آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کمپوت توت فرنگی به 2 روش خانه داري

طرز تهیه کمپوت توت فرنگی به 2 روش

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه کمپوت توت فرنگی به 2 روش
٥٤٦
٠
ستاره / با فرارسیدن فصل تابستان، انواع توت‌ها مانند توت فرنگی به بازار آمده که می‌توان با آنها مرباها و کمپوت‌های خوشمزه‌ای تهیه کرد. توت فرنگی یک میوه خوشگل و خوشمزه است که خواص بسیار زیادی دارد. همچنین در دسته میوه‌هایی است که زود رنگ آن تیره و خراب می‌شود. پس بهترین راه برای نگهداری طولانی مدت از آن تهیه کمپوت توت فرنگی است. در ادامه دو روش برای تهیه این کمپوت را خواهید خواند.
طرز تهیه کمپوت توت فرنگی (روش اول)
مواد لازم
توت فرنگی تازه یک کیلوگرم
شکر یک و نیم پیمانه
آب شش پیمانه
وانیل یک قاشق چای خوری
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کمپوت 1 ساعت
دستور پخت
ابتدا توت فرنگی‌های درشت را انتخاب کنید، آن‌ها را بشویید و برگ یا تاج سبز آن را جدا کنید. (اگر توت‌ها خیلی کثیف هستند می‌توانید آن‌ها را برای نیم ساعت در آب خیس کنید تا گرد و خاک‌های چسبیده به آن کاملا از بین بروند.)
در انتخاب توت فرنگی سعی کنید همه را به یک اندازه انتخاب کنید تا کمپوت شما ظاهری قشنگ‌تر پیدا کند. (اگر توت‌های درشت و ریز دارید می‌توانید توت‌های درشت را پس از شستن برش بزنید تا هم اندازه‌ی دیگر توت‌ها شوند.)
پس از اینکه توت فرنگی‌ها را شستید آن‌ها را در آبکش بگذارید تا آب آن‌ها برود.
آب و شکر را داخل یک قابلمه (ترجیحا لعابی) بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و شکر‌ها حل شوند.
پس از اینکه مخلوط آب و شکر دو قل خورد توت فرنگی‌ها را درون آن بریزید.
پس از یک قل حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کنید و آرام هم بزنید.
صبر کنید تا کمپوت خنک شود؛ سپس آن را در یک ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید.
کمپوت را می‌توانید به صورت گرم یا سرد (حتی با یخ) سرو کنید.
نوش جان ...
طرز تهیه کمپوت توت فرنگی (روش دوم)
مواد لازم
توت فرنگی به مقدار لازم
شکر 3 قاشق غذا خوری
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
آب به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کمپوت 1 ساعت
دستور تهیه
ابتدا توت فرنگی‌های درشت را انتخاب کنید و آن‌ها را به خوبی بشویید (می‌توانید مانند آنچه در بالا ذکر شد مدتی توت‌ها را در آب بخیسانید)
برگ یا تاج سبز آن را جدا کنید.
سعی کنید همه توت ‌فرنگی‌ها را به یک اندازه باشند.
پس از اینکه توت فرنگی‌ها را شستید آن‌ها را در آبکش بگذارید تا آب آن‌ها برود.
حال توت‌ها را در یک شیشه با در فلزی محکم بریزید و شیشه را پر کنید.
سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و شیشه را پر از آب کنید.
در شیشه را محک ببندید.
یک قابلمه که ارتفاع آن از شیشه بلند‌تر است را انتخاب کنید و شیشه‌ها را در آن بگذارید.
قابلمه را به قدری آب کنید تا نصف قد شیشه‌ها در آب باشد.
سپس در قابلمه را گذاشته و آن را روی شعله‌ی کم بگذارید. (توجه کنید که شعله باید کم باشد و آب آهسته آهسته جوش بیاید در غیر این صورت امکان شکستن شیشه وجود دارد.)
هنگامی که آب جوش آمد، 15 دقیقه بعد آن را خاموش کنید.
پس از 15 دقیقه حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا شیشه‌ها خوب خنک شوند، سپس آن‌ها را از آب خارج کنید.
کمپوت توت فرنگی شما آماده‌ی سرو است، می‌توانید آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس نوش جان کنید.
توجه!
مقدار شکر گفته شده در روش دوم برای یک شیشه متوسط توت فرنگی است.
از کمپوت توت فرنگی می‌توانید برای تزئین انواع کیک‌ها و دسر‌ها استفاده کنید.
برخی از کمپوت به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از غذا استفاده می‌کنند.
کمپوت سرد و خنک بسیار مناسب برای فصل تابستان و هوای گرم است.
بسته به ذائقه‌ی خودتان مقدار شکر را می‌توانید کم و زیاد کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت

غذای اصلی/ این خورشت تابستانی را از دست ندهید

دستور تهیه پنکیکی فوق رژیمی

ایده های دیده نشده برای پرورش گیاه در منزل

پذیرایی جذاب هندوانه

ناگت مرغ خانگی بپزید

سس کچاپ خانگی با طعم و رنگ عالی

تکنیک فرم دهی سفیده تخم مرغ

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار شامی با گوجه

از شما/ مربا

از شما/ دیزی مامان پز

آموزش تهیه سوپ کلم

غذای اصلی/ پلو یونانی را امتحان کنید

از شما/ پلو میگو

از شما/ شام ما

از شما/ کیک تابه رژیمی

خورش دال عدس به سبک خوزستانی ها

آش زرشک غذا خوشمزه خراسان شمالی

املت پیتزای سیب زمینی سرخ کرده

کولی غورابیج غذاهای محلی استان گیلان

شامی کبابی افغانستانی

کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها

8 توصیه برای چیدمان یک اتاق برای 2 کودک

نکاتی برای انتخاب لباس ساقدوش داماد

طرز تهیه باسلوق شیره انگور (دوشاب)

آبنبات پولکی زعفرانی برای چای عصرگاهی

سوپ مرغ و سبزیجات مخصوص کودکان

 طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

ماکارونی اسفناج را نیم پز کنید

«گل همی» استان یزد را امتحان کنید

بدون داشتن فر نان شکم پر درست کنید

طرز تهیه گرم ماسالا ادویه معروف هندی

آموزش تهیه یک شیرینی فرانسوی خوشمزه

اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت

فرق لاته و کاپوچینو از نظر مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه

گلسازی هنری نشاط بخش و کم هزینه

خودتان زیورآلات تان را بسازید

نحوه انتخاب لباس مجلسی گلدار برای فصول مختلف

شنیون موی مادر عروس

راه های از بین بردن لکه عرق

ایده ای خلاقانه برای ساخت دیوار کوب دخترانه

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!

روش خشک کردن شوید با حفظ عطر و طعم

آموزش نحوه تزئین میوه ها با ایده های خلاقانه

خلاقانه ترین کیک ها برای پذیرایی عصرانه

پیتزای سریع و لذیذ بدون فر

کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات