آریا بانو

آخرين مطالب

حلوای لبو مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه حلوای لبو با تصویر خانه داري

حلوای لبو مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه حلوای لبو با تصویر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
حلوای لبو مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه حلوای لبو با تصویر 5
٤٠
٠
آخرین خبر / این دسر خوشمزه را می‌توان به راحتی با استفاده از سه ماده اصلی چغندر قرمز، شیر و شکر درست کرد. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه این شیرینی محبوب بپردازیم.
1.روش اول
مواد لازم
شیر پرچرب 1 فنجان
شکر 3 قاشق غذاخوری
چغندر قرمز بزرگ 2 عدد (معادل 2 فنجان رنده شده)
پودر هل 1/8 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
بادام زمینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه
ابتدا چغندر‌ها را شسته، پوست بگیرید و قسمت ته آن‌ها را جدا کنید.
چغندر‌ها را به صورت درشت رنده کنید.
1/2 قاشق غذاخوری کره را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم کنید، سپس بادام زمینی را به تابه اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید.
بادام زمینی بو داده شده را در بشقابی ریخته و کنار بگذارید.
چغندر رنده شده را در همان تابه بریزید.
چغندر را به مدت 7 الی 8 دقیقه بر روی حرارت متوسط تفت دهید.
شیر را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
اجازه دهید مواد بر روی حرارت متوسط بجوشند، در این فاصله گاهی مواد را هم بزنید و صبر کنید تا شیر بخار شده و مواد غلیظ شوند.
زمانی که مخلوط شیر و چغندر غلیظ شد، مرتب آن را هم بزنید که ته نگیرد.
زمانی که مخلوط کاملا غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید شکر حل شود. با حل شدن شکر، حلوای لبو مقداری آب می‌اندازد بنابراین مرتب بر روی حرارت هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.
باقیمانده‌ی کره، پودر هل و بادام زمینی تفت داده شده را به حلوا اضافه کنید.
حلوا را خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه دیگر بپزد.
حرارت را خاموش کرده و حلوای لبو را در ظرف سرو بکشید.
دو نکته مهم
میزان شکر مورد استفاده برای تهیه‌ی حلوای لبو بستگی به ذائقه شما و شیرینی لبو دارد. در صورتی که لبوی مورد استفاده شیرین است می‌توانید مقدار شکر را کمتر در نظر بگیرید، همچنین در صورتی که به خوردن دسر‌های شیرین علاقه‌مند هستید می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
افزودن کره به این حلوا برای خوشمزه‌تر شدن آن است، اما شما می‌توانید با کاهش مقدار کره کالری حلوا را کاهش دهید.
2. طرز تهیه‌ی حلوای لبو (روش دوم)
مواد لازم
آرد سفید 2 پیمانه
لبوی متوسط (لبوی له شده) 3 عدد (1 پیمانه)
شکر 2 پیمانه
آب 3 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
دستور تهیه
لبو‌ها را شسته، پوست بگیرید و پس از خرد کردن در غذاساز بریزید تا کاملا له شده و به شکل پوره درآیند.
آرد را در تابه‌ی نچسبی بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
1/3 پیمانه روغن به آرد بوداده اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به تفت دادن آرد در روغن ادامه دهید.
شکر، آب و گلاب را در قابلمه‌ی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
لبوی له شده را همراه با 1/3 از شربت به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و مرتب هم بزنید که حلوا صاف و یکنواخت شود.
وقتی شربت به خورد مواد رفت، 1/3 دیگر از شربت را همراه با نیمی از روغن باقیمانده به حلوا اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
دوباره پس از خورد رفتن شربت، باقیمانده‌ی شربت و روغن را نیز به حلوا اضافه کرده و هم بزنید تا حلوایی صاف و نرم حاصل شود.
اجازه دهید حلوا به اندازه‌ی کافی غلیظ شود به گونه‌ای که به دست و دیواره‌های تابه نچسبد، سپس حرارت را خاموش کنید. روی درب تابه دمی قرار داده و حدود 30 دقیقه حلوای لبو را دم بگذارید.
پس از 30 دقیقه حلوای لبو آماده است، آن را تا داغ است در ظرف سرو بکشید و به سلیقه خود تزیین کنید.
روی حلوای لبو را می‌توانید با تکه‌های قالب زده‌ لبوی پخته تزیین کنید.
برای تهیه‌ حلوای لبو مجلسی می‌توانید با استفاده از قیف و ماسوره، حلوا را به شکل‌های زیبا درآورید.
با استفاده از قالب‌های زیبا می‌توانید حلوای لبو را در اشکال شیک و مجلسی تزیین کنید.
نکته : طبخ حلوای هویج به این روش نیازمند صبر و حوصله است و باید حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت بر روی حرارت ملایم مرتبا هم زده شود تا حلوایی صاف و باکیفیت عمل آید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه کوکو سیب زمینی و هویج

تفاوت لولایت و هایلایت چیست؟

ترفند های پختن سریع انواع گوشت

ترفندهای خیاطی برای تغییر مدل لباس

مژه مصنوعی بکارم یا خیر؟!

10 نکته برای موهایی سالم و خوش‌حالت در تابستان داغ

اسموتی توت فرنگی و تمشک

طرز تهیه دسر طالبی

جدیدترین لباس های مجلسی بلند و باحجاب

ایده هایی برای دکوراسیون خانه با تم ماه

برای رفتن به محل کار چقدر آرایش کنیم؟

رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید

لیوان های ساده را رنگ آمیزی کنید

تزیین سبد پلاستیکی با پارچه های ریون

مدل های بستن روسری به سبک عربی

برگ بیدی؛ گیاه آویزی زیبا

گیاه آپارتمانی به زیبایی رشته های مروارید

آموزش ساخت کاردستی های کاربردی

ست هایی برای جذاب شدن تیپ تابستانی

زیورآلات شیک دخترانه با پارچه جین

شیک ترین مدل های مانتوی بارداری

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم؟

سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

8 توصیه برای بوتاکس اولی‌ها

کاردستی خلاقانه برای دختردارها

چند مدل مو برای مو‌های فر و وز دخترانه

رویه های زیبا و شیک برای ناهارخوری بدوزید

9 دکوری برای زیبا شدن پذیرایی

قیافه خودم را دوست ندارم

کفش های کهنه را دکوری کنید

10 روش تشخیص ادکلن اصل از تقلبی

پنج نکته اساسی برای انتخاب لباس زنانه در مهمانی‌های دوستانه

20 مدل مانتو مجلسی و پوشیده

دکوراسیون خانه 70 متری

تمیز کننده همه کاره!

قبل از حمام آفتاب بخوانید

کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید

طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی

تبدیل دستمال توالت به آویز با چاشنی خلاقیت

طرز تهیه کباب سلطانى

ماسکی برای تقویت موهای خشک و شکننده

تأثیرات بخور پوست صورت

آموزش دوخت کیف دخترانه

سس سفید (سس قارچ)

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی

ژلیش ناخن چیست؟

بهترین نوشیدنی در گرما؛ خاکشیر و تخم شربتی

نگاه خلاقانه به چسب حرارتی

آموزش حرکت شکم در ایروبیک بانوان

گلچینی از لباس های جدید مجلسی