آریا بانو

آخرين مطالب

حلوای لبو مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه حلوای لبو با تصویر خانه داري

حلوای لبو مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه حلوای لبو با تصویر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
حلوای لبو مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه حلوای لبو با تصویر 5
٤٠
٠
آخرین خبر / این دسر خوشمزه را می‌توان به راحتی با استفاده از سه ماده اصلی چغندر قرمز، شیر و شکر درست کرد. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه این شیرینی محبوب بپردازیم.
1.روش اول
مواد لازم
شیر پرچرب 1 فنجان
شکر 3 قاشق غذاخوری
چغندر قرمز بزرگ 2 عدد (معادل 2 فنجان رنده شده)
پودر هل 1/8 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
بادام زمینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه
ابتدا چغندر‌ها را شسته، پوست بگیرید و قسمت ته آن‌ها را جدا کنید.
چغندر‌ها را به صورت درشت رنده کنید.
1/2 قاشق غذاخوری کره را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم کنید، سپس بادام زمینی را به تابه اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید.
بادام زمینی بو داده شده را در بشقابی ریخته و کنار بگذارید.
چغندر رنده شده را در همان تابه بریزید.
چغندر را به مدت 7 الی 8 دقیقه بر روی حرارت متوسط تفت دهید.
شیر را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
اجازه دهید مواد بر روی حرارت متوسط بجوشند، در این فاصله گاهی مواد را هم بزنید و صبر کنید تا شیر بخار شده و مواد غلیظ شوند.
زمانی که مخلوط شیر و چغندر غلیظ شد، مرتب آن را هم بزنید که ته نگیرد.
زمانی که مخلوط کاملا غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید شکر حل شود. با حل شدن شکر، حلوای لبو مقداری آب می‌اندازد بنابراین مرتب بر روی حرارت هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.
باقیمانده‌ی کره، پودر هل و بادام زمینی تفت داده شده را به حلوا اضافه کنید.
حلوا را خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه دیگر بپزد.
حرارت را خاموش کرده و حلوای لبو را در ظرف سرو بکشید.
دو نکته مهم
میزان شکر مورد استفاده برای تهیه‌ی حلوای لبو بستگی به ذائقه شما و شیرینی لبو دارد. در صورتی که لبوی مورد استفاده شیرین است می‌توانید مقدار شکر را کمتر در نظر بگیرید، همچنین در صورتی که به خوردن دسر‌های شیرین علاقه‌مند هستید می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
افزودن کره به این حلوا برای خوشمزه‌تر شدن آن است، اما شما می‌توانید با کاهش مقدار کره کالری حلوا را کاهش دهید.
2. طرز تهیه‌ی حلوای لبو (روش دوم)
مواد لازم
آرد سفید 2 پیمانه
لبوی متوسط (لبوی له شده) 3 عدد (1 پیمانه)
شکر 2 پیمانه
آب 3 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
دستور تهیه
لبو‌ها را شسته، پوست بگیرید و پس از خرد کردن در غذاساز بریزید تا کاملا له شده و به شکل پوره درآیند.
آرد را در تابه‌ی نچسبی بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
1/3 پیمانه روغن به آرد بوداده اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به تفت دادن آرد در روغن ادامه دهید.
شکر، آب و گلاب را در قابلمه‌ی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
لبوی له شده را همراه با 1/3 از شربت به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و مرتب هم بزنید که حلوا صاف و یکنواخت شود.
وقتی شربت به خورد مواد رفت، 1/3 دیگر از شربت را همراه با نیمی از روغن باقیمانده به حلوا اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
دوباره پس از خورد رفتن شربت، باقیمانده‌ی شربت و روغن را نیز به حلوا اضافه کرده و هم بزنید تا حلوایی صاف و نرم حاصل شود.
اجازه دهید حلوا به اندازه‌ی کافی غلیظ شود به گونه‌ای که به دست و دیواره‌های تابه نچسبد، سپس حرارت را خاموش کنید. روی درب تابه دمی قرار داده و حدود 30 دقیقه حلوای لبو را دم بگذارید.
پس از 30 دقیقه حلوای لبو آماده است، آن را تا داغ است در ظرف سرو بکشید و به سلیقه خود تزیین کنید.
روی حلوای لبو را می‌توانید با تکه‌های قالب زده‌ لبوی پخته تزیین کنید.
برای تهیه‌ حلوای لبو مجلسی می‌توانید با استفاده از قیف و ماسوره، حلوا را به شکل‌های زیبا درآورید.
با استفاده از قالب‌های زیبا می‌توانید حلوای لبو را در اشکال شیک و مجلسی تزیین کنید.
نکته : طبخ حلوای هویج به این روش نیازمند صبر و حوصله است و باید حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت بر روی حرارت ملایم مرتبا هم زده شود تا حلوایی صاف و باکیفیت عمل آید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ته دیگ بال مرغ؛ ته دیگی متفاوت و خوشمزه

ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم

تهیه ترشی لیته به سبک مامان بزرگ ها

نوشیدنی ها/ اسموتی شاه توت دلچسب کودکان

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

میزاردور/ سالاد لوبیا سفید

سحری/ تاس کباب خوشمزه و مجلسی با مرغ

مارمالاد خانگی "به" با طعمی فوق‌العاده

فرنی توت فرنگی مخصوص ماه رمضان اردیبهشتی

میزاردور/ سالاد کلم سفید و کشمش

مارمالاد به خانگی با طعمی فوق‌العاده

نان لواش خونگی افطار کنید

ساندویچ املت سبزیجات؛ گیاهی و مقوی

ترفندهای نگهداری برگ مو

سوپ و آش/ سوپ نخود فرنگی؛ پیشنهادی ویژه برای افطار

دسر سوتلاچ ترکیه ای؛ پیشنهاد افطار امشب

از شما/ حلوا

ازشما/ ماکارونی

میز اردور/ تارت کرم پرتقالی؛ خوش طعم و خوشمزه

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

ازشما/ کیک تولد خودم پز

ترشی لیته؛ دورچین محبوب ایرانی ها

از شما/ لگیمات

ورژن 2019 پخت سیب زمینی در رستوران های دنیا

از شما/ قطایف

شیر برنج؛ دسر اصیل ایرانی برای افطار امروز

قرمه کدوسبز؛ ناهار مغذی برای مدرسه ای ها

پوستی شفاف و زیبا با ماسک لایه بردار توت فرنگی

چطور جلوی خیس شدن کفش های پارچه ای را بگیریم؟!

ریسه های ساده و رنگی با گوش پاک کن برای اتاق کودک

ساخت وسایل کاربردی با رول دستمال کاغذی

خلاقیت های دخترانه برای زیبا کردن محیط زندگی

بافت مو به سبک دنریس تارگرین

طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

سفره افطارتان را خوش طعم و خوش آب و رنگ کنید!

از شما/ قطاب و لیگمات امروز ما

از شما/ سحری

از شما/ شیرینی مغزدارمن

از شما/ سفره افطار

غذای اصلی/ پودینگ نان گوجه فرنگی؛ دوستدار چشم های زیبای شما

از شما/ شیرینی مارمالادی من

از شما/ نون پنبه ای

نوشیدنی ها/ شربت گلاب؛ معطر و انرژی بخش

فرنی موزی؛ افطاری محبوب افغانستان

سبد گل رز با قاشق یکبار مصرف

خلاقیت با شیشه های خالی مربا و ترشی

آموزش رنگ آمیزی پنجره با تکنیک ویترای

درس‌های زندگی کلاس استاد «دل‌دار»!

پوست میوه و سبزیجاتی که نباید دورریخته شوند!

ایده های رنگی برای ساخت ریسه ی تولد دوست داشتنی