آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه افطاری‌های دلچسب و خاطره انگیز خانه داري

طرز تهیه افطاری‌های دلچسب و خاطره انگیز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه افطاری‌های دلچسب و خاطره انگیز
k ١
٠
جام جم / با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همزمانی آن تقریبا با اواخر فصل بهار که هوا کم کم رو به گرماست کسانی که قصد دارند روزه بگیرند باید نکات تغذیه‌ای مهمی را در نظر داشته و میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، لبنیات و پروتئین کم چرب را به‌طور متنوع و متعادل در برنامه غذایی خود بگنجانند. دراین شماره به طرز پخت سه افطاری که معمولا پای ثابت سفره‌های با برکت رمضان هستند، می‌پردازیم و امیدواریم این ماه مبارک را با سلامتی شروع کرده و از تمام لحظات ناب آن نهایت لذت را ببرید. التماس دعا
حلیم گندم
مواد لازم:
گوشت: نیم کیلو / گندم: نیم کیلو / پیاز متوسط: 3 عدد / شیر: 4 لیوان / دارچین، شیره انگور یا خرما و... برای تزئین: به میزان لازم / نمک: به میزان‌لازم
گوشت را شسته، خرد کرده و در کمی آبجوش در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی جوش آمد کف روی آب را گرفته و پیازها را خرد کرده و روی گوشت می‌ریزیم. حرارت را کم می‌کنیم تا زمانی که گوشت کامل بپزد. گندم را در قابلمه‌ای ریخته و با حرارت کم می‌پزیم و بعد آن را چرخ کرده یا با غذاساز میکس می‌کنیم.
در ظرفی حدود 4 لیوان آب یا شیر می‌ریزیم تا وقتی که جوش بیاید در این مرحله گوشت را ریش‌ریش کرده و با گندم چرخ کرده به شیر اضافه کرده و چند دقیقه یکبار هم می‌زنیم تا ته نگیرد. وقتی حلیم پخت و جا افتاد نمک آن را اندازه کرده و در ظرف مناسب ریخته و با دارچین، گوشت ریش ریش شده، شیره انگور یا خرما و... تزئین کرده و سرو می‌کنیم.
شیربرنج
مواد لازم:
برنج نیم دانه معطر: یک پیمانه / شیر: 3 پیمانه / گلاب: نصف پیمانه / دارچین، خلال پسته، بادام، شیره انگور یا خرما و... برای تزئین: به میزان لازم
برنج را حداقل یک ساعت قبل از پخت خیس کرده و سپس همراه با یک‌پیمانه آب و دو پیمانه شیر در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد.
وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و چند دقیقه یک‌بار هم می‌زنیم. در این مرحله یک پیمانه شیر و گلاب را هم اضافه می‌کنیم و تا پخت کامل روی حرارت کم می‌گذاریم.
وقتی شیربرنج لعاب انداخت و جا افتاد بعد از کمی خنک شدن آن را در ظرف مناسبی ریخته و با دارچین، خلال پسته، بادام، شیره انگور یا خرما و... تزئین کرده و سرو می‌کنیم.
شله زرد
مواد لازم:
برنج نیم دانه معطر: 2 پیمانه / شکر: 2 پیمانه / گلاب: یک پیمانه / کره: 100 گرم / زعفران دم‌کرده و هل: به میزان لازم / آب سرد: 10 لیوان / خلال پسته، بادام و... برای تزئین: به میزان لازم
چند ساعت قبل از پخت برنج را خیس کرده و سپس آب آن را خالی کرده و همراه ده لیوان در قابلمه‌ای مناسب ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم.
اگر حرارت زیاد باشد حتما برنج چسبیده و می‌سوزد. بعد از حدود نیم ساعت که آب و برنج به آرامی در حال جوشیدن است زعفران دمکرده و هل را اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس شکر، کره و گلاب را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه می‌دهیم. هر چه به انتهای کار نزدیک می‌شویم غلظت شله زرد بیشتر می‌شود و باید مدام آن را هم بزنیم تا نچسبد.
وقتی غلظت شله زرد به اندازه شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با دارچین، خلال پسته، بادام و. . . تزیین کرده و سر سفره افطار می‌گذاریم.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

برش های جدید و جذاب هندوانه

پیشنهاد غذای عربی خوشمزه برای سحری

مربای بهاری گل محمدی؛ شادی بخش و خوش عطر

فالوده رویال؛ پیشنهاد هندی ها برای رفع عطش

بستنی خانگی محبوب در کشور افغانستان

دستوری برای تهیه اشکنه ای جدید

ترفندهایی هوشمندانه برای آشپزی

6 پیشنهاد برای استفاده مجدد از شلوار جین

آشپزی ایرانی با طرز تهیه مرغ تنوری

هنرنمایی بوراک در پخت دلمه

نوشیدنی ها/ اسموتی های سبز رنگ برای کودکان

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه ته دیگ بادمجان خوش طعم و لذیذ

روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر

نکات مهم قبل از فر کردن مو

طرز تهیه دسر فرنی بستنی ویژه ماه رمضان

سوپ و آش/ آش گوشت بابلی

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو

رنگ آمیزی زیبای تی شیرت های ساده

آویز رنگی گلدان بسازید

نحوه نگهدری از آلوئه‌ورای خانگی