آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه افطاری‌های دلچسب و خاطره انگیز خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه افطاری‌های دلچسب و خاطره انگیز
k ١
٠
جام جم / با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همزمانی آن تقریبا با اواخر فصل بهار که هوا کم کم رو به گرماست کسانی که قصد دارند روزه بگیرند باید نکات تغذیه‌ای مهمی را در نظر داشته و میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، لبنیات و پروتئین کم چرب را به‌طور متنوع و متعادل در برنامه غذایی خود بگنجانند. دراین شماره به طرز پخت سه افطاری که معمولا پای ثابت سفره‌های با برکت رمضان هستند، می‌پردازیم و امیدواریم این ماه مبارک را با سلامتی شروع کرده و از تمام لحظات ناب آن نهایت لذت را ببرید. التماس دعا
حلیم گندم
مواد لازم:
گوشت: نیم کیلو / گندم: نیم کیلو / پیاز متوسط: 3 عدد / شیر: 4 لیوان / دارچین، شیره انگور یا خرما و... برای تزئین: به میزان لازم / نمک: به میزان‌لازم
گوشت را شسته، خرد کرده و در کمی آبجوش در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی جوش آمد کف روی آب را گرفته و پیازها را خرد کرده و روی گوشت می‌ریزیم. حرارت را کم می‌کنیم تا زمانی که گوشت کامل بپزد. گندم را در قابلمه‌ای ریخته و با حرارت کم می‌پزیم و بعد آن را چرخ کرده یا با غذاساز میکس می‌کنیم.
در ظرفی حدود 4 لیوان آب یا شیر می‌ریزیم تا وقتی که جوش بیاید در این مرحله گوشت را ریش‌ریش کرده و با گندم چرخ کرده به شیر اضافه کرده و چند دقیقه یکبار هم می‌زنیم تا ته نگیرد. وقتی حلیم پخت و جا افتاد نمک آن را اندازه کرده و در ظرف مناسب ریخته و با دارچین، گوشت ریش ریش شده، شیره انگور یا خرما و... تزئین کرده و سرو می‌کنیم.
شیربرنج
مواد لازم:
برنج نیم دانه معطر: یک پیمانه / شیر: 3 پیمانه / گلاب: نصف پیمانه / دارچین، خلال پسته، بادام، شیره انگور یا خرما و... برای تزئین: به میزان لازم
برنج را حداقل یک ساعت قبل از پخت خیس کرده و سپس همراه با یک‌پیمانه آب و دو پیمانه شیر در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد.
وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و چند دقیقه یک‌بار هم می‌زنیم. در این مرحله یک پیمانه شیر و گلاب را هم اضافه می‌کنیم و تا پخت کامل روی حرارت کم می‌گذاریم.
وقتی شیربرنج لعاب انداخت و جا افتاد بعد از کمی خنک شدن آن را در ظرف مناسبی ریخته و با دارچین، خلال پسته، بادام، شیره انگور یا خرما و... تزئین کرده و سرو می‌کنیم.
شله زرد
مواد لازم:
برنج نیم دانه معطر: 2 پیمانه / شکر: 2 پیمانه / گلاب: یک پیمانه / کره: 100 گرم / زعفران دم‌کرده و هل: به میزان لازم / آب سرد: 10 لیوان / خلال پسته، بادام و... برای تزئین: به میزان لازم
چند ساعت قبل از پخت برنج را خیس کرده و سپس آب آن را خالی کرده و همراه ده لیوان در قابلمه‌ای مناسب ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم.
اگر حرارت زیاد باشد حتما برنج چسبیده و می‌سوزد. بعد از حدود نیم ساعت که آب و برنج به آرامی در حال جوشیدن است زعفران دمکرده و هل را اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس شکر، کره و گلاب را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه می‌دهیم. هر چه به انتهای کار نزدیک می‌شویم غلظت شله زرد بیشتر می‌شود و باید مدام آن را هم بزنیم تا نچسبد.
وقتی غلظت شله زرد به اندازه شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با دارچین، خلال پسته، بادام و. . . تزیین کرده و سر سفره افطار می‌گذاریم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/156871/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای زیبای علیرضا افتخاری با شعری از سعدی

پرش خیره کننده کروکودیل برای گرفتن طعمه

گوناگون/ رمزگشایی از حیات وحش؛ چطور گرگ، روباه و شغال را از یکدیگر تشخیص دهیم؟

حضور نجم الدین شریعتی در چایخانه حضرت در حرم مطهر رضوی

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برار گله گاومیش‌های عصبانی

ویدئو چندش‌آور از ساخت کوکاکولا در پاکستان

گوناگون/ غواص تنهایی که به آب نامه می‌نوشت و در آب شهید شد

روش تهیه مربای توت فرنگی

بهترین روش تشخیص کبد چرب

پونه کوهی، 30 برابر قوی تر از لیمو و سیر

راهکارهایی برای مراقبت از سلامت روان

تأثیر عمل لازک بر تنبلی چشم

روابط صمیمی بلند مدت چه فوایدی دارد و چگونه ایجاد می شود؟

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

دنیا را چقدر جدی گرفتیم !

واکنش میلاد تقوی به عدم حضور سه بازیکن در اردوی تیم ملی والیبال

مهدی میرجلیلی: ما بدون حواله خودرو هم قهرمان میشیم

نساجی: ساکت باشید، ساکت حرف می‌زند

چلسی دیگر تحمل پوچتینو را ندارد؛ تحقیرمان کردی!‏

در لیگ برتر داوران صدرنشین جدول امتیازات هستند!

حریف ایران در نیمه نهایی مشخص شد

آرائوخو دلگیر است؛ به خاطر یک اشتباه نفروشیدم!‏

ازبکستان امید سه کشور را ناامید نکرد!

نصرتی با تراکتور ادامه می‌دهد

ازبکستان 2 - 1 ویتنام؛ چهارمین سهمیه جام جهانی

سانسور ابراز عشق شوهر به همسرش در تلویزیون!

دوست آن است که گیرد دست دوست!

ساناز سماواتی و حضور در نقشی کوتاه اما متفاوت در «نون خ»

دست خودم نیست برف میبینم دیوانه میشم!

"حمید لولایی" به دنبال گنج

دوست داری فنی باشی اما هیچی سردرنمیاری

آهنگ جدید/ تک آهنگ «جاذبه» از ماکان بند منتشر شد

گردنه «تته» کردستان پس از 5 ماه بازگشایی شد

دادستان کل کشور: طرح نور با همین جدیت و قاطعیت استمرار خواهد داشت

تصاویری از تخریب و ریزش چند خانه بر اثر آبگرفتگی در کاشان

مزارع گل‌های نموفیلای آبی در ژاپن

قصه‌ی نگفته را خوب میدانی امام رضا (ع) با نوای احد سبزی

فضائل امیرالمؤمنین صلوات الله علیه چطور بدست ما رسیده است؟

مرغ سرخ شده با قارچ و هویج

با این یخ ها از مهمانان پذیرایی کنید

ایده ای برای تزئین ژله با طالبی

مدت زمان عمل لازک چشم

خوردن میوه‌ به در بارداری و خواص آن

مراحل فر کردن موهای ظریف در خانه مانند یک حرفه ای

ستاره هایی که درآسمان میبینیم چه اندازه ای هستند؟

معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه

ابهام در میزبانی استقلال در لیگ دسته اول

نقش‌ اول جنجال ال‌کلاسیکو؛ توپ از خط رد نشد!‏

حزباوی جلوی چشم ابراهیمی جشن می‌گیرد

الهلال از سبیل متنفر است؛ تا اطلاع ثانوی