آریا بانو

آخرين مطالب

میزاردور/ حلوای لبو مجلسی

میزاردور/ حلوای لبو مجلسی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میزاردور/ حلوای لبو مجلسی 5
٥٩٨
٠
آخرین خبر / این دسر خوشمزه را می‌توان به راحتی با استفاده از سه ماده اصلی چغندر قرمز، شیر و شکر درست کرد. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه این شیرینی محبوب بپردازیم.
1.روش اول
مواد لازم
شیر پرچرب 1 فنجان
شکر 3 قاشق غذاخوری
چغندر قرمز بزرگ 2 عدد (معادل 2 فنجان رنده شده)
پودر هل 1/8 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
بادام زمینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه
ابتدا چغندر‌ها را شسته، پوست بگیرید و قسمت ته آن‌ها را جدا کنید.
چغندر‌ها را به صورت درشت رنده کنید.
1/2 قاشق غذاخوری کره را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم کنید، سپس بادام زمینی را به تابه اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید.
بادام زمینی بو داده شده را در بشقابی ریخته و کنار بگذارید.
چغندر رنده شده را در همان تابه بریزید.
چغندر را به مدت 7 الی 8 دقیقه بر روی حرارت متوسط تفت دهید.
شیر را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
اجازه دهید مواد بر روی حرارت متوسط بجوشند، در این فاصله گاهی مواد را هم بزنید و صبر کنید تا شیر بخار شده و مواد غلیظ شوند.
زمانی که مخلوط شیر و چغندر غلیظ شد، مرتب آن را هم بزنید که ته نگیرد.
زمانی که مخلوط کاملا غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید شکر حل شود. با حل شدن شکر، حلوای لبو مقداری آب می‌اندازد بنابراین مرتب بر روی حرارت هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.
باقیمانده‌ی کره، پودر هل و بادام زمینی تفت داده شده را به حلوا اضافه کنید.
حلوا را خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه دیگر بپزد.
حرارت را خاموش کرده و حلوای لبو را در ظرف سرو بکشید.
دو نکته مهم
میزان شکر مورد استفاده برای تهیه‌ی حلوای لبو بستگی به ذائقه شما و شیرینی لبو دارد. در صورتی که لبوی مورد استفاده شیرین است می‌توانید مقدار شکر را کمتر در نظر بگیرید، همچنین در صورتی که به خوردن دسر‌های شیرین علاقه‌مند هستید می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
افزودن کره به این حلوا برای خوشمزه‌تر شدن آن است، اما شما می‌توانید با کاهش مقدار کره کالری حلوا را کاهش دهید.
2. طرز تهیه‌ی حلوای لبو (روش دوم)
مواد لازم
آرد سفید 2 پیمانه
لبوی متوسط (لبوی له شده) 3 عدد (1 پیمانه)
شکر 2 پیمانه
آب 3 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
دستور تهیه
لبو‌ها را شسته، پوست بگیرید و پس از خرد کردن در غذاساز بریزید تا کاملا له شده و به شکل پوره درآیند.
آرد را در تابه‌ی نچسبی بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
1/3 پیمانه روغن به آرد بوداده اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به تفت دادن آرد در روغن ادامه دهید.
شکر، آب و گلاب را در قابلمه‌ی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
لبوی له شده را همراه با 1/3 از شربت به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و مرتب هم بزنید که حلوا صاف و یکنواخت شود.
وقتی شربت به خورد مواد رفت، 1/3 دیگر از شربت را همراه با نیمی از روغن باقیمانده به حلوا اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
دوباره پس از خورد رفتن شربت، باقیمانده‌ی شربت و روغن را نیز به حلوا اضافه کرده و هم بزنید تا حلوایی صاف و نرم حاصل شود.
اجازه دهید حلوا به اندازه‌ی کافی غلیظ شود به گونه‌ای که به دست و دیواره‌های تابه نچسبد، سپس حرارت را خاموش کنید. روی درب تابه دمی قرار داده و حدود 30 دقیقه حلوای لبو را دم بگذارید.
پس از 30 دقیقه حلوای لبو آماده است، آن را تا داغ است در ظرف سرو بکشید و به سلیقه خود تزیین کنید.
روی حلوای لبو را می‌توانید با تکه‌های قالب زده‌ لبوی پخته تزیین کنید.
برای تهیه‌ حلوای لبو مجلسی می‌توانید با استفاده از قیف و ماسوره، حلوا را به شکل‌های زیبا درآورید.
با استفاده از قالب‌های زیبا می‌توانید حلوای لبو را در اشکال شیک و مجلسی تزیین کنید.
نکته : طبخ حلوای هویج به این روش نیازمند صبر و حوصله است و باید حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت بر روی حرارت ملایم مرتبا هم زده شود تا حلوایی صاف و باکیفیت عمل آید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ناگت مرغ خانگی بپزید

سس کچاپ خانگی با طعم و رنگ عالی

تکنیک فرم دهی سفیده تخم مرغ

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار شامی با گوجه

از شما/ مربا

از شما/ دیزی مامان پز

آموزش تهیه سوپ کلم

غذای اصلی/ پلو یونانی را امتحان کنید

از شما/ پلو میگو

از شما/ شام ما

از شما/ کیک تابه رژیمی

خورش دال عدس به سبک خوزستانی ها

آش زرشک غذا خوشمزه خراسان شمالی

املت پیتزای سیب زمینی سرخ کرده

کولی غورابیج غذاهای محلی استان گیلان

شامی کبابی افغانستانی

کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها

8 توصیه برای چیدمان یک اتاق برای 2 کودک

نکاتی برای انتخاب لباس ساقدوش داماد

طرز تهیه باسلوق شیره انگور (دوشاب)

آبنبات پولکی زعفرانی برای چای عصرگاهی

سوپ مرغ و سبزیجات مخصوص کودکان

 طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

ماکارونی اسفناج را نیم پز کنید

«گل همی» استان یزد را امتحان کنید

بدون داشتن فر نان شکم پر درست کنید

طرز تهیه گرم ماسالا ادویه معروف هندی

آموزش تهیه یک شیرینی فرانسوی خوشمزه

اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت

فرق لاته و کاپوچینو از نظر مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه

گلسازی هنری نشاط بخش و کم هزینه

خودتان زیورآلات تان را بسازید

نحوه انتخاب لباس مجلسی گلدار برای فصول مختلف

شنیون موی مادر عروس

راه های از بین بردن لکه عرق

ایده ای خلاقانه برای ساخت دیوار کوب دخترانه

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!

روش خشک کردن شوید با حفظ عطر و طعم

آموزش نحوه تزئین میوه ها با ایده های خلاقانه

خلاقانه ترین کیک ها برای پذیرایی عصرانه

پیتزای سریع و لذیذ بدون فر

کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات

8 ماسک معجزه آمیز آلوئه‌ورا برای انواع پوست

صفر تا صد زیبایی ابرو

روش‌های جلوگیری از کوچک شدن و آب رفتن لباس

تزئینات زیبا و دلبرانه اتاق کودک

بهترین روش نظم دادن و چیدمان یخچال