آریا بانو

آخرين مطالب

نوشیدنی ها/ طرز تهیه شربت پرتقال؛ ویتامین ث بزن! خانه داري

نوشیدنی ها/ طرز تهیه شربت پرتقال؛ ویتامین ث بزن!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
نوشیدنی ها/ طرز تهیه شربت پرتقال؛ ویتامین ث بزن!
٤٥
٠
برترین ها / این شربت به راحتی با پرتقال و شکر تهیه می‌شود. به طور کلی برای درست کردن شربت هر نوع میوه‌ای بهتر است فصل آن میوه، آن را تهیه کنید، زیرا برای شما مقرون به صرفه‌تر است. از این شربت نه تنها در فصل تابستان بلکه در تمامی فصول نیز می‌توانید استفاده کنید ولی بیشتر در تابستان طرفدار دارد. در فصل تابستان از شربت پرتقال می‌توانید به صورت تگری نیز استفاده کنید که کیفیت شربت و خنکی آن را افزایش می‌دهد. بهتر است اینگونه شربت‌ها را در خانه درست کنید، زیرا دیگر می‌دانید که از مواد طبیعی تهیه شده است و هیچ ماده‌ی افزودنی شیمیایی در آن وجود ندارد.
در فروشگاه‌ها انواع شربت‌های پرتقال موجود است، ولی هیچکدام به کیفیت شربت‌های خانگی نمی‌رسد در نتیجه بهتر است با ما همراه باشید تا طرز تهیه این شربت را به شما در کمترین زمان آموزش دهیم.
بیشتر افراد به خصوص بچه‌ها به این شربت علاقه فراوانی دارند. شربت پرتقال را می‌توانید در وعده صبحانه و میان وعده به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه استفاده کنید، زیرا پرتقال موجود در آن دارای خواص فراوانی از جمله منبع کاملی از ویتامین ث می‌باشد که برای بدن ضروری می‌باشد در نتیجه بهترین زمان در وعده صبحانه می‌باشد که جذب آن زیاد است. به طوری کلی این شربت دارای خواص مفیدی می‌باشد که می‌توانید بدون محدودیت آن را مصرف کنید و از آن لذت ببرید در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آب پرتقال: 2 لیوان
آب ساده: 3 لیوان
شکر: 3 لیوان
فیله پرتقال: 1 کیلو
اسانس و رنگ پرتقالی در صورت دلخواه شربت پرتقال
مراحل پخت:
1. در ابتدا شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و بگذارید با حرارت بالا به جوش آید.
2. سپس شعله را کم کنید تا شربت به مدت 35 دقیقه بجوشد.
3. سپس فیله پرتقال را درون دستمالی بریزید و داخل قابلمه قرار دهید و آب پرتقال را نیز اضافه کنید.
4. پس از این کار 35 دقیقه دیگر زمان دهید تا کمی بجوشد.
5. پس از پخت کامل شربت فیله پرتقال را از درون قابلمه در بیاورید و شربت را اجازه دهید خنک شود.
6. پس از خنک شدن کامل آن را داخل پخچال قرار دهید.
7. حال شربت شما حاضر است.
نکات غذایی
در زمانی که شکر و آب به جوشد آمد کفی که در قابلمه شکل می‌گیرد را بردارید تا رنگ شربت را کدر نکند.
زمانی که شربت آماده شد سریع داخل یخچال قرار ندهید و بهتر است فرصت دهید تا شربت دمای خود را ازدست دهد و بعد داخل یخچال بگذارید، زیرا دمای بالای شربت باعث خرابی یخچال می‌شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه اسموتی آلبالو؛ نوشیدنی جذاب تابستانی

طرز تهیه حلوا سوهانک

پیتزای مرغ شکم پر تابه ای

«هالاو» غذای سنتی سنندج

کوفته نخودچی غذایی پرکالری و مقوی

شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل

غذای اصلی/ کوفته بلغور با سیب زمینی

از شما/ بادمجون سرخ کرده

دلمه فلفل دلمه ای

صفر تا صد تهیه کوکو سبزی با تره فرنگی

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی