آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ تا دیر نشده خورش ریواس را امتحان کنید خانه داري

غذای اصلی/ تا دیر نشده خورش ریواس را امتحان کنید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ تا دیر نشده خورش ریواس را امتحان کنید
٢٣٩
٠
برترین ها / مواد لازم (4 نفر)
ریواس: یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو گرم
پیاز: 2 عدد
شکر: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
نعنا تازه: 150 گرم
جعفری تازه: 250 گرم
طرز تهیه
1. پیاز‌ها را پوست بکنید و پس از اینکه شستید ریز کنید.
2. در یک قابلمه روغن بریزید و و پس از داغ شدن، پیاز را تا زمانی که طلایی رنگ شود در آن تفت دهید.
3. گوشت را بشویید، و آن را به صورت قیمه‌ای خورد کنید.
4. گوشت را به پیاز داغ ییفزایید و آن را تفت دهید.
5. بعد از این که رنگ گوشت عوض شد 2 تا 3 لیوان آب جوش به مواد قابلمه بیفزایید.
6. صبر کنید تا گوشت به طور کامل روی اجاق گاز بپزد.
7. ریواس‌ها را پوست بکنید و پس از این که آن‌ها را شستید آن‌ها را به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید.
8. نعنا و جعفری تازه را پاک خرد کنید.
9. در یک تابه مقداری روغن بریزید، سپس نعنا و جعفری خرد شده را در آن ریخته وتفت دهید.
10. پس از پخته شدن گوشت، نعنا و جعفری سرخ شده را به آن اضافه کنید و پس از 10 دقیقه حرارت دادن ریواس را به همراه نمک، شکر و فلفل به آن بیفزایید و ده دقیقه دیگر حرارت دهید.
نکات:
بعد از این که ریواس را اضافه کردید، اجازه ندهید زیاد بجوشد، چرا که ریواس سریع له می‌شود.
ریواس دارای طعمی ترش است، اگر این میزان ترشی شما را اذیت نمی‌کند می‌توانید در خورش شکر نریزید.
اگر میزان نعنای ریخته شده در خورش زیاد باشد، خورش را تلخ می‌کند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ کیک کرامبل سیب

طرز تهیه نان شیرمال

آش گوجه فرنگی همدان

طرز تهیه لواشک خانگی با میوه‌های تابستانی

آموزش پخت خورش لوبیا سبز با قارچ

غذای اصلی/ رشته پلو با گوشت

میز اردور/ دسر توت فرنگی عصرتان را پر انرژی می کند

از شما/لطفا در بخش آشپزی درج شود

از شما/جوجه تابه ای

از شما/ناهار امروز

از شما/ پنکیک خوشمزه

از شما/پنکیک با مربای البالو

این کیک های تولد را بدون فر بپزید

از شما/ لطفا در بخش آشپزی درج شود

سفره آرایی/ کودک را با این تزئینات میوه خور کنید

6 ساندویچ جذاب و محبوب در هندوستان

کیک نخودچی صبحانه ای مقوی

میزاردور/ ترشی پوست لیمو ترش

از شما/ پاستا خوشمزه

طرز تهیه پیتزا قورمه سبزی به روش رستوران‌ های میلان

مافینی خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی

پلوی تند و تیز عربی را امتحان کنید

با ورژن کوبایی کوکو سیب زمینی آشنا شوید

مرغ لقمه ای؛ شامی کامل و جدید برای خانواده

باقلوای ترکی که دلتان را می برد

رولت تیرامیسو؛ خوشمزه تر از رولت خامه ای

تخم مرغ را لاکچری بپزید

چگونه با بامیه غذایی لذیذ درست کنیم؟

مدل موی عروس اصلا سخت نیست!

کلکسیون انگشترهای درشت زنانه

فر کردن مو بدون امکانات

استفاده از وازلین به جای شمع!

چگونه وقتی بیمار هستی، زیبا باشی؟

وسایل ضروری در دکوراسیون داخلی منزل

ویدئویی برای مرتب بودن آقایان

کاربردهای مهم و مفید وازلین

لباس مشکی بچگانه ویژه محرم

علاقه مندان به گل و گیاه این ویدئو را از دست ندهند

تفاوت اصلی رنگ مو آمبره و سامبره و بالیاژ

مدل لباس مشکی دخترانه و پسرانه

زیباترین گل های نمدی با الگوی ساخت

7 ویژگی مهم کفش های مجلسی اما راحت برای خانم ها

شیک ترین ست های کیف و کفش آبی

​تبدیل پنکه به کولر با ترفند ساده!

طرز تهیه نبات شاخه ای

سوسیس خام رو باید در یخچال نگهداری کرد یا فریزر؟

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه کره بادام زمینی

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

9 چیزی که نمی‌دانستید به پوست‌تان صدمه می‌زنند