آریا بانو

آخرين مطالب

نوشیدنی ها/ طرز تهیه شربت پرتقال؛ ویتامین ث بزن! خانه داري

نوشیدنی ها/ طرز تهیه شربت پرتقال؛ ویتامین ث بزن!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
نوشیدنی ها/ طرز تهیه شربت پرتقال؛ ویتامین ث بزن!
٤٥
٠
برترین ها / این شربت به راحتی با پرتقال و شکر تهیه می‌شود. به طور کلی برای درست کردن شربت هر نوع میوه‌ای بهتر است فصل آن میوه، آن را تهیه کنید، زیرا برای شما مقرون به صرفه‌تر است. از این شربت نه تنها در فصل تابستان بلکه در تمامی فصول نیز می‌توانید استفاده کنید ولی بیشتر در تابستان طرفدار دارد. در فصل تابستان از شربت پرتقال می‌توانید به صورت تگری نیز استفاده کنید که کیفیت شربت و خنکی آن را افزایش می‌دهد. بهتر است اینگونه شربت‌ها را در خانه درست کنید، زیرا دیگر می‌دانید که از مواد طبیعی تهیه شده است و هیچ ماده‌ی افزودنی شیمیایی در آن وجود ندارد.
در فروشگاه‌ها انواع شربت‌های پرتقال موجود است، ولی هیچکدام به کیفیت شربت‌های خانگی نمی‌رسد در نتیجه بهتر است با ما همراه باشید تا طرز تهیه این شربت را به شما در کمترین زمان آموزش دهیم.
بیشتر افراد به خصوص بچه‌ها به این شربت علاقه فراوانی دارند. شربت پرتقال را می‌توانید در وعده صبحانه و میان وعده به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه استفاده کنید، زیرا پرتقال موجود در آن دارای خواص فراوانی از جمله منبع کاملی از ویتامین ث می‌باشد که برای بدن ضروری می‌باشد در نتیجه بهترین زمان در وعده صبحانه می‌باشد که جذب آن زیاد است. به طوری کلی این شربت دارای خواص مفیدی می‌باشد که می‌توانید بدون محدودیت آن را مصرف کنید و از آن لذت ببرید در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آب پرتقال: 2 لیوان
آب ساده: 3 لیوان
شکر: 3 لیوان
فیله پرتقال: 1 کیلو
اسانس و رنگ پرتقالی در صورت دلخواه شربت پرتقال
مراحل پخت:
1. در ابتدا شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و بگذارید با حرارت بالا به جوش آید.
2. سپس شعله را کم کنید تا شربت به مدت 35 دقیقه بجوشد.
3. سپس فیله پرتقال را درون دستمالی بریزید و داخل قابلمه قرار دهید و آب پرتقال را نیز اضافه کنید.
4. پس از این کار 35 دقیقه دیگر زمان دهید تا کمی بجوشد.
5. پس از پخت کامل شربت فیله پرتقال را از درون قابلمه در بیاورید و شربت را اجازه دهید خنک شود.
6. پس از خنک شدن کامل آن را داخل پخچال قرار دهید.
7. حال شربت شما حاضر است.
نکات غذایی
در زمانی که شکر و آب به جوشد آمد کفی که در قابلمه شکل می‌گیرد را بردارید تا رنگ شربت را کدر نکند.
زمانی که شربت آماده شد سریع داخل یخچال قرار ندهید و بهتر است فرصت دهید تا شربت دمای خود را ازدست دهد و بعد داخل یخچال بگذارید، زیرا دمای بالای شربت باعث خرابی یخچال می‌شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ترفند گریل کردن ذرت

متفاوت ترین نیمرویی که تا به حال دیده اید

برش های جدید و جذاب هندوانه

پیشنهاد غذای عربی خوشمزه برای سحری

مربای بهاری گل محمدی؛ شادی بخش و خوش عطر

فالوده رویال؛ پیشنهاد هندی ها برای رفع عطش

بستنی خانگی محبوب در کشور افغانستان

دستوری برای تهیه اشکنه ای جدید

ترفندهایی هوشمندانه برای آشپزی

6 پیشنهاد برای استفاده مجدد از شلوار جین

آشپزی ایرانی با طرز تهیه مرغ تنوری

هنرنمایی بوراک در پخت دلمه

نوشیدنی ها/ اسموتی های سبز رنگ برای کودکان

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه ته دیگ بادمجان خوش طعم و لذیذ

روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر

نکات مهم قبل از فر کردن مو

طرز تهیه دسر فرنی بستنی ویژه ماه رمضان

سوپ و آش/ آش گوشت بابلی

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو

رنگ آمیزی زیبای تی شیرت های ساده