آریا بانو

آخرين مطالب

با خورش چغاله بادام تحولات بهار را بچشید! خانه داري

با خورش چغاله بادام تحولات بهار را بچشید!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
با خورش چغاله بادام تحولات بهار را بچشید!
٥٦٠
٠
برترین ها / وقتی بهار می‌شود، این تنها طبیعت نیست که دچار دگرگونی و تغییر می‌شود، بلکه بدن ما نیز دچار تحولاتی خواهد شد. این تغییرات می‌تواند بر عملکرد اندام‌ها و اعضای بدن ما تاثیر بگذارد. این که رعایت یکسری نکات تغذیه‌ای می‌تواند به کنترل تغییرات جسمی و پیشگیری از اختلالات ناشی از آن کمک کند در اکثر طب‌های رایج سنتی مورد اشاره قرار گرفته است. از طرفی با ورود به فصل بهار، خوراکی‌های بهاری نیز وارد بازار می‌شوند. حال این که بدانید چگونه از این خوراکی‌ها برای طبخ غذا‌های خوشمزه استفاده کنید، کافی است با ما همراه باشید.
مواد لازم (4 نفر)
گوشت خورشی: 400 گرم
پیاز: یک عدد
چغاله بادام: 300 گرم
نعناع و جعفری خرد شده: مجموعا 300 گرم
نمک، فلفل و ادویه دلخواه: به مقدار دلخواه
آب: 4 لیوان
طرز تهیه:
1. بدون این که نمک را بیفزایید، پیاز‌ها را با کمی ادویه و زردچوبه تفت دهید.
2. بعد از کشیده شدن آب گوشت، جعفری و نعنای خرد شده را به آن‌ها بیفزایید و تا زمان تغییر رنگ سبزی‌ها آن‌ها را تفت دهید.
3. بعد از این که سبزی‌ها تغییر رنگ دادند، چغاله بادام‌هایی که قبلا آن‌ها را پاک کرده اید یا شسته اید به آن بیفزایید. به مدت چهار دقیقه در قابلمه را بگذارید.
4. برای این که چغاله بادام‌ها و گوشت کاملا پخته شوند، یک ساعت زمان لازم است.
5. پس از این که این مواد پخته شدند، باید نمک و آبغوره را بیفزایید و برای طعم دار شدن آن 15 دقیقه صبر کنید.
6. بعد از 15 دقیقه می‌توانید خورش را میل کنید.
نکات :
فرقی نمی‌کند از چه نوع گوشتی استفاده می‌کنید، در هر صورت روش پخت تغییری نمی‌کند.
نمک را همان ابتدا به غذا اضافه نکنید، چرا که باعث سفت شدن چغاله‌ها می‌شود.
اگر دوست داشتید به این غذا می‌توانید رب هم اضافه کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

8 توصیه برای بوتاکس اولی‌ها

کاردستی خلاقانه برای دختردارها

چند مدل مو برای مو‌های فر و وز دخترانه

رویه های زیبا و شیک برای ناهارخوری بدوزید

9 دکوری برای زیبا شدن پذیرایی

قیافه خودم را دوست ندارم

کفش های کهنه را دکوری کنید

10 روش تشخیص ادکلن اصل از تقلبی

پنج نکته اساسی برای انتخاب لباس زنانه در مهمانی‌های دوستانه

20 مدل مانتو مجلسی و پوشیده

دکوراسیون خانه 70 متری

تمیز کننده همه کاره!

قبل از حمام آفتاب بخوانید

کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید

طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی

تبدیل دستمال توالت به آویز با چاشنی خلاقیت

طرز تهیه کباب سلطانى

ماسکی برای تقویت موهای خشک و شکننده

تأثیرات بخور پوست صورت

آموزش دوخت کیف دخترانه

سس سفید (سس قارچ)

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی

ژلیش ناخن چیست؟

بهترین نوشیدنی در گرما؛ خاکشیر و تخم شربتی

نگاه خلاقانه به چسب حرارتی

آموزش حرکت شکم در ایروبیک بانوان

گلچینی از لباس های جدید مجلسی

آموزش تهیه کوسن هایی منحصر به فرد

آموزش ساخت آویزهای برای زیباتر شدن منزل

طراحی های زیبا روی ناخن مصنوعی

رازهای طلایی برای نگهداری از گل و گیاه در تابستان

قصه امشب؛ داستان جالب مرد کلاه فروش

مدل شومیز مجلسی شیک 2019

آموزش بافت میوه تزیینی توت فرنگی

آموزش 2 مدل قنداق نوزاد

آویز رنگی رنگی برای تزیین دیوار+تصاویر

آموزش تزئین ظروف شیشه ای با تکنیک دکوپاژ +تصاویر

نکاتی که هنگام خرید ضدآفتاب باید به آنها توجه کنیم

تقاوت دئودرانت،اسپری و مام زیر بغل در چیست؟

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

چه راهکارهایی برای جلوگیری از آب رفتن لباس وجود دارد؟

 آشنایی با نحوه نگهداری از گل حنا

4 ایده برای تزیین خرما +تصاویر

طرز تهیه روغن دنبه به‌عنوان یکی از روغن‌های سالم حیوانی

ساخت کاردستی های هنری و کاربردی با وسایل بازیافتی

دکوراسیون تابستانی و شاد برای خانه شما!

در خانه چند مدل شینیون مو یاد بگیرید

پنج نکته اساسی برای انتخاب لباس مجلسی در مهمانی‌

مدل شینیون مجلسی برای موی بلوند

تمیز کردن کفش با چند روش جالب