آریا بانو

آخرين مطالب

تزیین خرما در ماه رمضان به 3 روش خانه داري

تزیین خرما در ماه رمضان به 3 روش

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
تزیین خرما در ماه رمضان به 3 روش 15
k ١.٥
٠
ستاره/ تزیین خرما در ماه رمضان یکی از موارد زینت بخش سفره افطار است که معمولا با استفاده از انواع مغز‌ها و به شکل‌های جذابی صورت می‌گیرد. در این مطلب قصد داریم شما را با تزئین خرما به 3 شکل متفاوت آشنا نمائیم؛ با ما همراه باشید.
1. تزیین خرما در ماه رمضان (روش اول)
مواد لازم برای تهیه خمیر خرما
خرما 1 کیلوگرم
آرد ذرت 8 قاشق غذاخوری
گردوی نیم کوب به میزان لازم
روغن یا کره ذوب شده 4-5 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر اطراف خرما
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/8 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
دستور تهیه:
هسته خرما را گرفته و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
آرد ذرت را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و سپس به خرما اضافه کنید.
آرد و خرما را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
به اندازه یک گردو از خمیر حاصل برداشته و کف دست خود پهن کنید.
یک تکه گردو وسط آن قرار داده و خمیر را ببندید، سپس با قالب دلخواه روی آن فشار دهید تا شکل بگیرد.
قالب زدن خمیر خرما
برای تهیه خمیر اطراف خرما، همه مواد را با هم مخلوط کرده و تا حدی که خمیر به دست نچسبد ورز دهید.
با وردنده خمیر را پهن کرده و به شکل نوار‌های باریکی برش دهید.
نوار‌ها را به شکل علامت بعلاوه، دور خرما بپیچید.
پیچیدن نوار خمیری در اطراف خرما
با استفاده از قالب شکوفه ای، خمیر را قالب زده و روی خرما قرار دهید.
خرما را در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
2 پیمانه شکر، 3-4 قاشق غذاخوری گلاب، کمی زعفران و هل را در 1 پیمانه آب ریخته، به مدت 6-5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
خرما را 2 دقیقه در شربت قرار داده و سپس در صافی فلزی بگذارید تا شهد اضافی آن گرفته شود.
در انتها با مروارید خوراکی تزیین کنید.
2. تزیین خرما در ماه رمضان (روش دوم)
مواد لازم
خرمای نیمه سفت 200 گرم
شیر 2 استکان (120 میلی لیتر)
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
بادام 10 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
آب 1 استکان (60 میلی لیتر)
دستور تهیه:
خرما را 30 دقیقه در آب خیس کنید.
بادام‌ها را به مدت 30 دقیقه در آب جوش خیس کرده، سپس پوست قهوه‌ای رنگ آن‌ها را بگیرید و رنده کنید تا به شکل پودر درآید.
شیر را در ظرف کوچکی ریخته، آرد برنج را در آن حل کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
آب و شکر را اضافه کرده و به مدت حدود 20 دقیقه مرتب هم بزنید تا بپزد و قوامی مانند ماست پیدا کند.
در 3-2 دقیقه آخر پخت، پودر بادام و روغن را با سایر مواد مخلوط کنید.
هسته وسط خرما را خارج کنید.
پس از خنک شدن مواد، آن را در قیف ریخته و خرما را با مواد پر کنید.
یک تکه گردو، خلال بادام یا خلال پسته روى مواد وسط خرما قرار داده و با پودر نارگیل تزیین کنید.
نکته : داخل خرما را با بستنى یا خامه هم می‌توانید پر کنید.
تزیین خرما با بستنی یا خامه
3. تزیین خرما در ماه رمضان (روش سوم)
مواد لازم
آ رد 2 لیوان
خرما 1 کیلوگرم
پودر گردو 1 لیوان
هل و دارچین 1 قاشق مرباخوری از هر کدام
گلاب 3 قاشق غذاخوری
کره 150 گرم
دستور تهیه:
آرد را کمی تفت داده، مقداری روغن و چند تکه کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
هل، دارچین و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
هسته خرما را گرفته و چرخ کنید؛ سپس کره را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کف یک سینی، نایلون پهن کرده و روی آن را کمی چرب کنید.
خرمای چرخ کرده را روی نایلون ریخته و کاملا پهن کنید. سپس خرما را 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از 10 دقیقه از یخچال خارج کرده و حلوا را روی آن بریزید.
پودر گردو را روی حلوا ریخته و سپس رول کنید.
رول را 3-2 ساعت در یخچال قرار داده و سپس برش بزنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مژه مصنوعی بکارم یا خیر؟!

10 نکته برای موهایی سالم و خوش‌حالت در تابستان داغ

اسموتی توت فرنگی و تمشک

طرز تهیه دسر طالبی

جدیدترین لباس های مجلسی بلند و باحجاب

ایده هایی برای دکوراسیون خانه با تم ماه

برای رفتن به محل کار چقدر آرایش کنیم؟

رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید

لیوان های ساده را رنگ آمیزی کنید

تزیین سبد پلاستیکی با پارچه های ریون

مدل های بستن روسری به سبک عربی

برگ بیدی؛ گیاه آویزی زیبا

گیاه آپارتمانی به زیبایی رشته های مروارید

آموزش ساخت کاردستی های کاربردی

ست هایی برای جذاب شدن تیپ تابستانی

زیورآلات شیک دخترانه با پارچه جین

شیک ترین مدل های مانتوی بارداری

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم؟

سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

8 توصیه برای بوتاکس اولی‌ها

کاردستی خلاقانه برای دختردارها

چند مدل مو برای مو‌های فر و وز دخترانه

رویه های زیبا و شیک برای ناهارخوری بدوزید

9 دکوری برای زیبا شدن پذیرایی

قیافه خودم را دوست ندارم

کفش های کهنه را دکوری کنید

10 روش تشخیص ادکلن اصل از تقلبی

پنج نکته اساسی برای انتخاب لباس زنانه در مهمانی‌های دوستانه

20 مدل مانتو مجلسی و پوشیده

دکوراسیون خانه 70 متری

تمیز کننده همه کاره!

قبل از حمام آفتاب بخوانید

کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید

طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی

تبدیل دستمال توالت به آویز با چاشنی خلاقیت

طرز تهیه کباب سلطانى

ماسکی برای تقویت موهای خشک و شکننده

تأثیرات بخور پوست صورت

آموزش دوخت کیف دخترانه

سس سفید (سس قارچ)

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی

ژلیش ناخن چیست؟

بهترین نوشیدنی در گرما؛ خاکشیر و تخم شربتی

نگاه خلاقانه به چسب حرارتی

آموزش حرکت شکم در ایروبیک بانوان

گلچینی از لباس های جدید مجلسی

آموزش تهیه کوسن هایی منحصر به فرد

آموزش ساخت آویزهای برای زیباتر شدن منزل

طراحی های زیبا روی ناخن مصنوعی

رازهای طلایی برای نگهداری از گل و گیاه در تابستان