آریا بانو

آخرين مطالب

بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی 2
٢٩١
٠
برترین ها / بروشتا یک پیش غذای ایتالیایی است که شامل نان برشته سیر زده است که روی آن زیتون و نمک قرار داده شده. انواع مختلف تزئینات رویی آن شامل گوجه، سبزیجات، لوبیا، گوشت یا پنیر است.یکی از بروشتا‌های محبوب بروشتای سیب زمینی با رویه سبزیجات است. این بروشتا به جای نان با سیب زمینی‌های برشته تنوری، گوجه، آووکادو و ریحان درست می‌شود. این غذای در واقع یک فینگرفود خوشمزه و خوش ظاهر است و از این جهت مورد توجه کودکان هم خواهد بود. آووکادو ندارید؟ خب یک چیز دیگر را جایگزین آن کنید مثلا کلم.
مواد لازم:
برای سیب زمینی برشته
سیب زمینی مرغوب: 500 گرم یا 2 عدد بزرگ
روغن هسته انگور یا روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
برای مواد رویی
سیر: 2 حبه
برگ ریحان تازه: 1/2 پیمانه
گوجه انگوری: 2 پیمانه
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
نمک دریا: 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری
آووکادو برش زده: 1 عدد بزرگ
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 425 درجه فارنهایت یا 220 درجه سلسیوس گرم کنید و یک سینی فر خیلی بزرگ یا دو عدد سینی متوسط را کاغذ بگیرید.
2. با یک چاقوی تیز، سیب زمینی‌ها را به ضخامت 1/2 اینچ برش بزنید. دقت کنید که قطر آن‌ها همگی به یک اندازه باشند و تفاوتی نداشته باشند و البته نه آنقدر نازک که برای برداشتن با دست محکم نباشد و لبه‌های آن موقع پختن سریعا بسوزد.
3. این دایره‌های سیب زمینی را داخل مرکز یکی از سینی‌های فر به صورت یک کپه بریزید. روغن زیتون را روی آن‌ها بریزید بطوری که تمام لبه‌های دوایر سیب زمینی کاملا با روغن پوشیده شود. حالا آن‌ها را بصورت یک لایه توی سینی فر بچینید، بین آن‌ها یک سانتی متر فضا بگذارید. روی آن‌ها نمک بپاشید.
4. سیب زمینی‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه برشته کنید، اواسط پخت آن‌ها را برگردانید، پختن را تا زمانی ادامه دهید که روی آن‌ها لکه‌های قهوه‌ای طلایی ظاهر شود. اگر کمی بیشتر آن‌ها را بپزید لبه‌های آن برشته‌تر می‌شود.
5. در حین پختن سیب زمینی‌ها، مواد رویی را آماده کنید. در یک غذاساز بزرگ، سیر و ریحان را با هم رنده کنید تا زمانی که ریز شوند. گوجه‌ها را اضافه کنید و یک دور گوجه‌ها را با مخلوط کن رنده کنید تا به صورت نگینی در بیایند. تیغه را جدا کرده و کاسه مخلوط کن را بردارید. آب لیمو، سرکه بالزامیک و نمک را داخل مواد داخل مواد توی کاسه بریزید. بگذارید تا مواد به خورد هم بروند.
6. 5 دقیقه قبل از آماده شده سیب زمینیها، آووکادو‌ها را برش زده داخل مخلوط گوجه بریزید. آن را مزه کنید و در صورت نیاز کمی نمک بریزید. مخلوط ظاهری آبدار خواهد داشت، اما دقیقا باید این شکلی باشد.
7. بعد از درآوردن سیب زمینی‌ها از فر، مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید. 1/2 قاشق چایخوری مخلوط گوجه و آووکادو را با چنگال بردارید تا آب آن از داخل چنگال به داخل کاسه بریزید. سپس مواد داخل چنگال را وسط دایره سیب زمینی بریزید و این کار را برای همه سیب زمینی‌های برشته تکرار کنید.
8. به هنگام خارج کردن سیب زمینی‌ها از داخل فر، فورا آن‌ها را با مواد سرو کنید. من به محض خارج کردن سیب زمینی از داخل فر روی آن‌ها مواد میزنم تا گرم باشند، اما شما می‌توانید قبل از افزودن مواد رویی آن‌ها را داخل بشقاب بگذارید. اگر سیب زمینی‌ها زیاد بمانند حالت ترد آن‌ها از بین رفته و نرم می‌شوند بنابراین من توصیه نمی‌کنم بیش از 10 دقیقه از زمان خروج از فر در فضای اتاق بمانند. اگر مقداری از مواد مخلوط رویی اضافه ماند می‌توانید از آن برای داخل ساندویچ استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/156958/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود