آریا بانو

آخرين مطالب

با خورش چغاله بادام تحولات بهار را بچشید! خانه داري

با خورش چغاله بادام تحولات بهار را بچشید!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
با خورش چغاله بادام تحولات بهار را بچشید!
٥٦٠
٠
برترین ها / وقتی بهار می‌شود، این تنها طبیعت نیست که دچار دگرگونی و تغییر می‌شود، بلکه بدن ما نیز دچار تحولاتی خواهد شد. این تغییرات می‌تواند بر عملکرد اندام‌ها و اعضای بدن ما تاثیر بگذارد. این که رعایت یکسری نکات تغذیه‌ای می‌تواند به کنترل تغییرات جسمی و پیشگیری از اختلالات ناشی از آن کمک کند در اکثر طب‌های رایج سنتی مورد اشاره قرار گرفته است. از طرفی با ورود به فصل بهار، خوراکی‌های بهاری نیز وارد بازار می‌شوند. حال این که بدانید چگونه از این خوراکی‌ها برای طبخ غذا‌های خوشمزه استفاده کنید، کافی است با ما همراه باشید.
مواد لازم (4 نفر)
گوشت خورشی: 400 گرم
پیاز: یک عدد
چغاله بادام: 300 گرم
نعناع و جعفری خرد شده: مجموعا 300 گرم
نمک، فلفل و ادویه دلخواه: به مقدار دلخواه
آب: 4 لیوان
طرز تهیه:
1. بدون این که نمک را بیفزایید، پیاز‌ها را با کمی ادویه و زردچوبه تفت دهید.
2. بعد از کشیده شدن آب گوشت، جعفری و نعنای خرد شده را به آن‌ها بیفزایید و تا زمان تغییر رنگ سبزی‌ها آن‌ها را تفت دهید.
3. بعد از این که سبزی‌ها تغییر رنگ دادند، چغاله بادام‌هایی که قبلا آن‌ها را پاک کرده اید یا شسته اید به آن بیفزایید. به مدت چهار دقیقه در قابلمه را بگذارید.
4. برای این که چغاله بادام‌ها و گوشت کاملا پخته شوند، یک ساعت زمان لازم است.
5. پس از این که این مواد پخته شدند، باید نمک و آبغوره را بیفزایید و برای طعم دار شدن آن 15 دقیقه صبر کنید.
6. بعد از 15 دقیقه می‌توانید خورش را میل کنید.
نکات :
فرقی نمی‌کند از چه نوع گوشتی استفاده می‌کنید، در هر صورت روش پخت تغییری نمی‌کند.
نمک را همان ابتدا به غذا اضافه نکنید، چرا که باعث سفت شدن چغاله‌ها می‌شود.
اگر دوست داشتید به این غذا می‌توانید رب هم اضافه کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت دوم

سحری امروز فسنجان با مرغ و رب انار

شیرینی ترکی مدل زولبیا و بامیه ی ایرانی

ازشما/ پیتزا بعلبکی

طرز تهیه رول لازانیا

طرز تهیه کوکیز خرمایی ویژه ماه رمضان

از شما/ مسقطی ساگو

از شما/ افطاری ما در پارک

از شما/ خاگینه کیکی من برای اولین بار

شیرینی ها/ شیرینی برنجی؛ محبوب تمام نسل های ایرانی

از شما/ دسته گل سبزیجات

میز اردور/ سالاد کلم بروکلی سرشار از پتاسیم و کلسیم

سیب زمینی رست شده؛ میان وعده مقوی برای کودکان

استانبولی پلو؛ ناهاری خوشمزه برای کودکان مدرسه ای

غذای اصلی/ تا به حال اسم میگوی نارگیلی را شنیده‌اید؟