آریا بانو

آخرين مطالب

بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی خانه داري

بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی 2
٢٩١
٠
برترین ها / بروشتا یک پیش غذای ایتالیایی است که شامل نان برشته سیر زده است که روی آن زیتون و نمک قرار داده شده. انواع مختلف تزئینات رویی آن شامل گوجه، سبزیجات، لوبیا، گوشت یا پنیر است.یکی از بروشتا‌های محبوب بروشتای سیب زمینی با رویه سبزیجات است. این بروشتا به جای نان با سیب زمینی‌های برشته تنوری، گوجه، آووکادو و ریحان درست می‌شود. این غذای در واقع یک فینگرفود خوشمزه و خوش ظاهر است و از این جهت مورد توجه کودکان هم خواهد بود. آووکادو ندارید؟ خب یک چیز دیگر را جایگزین آن کنید مثلا کلم.
مواد لازم:
برای سیب زمینی برشته
سیب زمینی مرغوب: 500 گرم یا 2 عدد بزرگ
روغن هسته انگور یا روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
برای مواد رویی
سیر: 2 حبه
برگ ریحان تازه: 1/2 پیمانه
گوجه انگوری: 2 پیمانه
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
نمک دریا: 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری
آووکادو برش زده: 1 عدد بزرگ
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 425 درجه فارنهایت یا 220 درجه سلسیوس گرم کنید و یک سینی فر خیلی بزرگ یا دو عدد سینی متوسط را کاغذ بگیرید.
2. با یک چاقوی تیز، سیب زمینی‌ها را به ضخامت 1/2 اینچ برش بزنید. دقت کنید که قطر آن‌ها همگی به یک اندازه باشند و تفاوتی نداشته باشند و البته نه آنقدر نازک که برای برداشتن با دست محکم نباشد و لبه‌های آن موقع پختن سریعا بسوزد.
3. این دایره‌های سیب زمینی را داخل مرکز یکی از سینی‌های فر به صورت یک کپه بریزید. روغن زیتون را روی آن‌ها بریزید بطوری که تمام لبه‌های دوایر سیب زمینی کاملا با روغن پوشیده شود. حالا آن‌ها را بصورت یک لایه توی سینی فر بچینید، بین آن‌ها یک سانتی متر فضا بگذارید. روی آن‌ها نمک بپاشید.
4. سیب زمینی‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه برشته کنید، اواسط پخت آن‌ها را برگردانید، پختن را تا زمانی ادامه دهید که روی آن‌ها لکه‌های قهوه‌ای طلایی ظاهر شود. اگر کمی بیشتر آن‌ها را بپزید لبه‌های آن برشته‌تر می‌شود.
5. در حین پختن سیب زمینی‌ها، مواد رویی را آماده کنید. در یک غذاساز بزرگ، سیر و ریحان را با هم رنده کنید تا زمانی که ریز شوند. گوجه‌ها را اضافه کنید و یک دور گوجه‌ها را با مخلوط کن رنده کنید تا به صورت نگینی در بیایند. تیغه را جدا کرده و کاسه مخلوط کن را بردارید. آب لیمو، سرکه بالزامیک و نمک را داخل مواد داخل مواد توی کاسه بریزید. بگذارید تا مواد به خورد هم بروند.
6. 5 دقیقه قبل از آماده شده سیب زمینیها، آووکادو‌ها را برش زده داخل مخلوط گوجه بریزید. آن را مزه کنید و در صورت نیاز کمی نمک بریزید. مخلوط ظاهری آبدار خواهد داشت، اما دقیقا باید این شکلی باشد.
7. بعد از درآوردن سیب زمینی‌ها از فر، مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید. 1/2 قاشق چایخوری مخلوط گوجه و آووکادو را با چنگال بردارید تا آب آن از داخل چنگال به داخل کاسه بریزید. سپس مواد داخل چنگال را وسط دایره سیب زمینی بریزید و این کار را برای همه سیب زمینی‌های برشته تکرار کنید.
8. به هنگام خارج کردن سیب زمینی‌ها از داخل فر، فورا آن‌ها را با مواد سرو کنید. من به محض خارج کردن سیب زمینی از داخل فر روی آن‌ها مواد میزنم تا گرم باشند، اما شما می‌توانید قبل از افزودن مواد رویی آن‌ها را داخل بشقاب بگذارید. اگر سیب زمینی‌ها زیاد بمانند حالت ترد آن‌ها از بین رفته و نرم می‌شوند بنابراین من توصیه نمی‌کنم بیش از 10 دقیقه از زمان خروج از فر در فضای اتاق بمانند. اگر مقداری از مواد مخلوط رویی اضافه ماند می‌توانید از آن برای داخل ساندویچ استفاده کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی ذرت؛ چاشنی خوشمزه برای افطار و سحری

سحری/ گوشت قلقلی و بادمجان؛ اصیل و خوش طعم

دسر لذیذ و مقوی مشکوفی برای سفره افطار

نان پنیری؛ افطاری سبک و خوشمزه

دلمه به؛ عطری بهاری برای سفره سحری

میز اردور/ دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار

جوجه کباب را در خانه این مدلی بپزید

از شما/کیک تولد

نان لواش تابه ای؛ برای افطار و سحر

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

میز اردور/ دسر رویال؛ دسر شیک و فوق العاده برای افطار

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

این مواد غذایی قبل از پخت نباید شسته شوند!

مرغ را با دستور ایتالیایی امتحان کنید

فوت و فن سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن غذا

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید