آریا بانو

آخرين مطالب

تزیین خرما در ماه رمضان به 3 روش خانه داري

تزیین خرما در ماه رمضان به 3 روش

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
تزیین خرما در ماه رمضان به 3 روش 15
k ١.٥
٠
ستاره/ تزیین خرما در ماه رمضان یکی از موارد زینت بخش سفره افطار است که معمولا با استفاده از انواع مغز‌ها و به شکل‌های جذابی صورت می‌گیرد. در این مطلب قصد داریم شما را با تزئین خرما به 3 شکل متفاوت آشنا نمائیم؛ با ما همراه باشید.
1. تزیین خرما در ماه رمضان (روش اول)
مواد لازم برای تهیه خمیر خرما
خرما 1 کیلوگرم
آرد ذرت 8 قاشق غذاخوری
گردوی نیم کوب به میزان لازم
روغن یا کره ذوب شده 4-5 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر اطراف خرما
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/8 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
دستور تهیه:
هسته خرما را گرفته و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
آرد ذرت را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و سپس به خرما اضافه کنید.
آرد و خرما را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
به اندازه یک گردو از خمیر حاصل برداشته و کف دست خود پهن کنید.
یک تکه گردو وسط آن قرار داده و خمیر را ببندید، سپس با قالب دلخواه روی آن فشار دهید تا شکل بگیرد.
قالب زدن خمیر خرما
برای تهیه خمیر اطراف خرما، همه مواد را با هم مخلوط کرده و تا حدی که خمیر به دست نچسبد ورز دهید.
با وردنده خمیر را پهن کرده و به شکل نوار‌های باریکی برش دهید.
نوار‌ها را به شکل علامت بعلاوه، دور خرما بپیچید.
پیچیدن نوار خمیری در اطراف خرما
با استفاده از قالب شکوفه ای، خمیر را قالب زده و روی خرما قرار دهید.
خرما را در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
2 پیمانه شکر، 3-4 قاشق غذاخوری گلاب، کمی زعفران و هل را در 1 پیمانه آب ریخته، به مدت 6-5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
خرما را 2 دقیقه در شربت قرار داده و سپس در صافی فلزی بگذارید تا شهد اضافی آن گرفته شود.
در انتها با مروارید خوراکی تزیین کنید.
2. تزیین خرما در ماه رمضان (روش دوم)
مواد لازم
خرمای نیمه سفت 200 گرم
شیر 2 استکان (120 میلی لیتر)
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
بادام 10 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
آب 1 استکان (60 میلی لیتر)
دستور تهیه:
خرما را 30 دقیقه در آب خیس کنید.
بادام‌ها را به مدت 30 دقیقه در آب جوش خیس کرده، سپس پوست قهوه‌ای رنگ آن‌ها را بگیرید و رنده کنید تا به شکل پودر درآید.
شیر را در ظرف کوچکی ریخته، آرد برنج را در آن حل کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
آب و شکر را اضافه کرده و به مدت حدود 20 دقیقه مرتب هم بزنید تا بپزد و قوامی مانند ماست پیدا کند.
در 3-2 دقیقه آخر پخت، پودر بادام و روغن را با سایر مواد مخلوط کنید.
هسته وسط خرما را خارج کنید.
پس از خنک شدن مواد، آن را در قیف ریخته و خرما را با مواد پر کنید.
یک تکه گردو، خلال بادام یا خلال پسته روى مواد وسط خرما قرار داده و با پودر نارگیل تزیین کنید.
نکته : داخل خرما را با بستنى یا خامه هم می‌توانید پر کنید.
تزیین خرما با بستنی یا خامه
3. تزیین خرما در ماه رمضان (روش سوم)
مواد لازم
آ رد 2 لیوان
خرما 1 کیلوگرم
پودر گردو 1 لیوان
هل و دارچین 1 قاشق مرباخوری از هر کدام
گلاب 3 قاشق غذاخوری
کره 150 گرم
دستور تهیه:
آرد را کمی تفت داده، مقداری روغن و چند تکه کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
هل، دارچین و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
هسته خرما را گرفته و چرخ کنید؛ سپس کره را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کف یک سینی، نایلون پهن کرده و روی آن را کمی چرب کنید.
خرمای چرخ کرده را روی نایلون ریخته و کاملا پهن کنید. سپس خرما را 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از 10 دقیقه از یخچال خارج کرده و حلوا را روی آن بریزید.
پودر گردو را روی حلوا ریخته و سپس رول کنید.
رول را 3-2 ساعت در یخچال قرار داده و سپس برش بزنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت دوم

سحری امروز فسنجان با مرغ و رب انار

شیرینی ترکی مدل زولبیا و بامیه ی ایرانی

ازشما/ پیتزا بعلبکی

طرز تهیه رول لازانیا

طرز تهیه کوکیز خرمایی ویژه ماه رمضان

از شما/ مسقطی ساگو

از شما/ افطاری ما در پارک

از شما/ خاگینه کیکی من برای اولین بار

شیرینی ها/ شیرینی برنجی؛ محبوب تمام نسل های ایرانی

از شما/ دسته گل سبزیجات

میز اردور/ سالاد کلم بروکلی سرشار از پتاسیم و کلسیم

سیب زمینی رست شده؛ میان وعده مقوی برای کودکان

استانبولی پلو؛ ناهاری خوشمزه برای کودکان مدرسه ای

غذای اصلی/ تا به حال اسم میگوی نارگیلی را شنیده‌اید؟