر رشته های زولبیا بعد از سرخ شدن نازک باشد نشانه این است که زولبیا نرسیده است.برای این که زولبیا در زمان سرخ شدن پف کند، می توانید نصف قاشق چای خوری جوش شیرین به مواد زولبیا اضافه کنید.
اگر زولبیا را درون شربت داغ قرار دهید زولبیا خمیر می شود.
اگر رشته های زولبیا درون روغن باز شوند نشانه این است که خمیر زیاد مانده یا شل است.
تهیه شربت زولبیا
ابتدا آب را در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس زعفران دم کرده را می افزاییم و آب لیمو و گلاب را نیز اضافه می کنیم تا شربت قوام یابد و کمی غلیظ شود. بعد از این که شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ کیک کرامبل سیب

طرز تهیه نان شیرمال

آش گوجه فرنگی همدان

طرز تهیه لواشک خانگی با میوه‌های تابستانی

آموزش پخت خورش لوبیا سبز با قارچ

غذای اصلی/ رشته پلو با گوشت

میز اردور/ دسر توت فرنگی عصرتان را پر انرژی می کند

از شما/لطفا در بخش آشپزی درج شود

از شما/جوجه تابه ای

از شما/ناهار امروز

از شما/ پنکیک خوشمزه

از شما/پنکیک با مربای البالو

این کیک های تولد را بدون فر بپزید

از شما/ لطفا در بخش آشپزی درج شود

سفره آرایی/ کودک را با این تزئینات میوه خور کنید

6 ساندویچ جذاب و محبوب در هندوستان

کیک نخودچی صبحانه ای مقوی

میزاردور/ ترشی پوست لیمو ترش

از شما/ پاستا خوشمزه

طرز تهیه پیتزا قورمه سبزی به روش رستوران‌ های میلان

مافینی خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی

پلوی تند و تیز عربی را امتحان کنید

با ورژن کوبایی کوکو سیب زمینی آشنا شوید

مرغ لقمه ای؛ شامی کامل و جدید برای خانواده

باقلوای ترکی که دلتان را می برد

رولت تیرامیسو؛ خوشمزه تر از رولت خامه ای

تخم مرغ را لاکچری بپزید

چگونه با بامیه غذایی لذیذ درست کنیم؟

مدل موی عروس اصلا سخت نیست!

کلکسیون انگشترهای درشت زنانه

فر کردن مو بدون امکانات

استفاده از وازلین به جای شمع!

چگونه وقتی بیمار هستی، زیبا باشی؟

وسایل ضروری در دکوراسیون داخلی منزل

ویدئویی برای مرتب بودن آقایان

کاربردهای مهم و مفید وازلین

لباس مشکی بچگانه ویژه محرم

علاقه مندان به گل و گیاه این ویدئو را از دست ندهند

تفاوت اصلی رنگ مو آمبره و سامبره و بالیاژ

مدل لباس مشکی دخترانه و پسرانه

زیباترین گل های نمدی با الگوی ساخت

7 ویژگی مهم کفش های مجلسی اما راحت برای خانم ها

شیک ترین ست های کیف و کفش آبی

​تبدیل پنکه به کولر با ترفند ساده!

طرز تهیه نبات شاخه ای

سوسیس خام رو باید در یخچال نگهداری کرد یا فریزر؟

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه کره بادام زمینی

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

9 چیزی که نمی‌دانستید به پوست‌تان صدمه می‌زنند