آریا بانو

آخرين مطالب

تا حالا با پنیر و سوسیس ماکارونی پخته ای؟ خانه داري

تا حالا با پنیر و سوسیس ماکارونی پخته ای؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
تا حالا با پنیر و سوسیس ماکارونی پخته ای؟
١٧١
٠
سوران / چی لازم دارم:
ماکارونی 500گرم
سوسیس کوکتل 4عدد
قارچ قارچ 8عدد
فلفل دلمه ای 1عدد
سیب زمینی سیب زمینی 1عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک -فلفل- زردچوبه- دارچین- پنیر پیتزا به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا باید آب را همراه با مقداری نمک و روغن مایع بجوشانید وقتی جوش آمد ماکارونی را داخل آن بریزید تا نرم شوند.
در این فاصله یک پیاز را نگینی کنید و سرخ کنید وقتی سرخ شد سوسیس های نگینی شده را در تابه ریخته وسرخ کنید. فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ حلقه ای شده را نیز اضافه کنید و رب را نیز بیفزایید، ادویه ها را به مقدار کافی بریزید، کمی روی حرارت بماند و خاموش کنید.
حدود 15 دقیقه برای نرم شدن ماکارونی لازمه که بازهم بستگی به جنس و نوع ماکارونی به کار رفته دارد. ماکارونی را آبکش کرده و با آب سرد بشورید تا به هم نچسبند.
سیب زمینی پوست گرفته و حلقه شده را با مقداری روغن در قابلمه بچینید و سپس یک لایه ماکارونی و یک لایه مخلوط آماه شده را بریزید و به همین ترتیب تا مواد تمام شود و دمکنی بگذارید با شعله کم بپزد.
وقتی پخت در ظرف نشکن ریخته مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید و در ماکرو بگذارید تا پنیر نرم شده و آماده سرو باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات