آریا بانو

آخرين مطالب

تا حالا با پنیر و سوسیس ماکارونی پخته ای؟ خانه داري

تا حالا با پنیر و سوسیس ماکارونی پخته ای؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
تا حالا با پنیر و سوسیس ماکارونی پخته ای؟
١٧١
٠
سوران / چی لازم دارم:
ماکارونی 500گرم
سوسیس کوکتل 4عدد
قارچ قارچ 8عدد
فلفل دلمه ای 1عدد
سیب زمینی سیب زمینی 1عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک -فلفل- زردچوبه- دارچین- پنیر پیتزا به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا باید آب را همراه با مقداری نمک و روغن مایع بجوشانید وقتی جوش آمد ماکارونی را داخل آن بریزید تا نرم شوند.
در این فاصله یک پیاز را نگینی کنید و سرخ کنید وقتی سرخ شد سوسیس های نگینی شده را در تابه ریخته وسرخ کنید. فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ حلقه ای شده را نیز اضافه کنید و رب را نیز بیفزایید، ادویه ها را به مقدار کافی بریزید، کمی روی حرارت بماند و خاموش کنید.
حدود 15 دقیقه برای نرم شدن ماکارونی لازمه که بازهم بستگی به جنس و نوع ماکارونی به کار رفته دارد. ماکارونی را آبکش کرده و با آب سرد بشورید تا به هم نچسبند.
سیب زمینی پوست گرفته و حلقه شده را با مقداری روغن در قابلمه بچینید و سپس یک لایه ماکارونی و یک لایه مخلوط آماه شده را بریزید و به همین ترتیب تا مواد تمام شود و دمکنی بگذارید با شعله کم بپزد.
وقتی پخت در ظرف نشکن ریخته مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید و در ماکرو بگذارید تا پنیر نرم شده و آماده سرو باشد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

دستور تهیه شربت سکنجبین

ترفند گریل کردن ذرت

متفاوت ترین نیمرویی که تا به حال دیده اید

برش های جدید و جذاب هندوانه

پیشنهاد غذای عربی خوشمزه برای سحری

مربای بهاری گل محمدی؛ شادی بخش و خوش عطر

فالوده رویال؛ پیشنهاد هندی ها برای رفع عطش

بستنی خانگی محبوب در کشور افغانستان

دستوری برای تهیه اشکنه ای جدید

ترفندهایی هوشمندانه برای آشپزی

6 پیشنهاد برای استفاده مجدد از شلوار جین

آشپزی ایرانی با طرز تهیه مرغ تنوری

هنرنمایی بوراک در پخت دلمه

نوشیدنی ها/ اسموتی های سبز رنگ برای کودکان

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه ته دیگ بادمجان خوش طعم و لذیذ

روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر

نکات مهم قبل از فر کردن مو

طرز تهیه دسر فرنی بستنی ویژه ماه رمضان

سوپ و آش/ آش گوشت بابلی

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو