آریا بانو

آخرين مطالب

خورشت کدو؛ افطاری خوشمزه و مقوی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٦٥١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
گوشت تکه شده 400 گرم
کدو سبز به میزان دلخواه
پیاز ریز خرد شده یک‌ عدد
رب گوجه یک ق غ سرپر
ادویه شامل زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، چوب دارچین، نمک
شکر دو ق غ
سرکه یک ق غ
طرز تهیه:
پیاز ریز خرد شده رو تفت بدین، مقداری که خشک‌شد، مقداری روغن اضافه کنید و تفت بدین تا پیاز سبک بشه. ادویه هارو بهش اضافه کنید و ی تفت کوچیک بدین، گوشت تکه شده رو اضافه کنید. تفت بدین تا تغییر رنگ بده و آبش خشک بشه، حالا رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدین تا کاملا روشن بشه و رنگ روغن روبه قرمزی بره. آب و چوب دارچین رو اضافه کنید و اجازه بدین تا گوشت کاملا بپزه.
کدوهای پوست کنده شده رو سرخ کنید و داخل تابه بچینید. گوشت های پخته شده رو ی گوشه از تابه اضافه کنید و از آب گوشت به مقداری اضافه کنید که فقط روی کدوهارو بگیره. نمک و چاشنی سرکه و شکر رو اضافه کنید و 20 دقیقه زمان بدین تا اب گوشت غلیظ بشه و به روغن بیفته.
نکات:
-کدو خیلی زودپز هست ، پس گوشت کاملا پخته بهش اضافه کنید تا دیگه احتیاجی به پخت کامل نباشه. چون کدو زود ازهم وا میره.
-میتونین به جای سرکه و شکر، آبلیمو شکر اضافه کنید.
-کدو به تنهایی خیلی طعم نداره، پس حتما یا چاشنی که من گفتم اضافه کنید، یا غوره. این سبک که اموزش دادم بهتره رو به شیرینی بره.ولی واقعا لذیذه.
- کدو وقتی سرخ میشه مقداری آب میندازه، اون آب انتهای تابه برای کدو هست، نه روغن😉
-در کل خورش کم آبی هست، اگر دوست دارین آبدارتر باشه، آب گوشت بیشتری اضافه کنید ولی حواستون باشه موقع سرو‌ خورش کدوها له نشن.
-این غذا برای سحری مناسبه چون کدو بافت پر آبی داره و شمارو تشنه نمیکنه.
برگرفته از ایسنتاگرام تایم غذا





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو

رنگ آمیزی زیبای تی شیرت های ساده

آویز رنگی گلدان بسازید

نحوه نگهدری از آلوئه‌ورای خانگی

از شما/ فرنی سه رنگ

از شما/ سحری

از شما/ بامیه های خونگی

از شما/ شام ما همبرگر خودم پز 😀

از شما/ کیک تولد

از شما/ ژله های مهمونای دیشب

تزئین سالاد برای مهمانی افطاری

از شما/ سالاد الویه

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر

باسلوق شیره ارومیه؛ مخصوص افطار

حلوای هویج؛ دسر خوشمزه ارومیه

پودینگ ورمیشل؛ دسری مقوی برای روزه داران

چادرِ خوب را بشناسیم

کارت پستال عاشقانه برای سورپرایز همسر

جدیدترین مدل های حلقه عروسی

بهترین روش برای برداشتن ابرو در خانه

دکوراسیون اتاق خواب دخترانه با تزیینات کیتی

خوشگل ترین کیف های دستی رنگی با تم سنتی

میز اردور/ دستور پخت نان گردویی

دستور تهیه کیک شکلاتی با ارده

کودکان و مصرف تخم‌مرغ