آریا بانو

آخرين مطالب

بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی خانه داري

بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی 2
٢٩١
٠
برترین ها / بروشتا یک پیش غذای ایتالیایی است که شامل نان برشته سیر زده است که روی آن زیتون و نمک قرار داده شده. انواع مختلف تزئینات رویی آن شامل گوجه، سبزیجات، لوبیا، گوشت یا پنیر است.یکی از بروشتا‌های محبوب بروشتای سیب زمینی با رویه سبزیجات است. این بروشتا به جای نان با سیب زمینی‌های برشته تنوری، گوجه، آووکادو و ریحان درست می‌شود. این غذای در واقع یک فینگرفود خوشمزه و خوش ظاهر است و از این جهت مورد توجه کودکان هم خواهد بود. آووکادو ندارید؟ خب یک چیز دیگر را جایگزین آن کنید مثلا کلم.
مواد لازم:
برای سیب زمینی برشته
سیب زمینی مرغوب: 500 گرم یا 2 عدد بزرگ
روغن هسته انگور یا روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
برای مواد رویی
سیر: 2 حبه
برگ ریحان تازه: 1/2 پیمانه
گوجه انگوری: 2 پیمانه
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
نمک دریا: 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری
آووکادو برش زده: 1 عدد بزرگ
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 425 درجه فارنهایت یا 220 درجه سلسیوس گرم کنید و یک سینی فر خیلی بزرگ یا دو عدد سینی متوسط را کاغذ بگیرید.
2. با یک چاقوی تیز، سیب زمینی‌ها را به ضخامت 1/2 اینچ برش بزنید. دقت کنید که قطر آن‌ها همگی به یک اندازه باشند و تفاوتی نداشته باشند و البته نه آنقدر نازک که برای برداشتن با دست محکم نباشد و لبه‌های آن موقع پختن سریعا بسوزد.
3. این دایره‌های سیب زمینی را داخل مرکز یکی از سینی‌های فر به صورت یک کپه بریزید. روغن زیتون را روی آن‌ها بریزید بطوری که تمام لبه‌های دوایر سیب زمینی کاملا با روغن پوشیده شود. حالا آن‌ها را بصورت یک لایه توی سینی فر بچینید، بین آن‌ها یک سانتی متر فضا بگذارید. روی آن‌ها نمک بپاشید.
4. سیب زمینی‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه برشته کنید، اواسط پخت آن‌ها را برگردانید، پختن را تا زمانی ادامه دهید که روی آن‌ها لکه‌های قهوه‌ای طلایی ظاهر شود. اگر کمی بیشتر آن‌ها را بپزید لبه‌های آن برشته‌تر می‌شود.
5. در حین پختن سیب زمینی‌ها، مواد رویی را آماده کنید. در یک غذاساز بزرگ، سیر و ریحان را با هم رنده کنید تا زمانی که ریز شوند. گوجه‌ها را اضافه کنید و یک دور گوجه‌ها را با مخلوط کن رنده کنید تا به صورت نگینی در بیایند. تیغه را جدا کرده و کاسه مخلوط کن را بردارید. آب لیمو، سرکه بالزامیک و نمک را داخل مواد داخل مواد توی کاسه بریزید. بگذارید تا مواد به خورد هم بروند.
6. 5 دقیقه قبل از آماده شده سیب زمینیها، آووکادو‌ها را برش زده داخل مخلوط گوجه بریزید. آن را مزه کنید و در صورت نیاز کمی نمک بریزید. مخلوط ظاهری آبدار خواهد داشت، اما دقیقا باید این شکلی باشد.
7. بعد از درآوردن سیب زمینی‌ها از فر، مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید. 1/2 قاشق چایخوری مخلوط گوجه و آووکادو را با چنگال بردارید تا آب آن از داخل چنگال به داخل کاسه بریزید. سپس مواد داخل چنگال را وسط دایره سیب زمینی بریزید و این کار را برای همه سیب زمینی‌های برشته تکرار کنید.
8. به هنگام خارج کردن سیب زمینی‌ها از داخل فر، فورا آن‌ها را با مواد سرو کنید. من به محض خارج کردن سیب زمینی از داخل فر روی آن‌ها مواد میزنم تا گرم باشند، اما شما می‌توانید قبل از افزودن مواد رویی آن‌ها را داخل بشقاب بگذارید. اگر سیب زمینی‌ها زیاد بمانند حالت ترد آن‌ها از بین رفته و نرم می‌شوند بنابراین من توصیه نمی‌کنم بیش از 10 دقیقه از زمان خروج از فر در فضای اتاق بمانند. اگر مقداری از مواد مخلوط رویی اضافه ماند می‌توانید از آن برای داخل ساندویچ استفاده کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مژه مصنوعی بکارم یا خیر؟!

10 نکته برای موهایی سالم و خوش‌حالت در تابستان داغ

اسموتی توت فرنگی و تمشک

طرز تهیه دسر طالبی

جدیدترین لباس های مجلسی بلند و باحجاب

ایده هایی برای دکوراسیون خانه با تم ماه

برای رفتن به محل کار چقدر آرایش کنیم؟

رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید

لیوان های ساده را رنگ آمیزی کنید

تزیین سبد پلاستیکی با پارچه های ریون

مدل های بستن روسری به سبک عربی

برگ بیدی؛ گیاه آویزی زیبا

گیاه آپارتمانی به زیبایی رشته های مروارید

آموزش ساخت کاردستی های کاربردی

ست هایی برای جذاب شدن تیپ تابستانی

زیورآلات شیک دخترانه با پارچه جین

شیک ترین مدل های مانتوی بارداری

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم؟

سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

8 توصیه برای بوتاکس اولی‌ها

کاردستی خلاقانه برای دختردارها

چند مدل مو برای مو‌های فر و وز دخترانه

رویه های زیبا و شیک برای ناهارخوری بدوزید

9 دکوری برای زیبا شدن پذیرایی

قیافه خودم را دوست ندارم

کفش های کهنه را دکوری کنید

10 روش تشخیص ادکلن اصل از تقلبی

پنج نکته اساسی برای انتخاب لباس زنانه در مهمانی‌های دوستانه

20 مدل مانتو مجلسی و پوشیده

دکوراسیون خانه 70 متری

تمیز کننده همه کاره!

قبل از حمام آفتاب بخوانید

کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید

طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی

تبدیل دستمال توالت به آویز با چاشنی خلاقیت

طرز تهیه کباب سلطانى

ماسکی برای تقویت موهای خشک و شکننده

تأثیرات بخور پوست صورت

آموزش دوخت کیف دخترانه

سس سفید (سس قارچ)

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی

ژلیش ناخن چیست؟

بهترین نوشیدنی در گرما؛ خاکشیر و تخم شربتی

نگاه خلاقانه به چسب حرارتی

آموزش حرکت شکم در ایروبیک بانوان

گلچینی از لباس های جدید مجلسی

آموزش تهیه کوسن هایی منحصر به فرد

آموزش ساخت آویزهای برای زیباتر شدن منزل

طراحی های زیبا روی ناخن مصنوعی

رازهای طلایی برای نگهداری از گل و گیاه در تابستان