آریا بانو

آخرين مطالب

میزاردور/ حلوای لبو مجلسی خانه داري

میزاردور/ حلوای لبو مجلسی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میزاردور/ حلوای لبو مجلسی 5
٥٩٨
٠
آخرین خبر / این دسر خوشمزه را می‌توان به راحتی با استفاده از سه ماده اصلی چغندر قرمز، شیر و شکر درست کرد. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه این شیرینی محبوب بپردازیم.
1.روش اول
مواد لازم
شیر پرچرب 1 فنجان
شکر 3 قاشق غذاخوری
چغندر قرمز بزرگ 2 عدد (معادل 2 فنجان رنده شده)
پودر هل 1/8 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
بادام زمینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه
ابتدا چغندر‌ها را شسته، پوست بگیرید و قسمت ته آن‌ها را جدا کنید.
چغندر‌ها را به صورت درشت رنده کنید.
1/2 قاشق غذاخوری کره را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم کنید، سپس بادام زمینی را به تابه اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید.
بادام زمینی بو داده شده را در بشقابی ریخته و کنار بگذارید.
چغندر رنده شده را در همان تابه بریزید.
چغندر را به مدت 7 الی 8 دقیقه بر روی حرارت متوسط تفت دهید.
شیر را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
اجازه دهید مواد بر روی حرارت متوسط بجوشند، در این فاصله گاهی مواد را هم بزنید و صبر کنید تا شیر بخار شده و مواد غلیظ شوند.
زمانی که مخلوط شیر و چغندر غلیظ شد، مرتب آن را هم بزنید که ته نگیرد.
زمانی که مخلوط کاملا غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید شکر حل شود. با حل شدن شکر، حلوای لبو مقداری آب می‌اندازد بنابراین مرتب بر روی حرارت هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.
باقیمانده‌ی کره، پودر هل و بادام زمینی تفت داده شده را به حلوا اضافه کنید.
حلوا را خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه دیگر بپزد.
حرارت را خاموش کرده و حلوای لبو را در ظرف سرو بکشید.
دو نکته مهم
میزان شکر مورد استفاده برای تهیه‌ی حلوای لبو بستگی به ذائقه شما و شیرینی لبو دارد. در صورتی که لبوی مورد استفاده شیرین است می‌توانید مقدار شکر را کمتر در نظر بگیرید، همچنین در صورتی که به خوردن دسر‌های شیرین علاقه‌مند هستید می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
افزودن کره به این حلوا برای خوشمزه‌تر شدن آن است، اما شما می‌توانید با کاهش مقدار کره کالری حلوا را کاهش دهید.
2. طرز تهیه‌ی حلوای لبو (روش دوم)
مواد لازم
آرد سفید 2 پیمانه
لبوی متوسط (لبوی له شده) 3 عدد (1 پیمانه)
شکر 2 پیمانه
آب 3 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
دستور تهیه
لبو‌ها را شسته، پوست بگیرید و پس از خرد کردن در غذاساز بریزید تا کاملا له شده و به شکل پوره درآیند.
آرد را در تابه‌ی نچسبی بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
1/3 پیمانه روغن به آرد بوداده اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به تفت دادن آرد در روغن ادامه دهید.
شکر، آب و گلاب را در قابلمه‌ی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
لبوی له شده را همراه با 1/3 از شربت به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و مرتب هم بزنید که حلوا صاف و یکنواخت شود.
وقتی شربت به خورد مواد رفت، 1/3 دیگر از شربت را همراه با نیمی از روغن باقیمانده به حلوا اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
دوباره پس از خورد رفتن شربت، باقیمانده‌ی شربت و روغن را نیز به حلوا اضافه کرده و هم بزنید تا حلوایی صاف و نرم حاصل شود.
اجازه دهید حلوا به اندازه‌ی کافی غلیظ شود به گونه‌ای که به دست و دیواره‌های تابه نچسبد، سپس حرارت را خاموش کنید. روی درب تابه دمی قرار داده و حدود 30 دقیقه حلوای لبو را دم بگذارید.
پس از 30 دقیقه حلوای لبو آماده است، آن را تا داغ است در ظرف سرو بکشید و به سلیقه خود تزیین کنید.
روی حلوای لبو را می‌توانید با تکه‌های قالب زده‌ لبوی پخته تزیین کنید.
برای تهیه‌ حلوای لبو مجلسی می‌توانید با استفاده از قیف و ماسوره، حلوا را به شکل‌های زیبا درآورید.
با استفاده از قالب‌های زیبا می‌توانید حلوای لبو را در اشکال شیک و مجلسی تزیین کنید.
نکته : طبخ حلوای هویج به این روش نیازمند صبر و حوصله است و باید حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت بر روی حرارت ملایم مرتبا هم زده شود تا حلوایی صاف و باکیفیت عمل آید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو

رنگ آمیزی زیبای تی شیرت های ساده

آویز رنگی گلدان بسازید

نحوه نگهدری از آلوئه‌ورای خانگی

از شما/ فرنی سه رنگ

از شما/ سحری

از شما/ بامیه های خونگی

از شما/ شام ما همبرگر خودم پز 😀

از شما/ کیک تولد

از شما/ ژله های مهمونای دیشب

تزئین سالاد برای مهمانی افطاری

از شما/ سالاد الویه

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر

باسلوق شیره ارومیه؛ مخصوص افطار

حلوای هویج؛ دسر خوشمزه ارومیه

پودینگ ورمیشل؛ دسری مقوی برای روزه داران

چادرِ خوب را بشناسیم

کارت پستال عاشقانه برای سورپرایز همسر

جدیدترین مدل های حلقه عروسی

بهترین روش برای برداشتن ابرو در خانه

دکوراسیون اتاق خواب دخترانه با تزیینات کیتی

خوشگل ترین کیف های دستی رنگی با تم سنتی

میز اردور/ دستور پخت نان گردویی

دستور تهیه کیک شکلاتی با ارده

کودکان و مصرف تخم‌مرغ