آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ کیکی برای تازه کارها خانه داري

شیرینی ها/ کیکی برای تازه کارها

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ کیکی برای تازه کارها
k ١.١
٢
ایران / در این مطلب با طرز تهیه کیک پنیری ساده آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
آرد دو پیمانه(هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی)
شکر دانه ریز یک و یک سوم پیمانه
کره 100 گرم
پنیر خامه‌ای یک بسته 200 گرمی
تخم مرغ چهار عدد
آب لیمو ترش تازه یک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
چطور بپزم:
کره و پنیر را از قبل بیرون بیاورید تا نرم شده و به دمای محیط برسند. آرد را سه بار الک کنید و با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و کنار بگذارید. کره نرم شده و پنیر خامه‌ای را یکی دو دقیقه بزنید تا مخلوط و یکدست شوند و سپس شکر را اضافه کنید و با دور تند هم زن خوب بزنید تا کاملاً سفید رنگ شود. این کار چند دقیقه طول می‌کشد. سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر تخم مرغ را یک یا دو دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید تا رنگ مایع کاملاً روشن شود. سپس وانیل و آب لیمو ترش را اضافه کنید و در آخر آرد را در سه مرحله اضافه کنید و با دور کند همزن یا با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.(خمیر این کیک تقریباً سفت است) مواد را در قالب 23 سانتیمتری بریزید و در 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده قرار دهید. البته دمای فرها متفاوت است به همین دلیل بعد از 40 دقیقه و برای مطمئن شدن از پخت، با خلال دندان کیک را چک کنید.
نکته
نکته 1: به‌دلیل وجود کره در کیک باید آن را در دمای محیط و ظرف در بسته نگهداری کرده و زود مصرف کنید.
نکته 2:زیاد هم زدن کره و پنیر و شکر و بعد تخم مرغ‌ها در بافت کیک بسیار مؤثر است.
نکته 3: حتماً از شکر دانه ریز استفاده کنید یا شکر را با آسیاب چند پالس بزنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ته دیگ بال مرغ؛ ته دیگی متفاوت و خوشمزه

ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم

تهیه ترشی لیته به سبک مامان بزرگ ها

نوشیدنی ها/ اسموتی شاه توت دلچسب کودکان

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

میزاردور/ سالاد لوبیا سفید

سحری/ تاس کباب خوشمزه و مجلسی با مرغ

مارمالاد خانگی "به" با طعمی فوق‌العاده

فرنی توت فرنگی مخصوص ماه رمضان اردیبهشتی

میزاردور/ سالاد کلم سفید و کشمش

مارمالاد به خانگی با طعمی فوق‌العاده

نان لواش خونگی افطار کنید

ساندویچ املت سبزیجات؛ گیاهی و مقوی

ترفندهای نگهداری برگ مو

سوپ و آش/ سوپ نخود فرنگی؛ پیشنهادی ویژه برای افطار

دسر سوتلاچ ترکیه ای؛ پیشنهاد افطار امشب

از شما/ حلوا

ازشما/ ماکارونی

میز اردور/ تارت کرم پرتقالی؛ خوش طعم و خوشمزه

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

ازشما/ کیک تولد خودم پز

ترشی لیته؛ دورچین محبوب ایرانی ها

از شما/ لگیمات

ورژن 2019 پخت سیب زمینی در رستوران های دنیا

از شما/ قطایف

شیر برنج؛ دسر اصیل ایرانی برای افطار امروز

قرمه کدوسبز؛ ناهار مغذی برای مدرسه ای ها

پوستی شفاف و زیبا با ماسک لایه بردار توت فرنگی

چطور جلوی خیس شدن کفش های پارچه ای را بگیریم؟!

ریسه های ساده و رنگی با گوش پاک کن برای اتاق کودک

ساخت وسایل کاربردی با رول دستمال کاغذی

خلاقیت های دخترانه برای زیبا کردن محیط زندگی

بافت مو به سبک دنریس تارگرین

طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

سفره افطارتان را خوش طعم و خوش آب و رنگ کنید!

از شما/ قطاب و لیگمات امروز ما

از شما/ سحری

از شما/ شیرینی مغزدارمن

از شما/ سفره افطار

غذای اصلی/ پودینگ نان گوجه فرنگی؛ دوستدار چشم های زیبای شما

از شما/ شیرینی مارمالادی من

از شما/ نون پنبه ای

نوشیدنی ها/ شربت گلاب؛ معطر و انرژی بخش

فرنی موزی؛ افطاری محبوب افغانستان

سبد گل رز با قاشق یکبار مصرف

خلاقیت با شیشه های خالی مربا و ترشی

آموزش رنگ آمیزی پنجره با تکنیک ویترای

درس‌های زندگی کلاس استاد «دل‌دار»!

پوست میوه و سبزیجاتی که نباید دورریخته شوند!

ایده های رنگی برای ساخت ریسه ی تولد دوست داشتنی